- Konu Sahibi askhicbitmez
-
bu konunun açılmış olmasına çok sevindim canım.benimde düğünüm ağustos sonu eylül başı olucak ALLAH izin verirse ama ben başka bi şehire gidicem bu yüzden hem kına hem düğün bir arada olcak.çok maliyetli bi yer olmaması gerekiyor bizim için ve kır düğünü olsun istiyorum.arkadaşlar bildiğiniz duyduğunuz gördüğünüz bi yer varsa burdan paylaşırsanız eğer çok sevinirim
kızlar yaaa kusura bakmayın evet ben cevap yazmayı unutmusum iş yoğunluğundan
düğünümüz 29eylülde öğretmenevi havuzbasında olacak dahaöncede orda bi düğüne gitmiştim ve baya begenmıstım palmiyeme baktım ama benzinliğin içinde bi yer mekan güzel ama hosuma gitmedi pek
ya düğün fotoğrafçıları ne kadar pahalııııı yanii hikaye istedim ama maşallah uçmuş herkes uzay hülagüye baktım aralarında en harika çekim yapanda o gelinliğimi diktiriyorum herşey dahil çok iyi bi fiyata anlaştım sonucta abartmaya gerek yok dıye dusundum eşyalarımı herşeyiim aldım :) çok mu erken davrandık bilmiyorum bi damatlık kaldı bizde :)
eee sizde nasıl durumlar
yaaa bende uzayın çekimlerine bayıldım ama fiyatlarına da bayıldım :)
palmiyem iç olarak çok çok güzel ama biz birazcık sığamıcaz sanırım die korkudan büyük yer iyidik dedik öğretmenevini tuttuk geçtik
ya ayakkabıya karar veremedim renkli olcak ya fuşya yada mor görümcemle bakıyoruz herşeye :) ayakkabı mı tasarlasak acaba taşlı falan diye düşündük internette buldum bide bilek bölümünde glein damat resmi var topukta da gelin ve damadın ismi yazıyo
yaaa ne görsem istiyorum karar veremiyoum açıkçası ooo damatlığı bile almışsınız
uzayla ne kadara anlaştınız hikaye mi sadece çekim mi
bende anlaştım canım uzayla ama sadece dış çekim için çünkü düğün yapılcak yerde yasakmış dışardan çağırmak o yüzden dış çekim yeterli olacak bize senin ne zaman düğün
kızlaar selma :) düğünüme çok az kaldı ve hala eksikliklerimiz var.
az önce sevgilimle konustuk, video ve foto çekimi için yer arıyormuş ve 1500 2000 lira demişler. biz şok olduk resmenç bildiğiniz birileri var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?