Düğün 2012 Antalya Gelinleri

askhicbitmez

annesinin kuzusu geliyooo
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
1.245
21
118
Antalya
herkese merhaba
bu sene eylül ay sonunda evlenmeyi planlıyoruz tabii düğün yeri beğenebilirsek
uygulama otelini istemiştik şimdiden eylül ayı dolmuş bile birde öğretmenevine bakmayı düşünüyoruz eğer olmazsa da en son itimal artık sine düğün salonu ya geçenlerde bir arkadaşım dedi ki kır düğünü yapma gelinlik çamur olur rahat oynayamazsın acaba böyle birşey oluyor mu? çünkü kır düğünü hayalimdi bizimköy diye çakırlarda bir yer var yaaa kızlar nolur yardımcı olun kafayı yemek üzereyim haaaaaaaaaaa bide son ihtimaller arasında cam piramitte var resimlerde görmüştüm harika görünüyoooooo süsleninceeeeeeeeeeee
yardımlarınızı bekliyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmm

sonunda antalyadan bırılerını bulabıldım :)))

canım bende bu sene evlenecegım ve sımdıden mekan arayısına gırdım sayılır. ne yapacagımı bılmıyorum aslında ben belek tarafında oturuyorum. antalya merkezde yaparsak cok zorlanacagız ve bende kır dugunu ıstıyorum. eger ulasım sorun olmassa bızım koy yada uygulama otelı olabılır aslında. onun harıcı beach parkta aklımda. acıkcası dugun salonu en son tercıh ettıgım yer. tek hayalım. nısan yapmıyoruz barı dugunum guzel olsun. eger fıyatlar konusunda bılgı sahıbı olursan banada haber verırmısın canım. bızım dugun yaklasık 300 kısılık fılan olacak sanırım ve yemeksız dusunuyorum kokteyl tarzında. o kadar ınsanahem yemek yetısmezhem de kımse yemegı umursamaz . ıckısızolacak zaten. dugunden sonra bız yakınlarımızla fılan eglenmeye gıdecegız ayrıca ıckılı muzıklı bı yere

bu konunun açılmış olmasına çok sevindim canım.benimde düğünüm ağustos sonu eylül başı olucak ALLAH izin verirse ama ben başka bi şehire gidicem bu yüzden hem kına hem düğün bir arada olcak.çok maliyetli bi yer olmaması gerekiyor bizim için ve kır düğünü olsun istiyorum.arkadaşlar bildiğiniz duyduğunuz gördüğünüz bi yer varsa burdan paylaşırsanız eğer çok sevinirim

canım bende agustosun son haftası evlenecegım sanırım. konuyu acan arkadas bir daha giriş yapıpta cvp vermedi bizlere umarım en yakın zamanda gelir ve bizleride bilgilendirir. bende ya kır düğüünü ya düğün salonu düşünüyorum ama yüzde doksan kır düğünü olacak gibi :))

Kızlar öncellikle hepinize, hepimize hayırlı olsun ve kolay gelsin...
Düğün hazırlıkları hiç de kolay değil ancak şunu önermek isterim çok gezin çok araştırın...Benim şansın nişanlımdan yana çok fazla
kendisi gezmeyi ve alışverişi çok sevdiği için bu heyecanı birlikte yaşıyoruz... Bizim Düğünümüz Temmuzda olacak
Gelinlik modellerini Karaoğlan Parkın orda beğendim bir çok Moda evi var ve hazır geinliklerde satılıyor biraz pahalı ama hepsi rüya gibi...
Bu arada hiç biriniz mekan seçmemiş sanırım henüz... biz Kır düğünü yapacağız ayrıca seçmiş olduğumuz mekan hem uygun hem de iç ve dışmekan bir tek düğün için kapatıyor
eylülde yağmur bile yağsa sağlama almış olursunuz... Palmiyem Düğün salonunda Yücel Bey var benden Selam söyleyin giderseniz fiyatlar uygun ve kaliteli bir yer .. Biz Yemekli düğün yapacağız yaklaşık 250 kişilik bir Org. olacak..Dış mekana halı çim yapacağını belirtti bu nedenle gelinlikler sağlam kalacak askhıcbitmez merak etme yaniii ... Ayrıca bu mekanda Gelinbaşı ve makyajı da dahil ve çok güzel ve kaliteli bir yer hizmet veriyor MN kuaför ile anlaşmalı salon ... Bence gidip bakın orası daha 2011 sonu açıldı ve Eylülde kesin müsaitlik vardır..

Aslında bir gün buluşup bu heyecanlarımızı ortak paylaşsak ben çok mutlu olurum aranızda buluşalım diyen olursa bir gün belirleyelim ne dersiniz ?!

Hepinize sevgilerimle,

kızlar yaaa kusura bakmayın evet ben cevap yazmayı unutmusum iş yoğunluğundan
düğünümüz 29eylülde öğretmenevi havuzbasında olacak dahaöncede orda bi düğüne gitmiştim ve baya begenmıstım palmiyeme baktım ama benzinliğin içinde bi yer mekan güzel ama hosuma gitmedi pek
ya düğün fotoğrafçıları ne kadar pahalııııı yanii hikaye istedim ama maşallah uçmuş herkes uzay hülagüye baktım aralarında en harika çekim yapanda o gelinliğimi diktiriyorum herşey dahil çok iyi bi fiyata anlaştım sonucta abartmaya gerek yok dıye dusundum eşyalarımı herşeyiim aldım :) çok mu erken davrandık bilmiyorum bi damatlık kaldı bizde :)
eee sizde nasıl durumlar

Merhaba,

Benimde düğün Eylül ayı içerisine olcak.
Kına Antalya'da olacak. Başka şehire gelin gidicem.
Bende kına gecesi için yer bakıcam tarih belli olsun.
Çay bahçesi yada kırda yapmayı düşünüyorum.

