2012 Aralık Anneleri Kilo Durumu

Doktorun verdiği şeyleri ne amaçla kullanmıyorsunuz merak ettim..

kendımde saglık personelıyım vee ben ılacların hıcbırısının dogal beslenmenın yerıne asla gececegını dusunmuyorum. dengelı ve duzenlı beslenenler ıcın bunlara gerek yok. aslında ılk baslara mıgdem bulanıyordu alamadım ama ılk 3 ay kan ılaıyla-folık asıt aldım.normalde hasta bıle olsam antıbıyotıklerımı bır kere bıle sonuna kadar ıctıgımı bılmem.yapı meselesı de olabılır bılmıyorum.ve sık sık hasta da olmyorum.

canım sen boyle gıdersen 100 den fala olursun. acıktıgında kalkma dayanabılyrsan ama bebegım ıcın dıyorsan kılo almayı da goze alıcaksın kı ben de gece mıgdem kazındıgı halde kalkıp asla yemem.normal beslenmeme devam edıyrum ben sadece tabaklarıma fala koyuyorum ogunlerımde. onun dısında bekarken ne yıyorsam yıne aynısını yıyorum. sadce fazla su ıcıyorum.(su-maden suyu)

bende 20.haftamdayım 1 kilo almısım henüz ..Bende eleviti sordum doktoruma doğal gıdalardan alman daha iyi dedi meyveni yeşil yapraklı sebzeni tavugunu balığını ye dzenli olarak hiç ilaca bulaşma elevit kilo yapar dedi sadece demir kullanıyorum ben şuan

benim doktorumda vitamin hapını kullanmana gerek yok dedi sadece kan hapını kullan yeter dedi kızlar. ama ben yinede vitamini kullanıyorum çünkü düzgün beslenmiyorum malesef bebeğimin vitaminsiz kalmasını istemiyorum

bende elevit içiyorum demekki o yüzden devamlı acıkıyordum zaten beyaz ekmek yemiyorum tam buğday ekmeği yiyorum paylaşım için çok tşkler

ben de elevit kullanıyorum 1 aydır,ama kilo aldırmadı bana,hamile olduğumu öğrendiğimde 62 kiloydum,22 haftalığım,61 kiloyum

az önce tartldım 92.700,bnm kilom nede n bu kadar oynuyor anlamadm.tartm da yeni,hani bozuk olamaz :26:

hamile olduğumu öğrendiğimde 51.9dum 2 ay içinde 48.8 e düştüm şimdi ise 53.9 um hesaplamaya göre sadece 2 kilo aldım

böyle gidersem 100 den fazla mı olurum
sağol ama inş.olmam..
ben düzensiz yediğim için ackmş öyle kalkp yemştm.
bana herkes sen ne biçim hamilesn diyor,insan bi aşerir,canı bişi çeker,acıkır falan..
sen de tık yor diyor gören..
bnde bnm depo sağlam ihityacm yok diyorum

hım.. ben 53.300 kiloydum hamile kaldığımda,
bu sabah 56.800 çıktım.. 21+1 de 3.5 kilo..
iyi gidiyorum sanırım, bakalım doktorum ne dicek..

Yarın 23. haftamın son günü. Yani 24'e giriyorum.
5 kilo almışım.
Vatana millete hayırlı olsun.

Doğduktan sonra veririzzzzzzz
Allah izin verirse :)

23. haftadayım 56 ile hamile kaldım 62 olmuşum
İnkar etmiyorum acaip tatlı yiyiyorum:)

Doktor iyisin böyle dedi sorun yok yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…