Doktorun verdiği şeyleri ne amaçla kullanmıyorsunuz merak ettim..
bnm annemde abime hamileyken 50 kilo falanmış sanırım,ilk aylar sırf limon yediği için 47 lere falan düşmüş.
6.7. aylarda bi başlamş yemeğe ve genellikle meyve falan.doğuma 95 kilo ile mi gitmiş ne..
hep beni korkutuyor,son aylar da çok kilo alınıyor,şişiliyor falan filan :2:
bn 93üm şu an ödüm kopuyor 100ü geçerim diye.napıcam ben..iştahm yok zaten ama bebeğim de sağlklı..
dua edin kzlar bnm için..açlmasn şu iştahm
dün gece uyuyamadım,meğer ackmışım.bnde kalktm hemen 2 tane yumurta kaynattım.minnack ekmekle ve azck tuzla yedm yattm :26:
of çok korkuyorum bi de bel fıtığı var bnde..naparm o kiloda koca bebek karnmda
kndimi bildim bileli kilo ile uğraşıyorum.
abim hiç emmeynce annem bana çok dua etmiş,iştahı dayısına çeker inş.diye
sonuç ortadaaaabn hiç dua etmiyorum öyle.sadece sağlğı,güzelliği için dua ediyorum..
ben bi de 3 kiloyu sanırım elevitten aldm.bunu bana veren dr.bişi demedi ama gittiğim başka bi dr.kilo yapar dedi vermedi bi daha.
Demek ki doğru tespit etmişim bende çünkü bıraktığmn ertesi günü normal halime döndüm diyebilirim :) acıkmalar filan normal düzeye indi.
Nyse artık bundan sonra daha dikkat ederiz,sende aşırı almamışsın bence . zaten beyaz ekmeği aşırı şekerli yemedik mi tamamdır bence :) he bide su içmek tabi
canım sen boyle gıdersen 100 den fala olursun. acıktıgında kalkma dayanabılyrsan ama bebegım ıcın dıyorsan kılo almayı da goze alıcaksın kı ben de gece mıgdem kazındıgı halde kalkıp asla yemem.normal beslenmeme devam edıyrum ben sadece tabaklarıma fala koyuyorum ogunlerımde. onun dısında bekarken ne yıyorsam yıne aynısını yıyorum. sadce fazla su ıcıyorum.(su-maden suyu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?