Tarih belli olmadan da bişiye karar veremiyorum hayırlısı.

Bende başka şehire gidicem.
Kına gecesinde gelinlik mi giymeyi düşünüyorsun?
ben bir türlü karar vermedim :18:

Merhaba Canım,

Sende Antalyadasın sanırım biz Uzay ile anlaştık ama dediğin gibi fiyatlar uçuk... ama elinde uzun seneler sonra kalacak tek şey fotoğraf bence..?? Bu arada Gelinliğini yaptırmaya başlamışsın hayırlısı olsun .. Ayakkabı bulabildinmi Canım veya başladın mı bakmaya ?! bence hiç de erken davranmamışın bende senin gibi evi yerleştirdim vs sadece düğün öncesi evi gelin evine çevirmek ve ceyizleri düzmek kaldı ... Biz Damatlığı bile aldık güzelim... en iyisi erken başlamak bu arada benim Düğünüm Temmuzda Palmiyemde olacak
ama İç mekanda değil Kır Bahçesinde ...ordan Benzinlik görünmüyor !? Tüm gelinlere ve Damatlara allah kolaylık versin çok zor işler

yaaa bende uzayın çekimlerine bayıldım ama fiyatlarına da bayıldım :)
palmiyem iç olarak çok çok güzel ama biz birazcık sığamıcaz sanırım die korkudan büyük yer iyidik dedik öğretmenevini tuttuk geçtik
ya ayakkabıya karar veremedim renkli olcak ya fuşya yada mor görümcemle bakıyoruz herşeye :) ayakkabı mı tasarlasak acaba taşlı falan diye düşündük internette buldum bide bilek bölümünde glein damat resmi var topukta da gelin ve damadın ismi yazıyo
yaaa ne görsem istiyorum karar veremiyoum açıkçası ooo damatlığı bile almışsınız
uzayla ne kadara anlaştınız hikaye mi sadece çekim mi

palmiyem iç olarak çok çok güzel ama biz birazcık sığamıcaz sanırım die korkudan büyük yer iyidik dedik öğretmenevini tuttuk geçtik
ya ayakkabıya karar veremedim renkli olcak ya fuşya yada mor görümcemle bakıyoruz herşeye :) ayakkabı mı tasarlasak acaba taşlı falan diye düşündük internette buldum bide bilek bölümünde glein damat resmi var topukta da gelin ve damadın ismi yazıyo
yaaa ne görsem istiyorum karar veremiyoum açıkçası ooo damatlığı bile almışsınız
uzayla ne kadara anlaştınız hikaye mi sadece çekim mi bu arada evet antalya merkezdeym :)

uzayla ne kadara anlaştınız hikaye mi sadece çekim mi bu arada evet antalya merkezdeym :)

Uzayla 1750tl anlaştık zaten fiyatları yazın bu şekilde birde ramazan girince yazın çekimler azalıyor indirim uygulamadı ... bakalım artık bende 10 gün sonra bakacağım ayakkabılara bende bir renkli birde sade alacağım... Size de başarılar diliyorum cnm ya herşey çok zor ... bu arada mekanınızda hayırlı olsun.. umarım herşey gönlünce olur.. ama unutma her zaman fedakarlık yapmak zorunda kalıyorsun herşey tam 100% senin istediğin gibi gitmeyebilir ..kendini üzme ve o günün tadını çıkar

sevgiler

bende anlaştım canım uzayla ama sadece dış çekim için çünkü düğün yapılcak yerde yasakmış dışardan çağırmak o yüzden dış çekim yeterli olacak bize senin ne zaman düğün

canım öğretmenevının fıyatı ne kadar

canım valla bizim komşunun öğretmen kartı ile kayıt yaptırdık kişi başı 11tl eğer 300ü geçerse kişi başı 10tlye geliyor havuzbaşı

Kusura bakma cnm anca cevap veriyorum... ama düğün ile ilgili bir karmaşa oldu inan çok sıkıldım ama şuan herşey yolunda çok şükür Palmiyem çok büyük bir ayıp etti ve kullanım mekanları aynı olmasına rağmen bizim ile aynı günde sünnet düğünü almış bize haber vermeden bizde öğrenince iptal ettik çokta iyi oldu adama sadece para yapmakmış derdi kimseye tavsiye etmiyorum orayı ... neyse geçmişte kaldı çok şükür... Güzelim en azından uzayla sabahdan çekim yapsaydınız sonra dış mekan en azından girişinize kadar çekseydi daha uygun bir fiyat yapardı belki! bizim düğün temmuzda bu arada !! Aslında bir ara Antalya Yaz gelinleri buluşsakta biraz bildiklerimizi paylaiıp sohbet etsek nasıl olur ?

kızlaar selma :) düğünüme çok az kaldı ve hala eksikliklerimiz var.
az önce sevgilimle konustuk, video ve foto çekimi için yer arıyormuş ve 1500 2000 lira demişler. biz şok olduk resmenç bildiğiniz birileri var mı acaba?

güzelim şafak kaç ? İnan 500tl'ye de çeken var ama inan ne kadar güzel olur onu bilemem sen ne düşünüyorsun ??* Düğün Hikayesi mi yani hem fotoğraflar düğün esnasında hem dış mekan çekimi
hemde video film mi

biz Uzayda yaptırdık gerçe oda çok dedi ama en azından için rahat ve kaliteli birşey çıkacak bir daha kendimi gelinlik içerisinde görmeyeceğim için bizde kıydık paraya

kolay gelsin güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…