- Konu Sahibi askhicbitmez
-
büyük gün yaklaştıkça heyecan tavan yapıyor, az kaldııııı
yok yok burdayım daha düğün olmadı da ne bileyim sayfaya pek gelen olmayınca yazmadım bende
evet ben çekim için uzayla anlaştım düğünümde öğretmenevinde havuzbaşında olacak inşallah gelinliğimi kışlahanda süreyya moda evinde diktiriyorum bitmek üzere artık işlemelere geçicez
kızlar eğer düzgün bir çekim istiyorsanız kesinlikle uzay hülagü derim tüm antalyayı talan ettim ama onun üstüne yok
Ben de bir antalya gelini olarak düğünü atlatan herkese geçmiş olsun, düğüne yaklaşana da başarılar diliyorum..
Şaka bir yana dilerim herkesin düğünü güzel geçmiştir ve geçecektir.
benimkisi 7 temmuzda crown plazada oldu (ben eskidim bile sanırım), fotograflarımı aylin çekti çekimleri burdan görebilirsiniz (Aylin Cifci Demir // Hikaye ve Düğün Fotoğrafçısı).. her sey sorunsuz geçti çok şükür..
yer ayarlamayanlar ya da ileride bu forumu görüp ayarlayacakolanlar için düğün mekanımı şiddetle tavsiye ederim.. ufacık bir pürüz çıkmadı ve inanılmaz ilgilendiler.. her sey istediğimiz gibi oldu.. çok profesyonel bir ekip.. sonrasında bile arayıp canımızı sıkan bir şeyin olup olmadıgını sordular. yemekler harikaydı (misafirlerimizin yorumu) ve cok eglendik.. kimse yerine oturmadı düğünde.. dilerim hepinizinki böyle geçer..
Yalnız hepinizi uyarayım şimdi geriye bakınca da hiçbir şey hatırlamıyorum ve muhtemelen siz de öyle olacaksınız :)
ya valla o gün bi aksilik çıkcak bişi kötü olcak diye çok korkuyorum
ya makyaj bozulursa ya saçım bozulursa :)
evet md kuaförün iyi olduğunu duymuştum ama kuaförler çok pahalı yaaa şok oluyorum rakamları duyunca
düğün resimlerini ne zaman görebilcez :)
Maşallah
oyyy canım maşallah sana :) çok güzel olmuşsun
ya burda doğdum burda büyüdüm ehh alıştık artık sıcağa :)
o yüzden düğünümü eylül sonu yapıyorum ya çok sıcak olmasın diye ben burcu karanın duvak ve saç modelini kullancam inşallah iyi olur
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sana
son 38 gün artık heyecan iyice başladı
nişanlım bide demez mi eksik kalmadı istersen öne alalım günü diye :)
aman dedim gözünü seviyim sus karışma kalsın o gün
eee nasıl bakalım evlilik =) balayına naptınız nereye gittiniz
burda nerde oturuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?