2012 Aralık Anneleri Kilo Durumu

27. haftadayım. 46 kilo ile hamile kaldım. Sonra 44e düştüm. Şimdi 49-50 arasındayım. Bana göre iyi aslında ama doktorum neden kilo almadın diye yeni bir ilaç verdi.

96 ya yaklaştm :18:
ilk 3 ay nasıl olurda 3 kilo aldım diyordum hep.
elevit sağolsun
ilaç hariç 2.5-3 kilo aldm yani 7.ay bitimnde

boyum da 1.60
gerisini siz düşünün :2:
ama doğuraym bi sütüm olsun diye beslenicem,gerisi ölüm diyeti

28. haftadayım 9 kilo aldım, çok hızlandı gibi geliyo kilo artışı bundan sonra daha çok alıcam heralde

28. haftadayım 9 kilo aldım, çok hızlandı gibi geliyo kilo artışı bundan sonra daha çok alıcam heralde

maşallah nazar değmesin inş. sağ sağlim alacaksın kucağına cnm sen folbiol mü kullandın sadece ben bu cumartesi gidip değerlerimi bir ölçtürecem ama vitaminde almam gerekiyormuş bazıları öyle yapıyormuş doktoruma soracam bakalım

canım ben çok ilaç kullanıyorum ya hergün elevit, coraspin, folbiol ve kan ilacı bir de hergün iğne oluyorum gelde kilo alma bu şartlarda yani bebeğim iyi olsunda gerisi mühim değil

canım ben çok ilaç kullanıyorum ya hergün elevit, coraspin, folbiol ve kan ilacı bir de hergün iğne oluyorum gelde kilo alma bu şartlarda yani bebeğim iyi olsunda gerisi mühim değil

sadece folbiol verdi şimdi doktordan geldim değerlerime adetimin 2 gününde hormaonlarımla beraber bakacak bana birde aspirinde veririm dedi düşüklerde veriliyormuş ama sen düşük yapmadın ama yinede verecem dedi genetik test yine istemedi genelde ilk çocuklarda oluyor dedi ama sağlıklı çocuklar doguruyorlar dedi ..bakalım 10 gün sonra gidecem değerlerime bir bakırsın ne ilaç verirse kullanırım artık

merhabalar melekçi hatırladığın için sağol ben msj atamıyorum henüz bu ararlar nete giremiyorum tayin işleriyle uğraştım ev aradım ev taşıcam annemlerde kalıyorum yani çok karışığım ama başak ve seni merak edip arada bakıp çıkıyorum ben folbiol ve corasprin e devam ediyorum hamile de kalamıyorum belki bu ay olur

ufff bugün temzlk yaptm.derken her zaman sildiğim dijital tartımı bugün yıkayayım dedim loc*la tabi ne akla hizmet ise!!
doğal olarak sonuç vahim
napcam şmdi nerden öğrencem kilomu
eczaneler de uzak..aha bnm gibi bi tembele yürüyüş bahanesi çktı

gerçi ben evde en doğru şekilde tartılıyordum.
cıscıbıl,aç karnı da ve wc ye gittikten sonra
üff gitsem 2 kilo fazla çıkar direk moralm bozulur şimdi :/ (

Son düzenleme:

Benim de tartımın pili bitti
Nereden bulacağım o yuvarlak pillerden bilmiyorum.

Öfff şu forumun bozulması beni sinir ediyor

krusun diye balkona açıp koymuştu eşim.bu sabah baktm bozulmamış
aylnş tartıda ki rakam beni üzdü
yarm kilo daha almışım.ama sanırım çok ödem oluyor.
çünkü rakam ve gramajlar pek bi oynak

kızlar ben de bugün itibariyle 28+2 deyim ve tam tamına 59 kiloyum:) 55 ile hamile kaldım aslında ama ilk başlarda 53 e indim şimdi 59 um.

Benim de tartıma pil bulmam lazım yaa. Kaç kiloya çıktım hiçbir fikrim yok

Benim de tartıma pil bulmam lazım yaa. Kaç kiloya çıktım hiçbir fikrim yok

cnm o piller,1 milyoncular diye tabir ettiğimz ucuzluk mağazalrnda,nalburlar da ya da elektronk marketler de vardır.:26:
bitmişini eline numune olarak alıcaksn,arıycaksn.bnmki de bitmez inş. daha yeni aldm tartımı 1 sene olmadı :/

Yok canım 1 yılda daha kesinlikle bitmez. Benimki kaç yıl oldu alalı daha ilk defa bitti.
Öfff gidip pil aramaya üşeniyorum

Maşallah Kilolar güzel gidiyo hele helee ismini unutttuum şuan ama 2 kilo filan alanları aklım almıyo yani maşallah diyelim :)

Bende 27.haftamın içindeyim ve (53 ile başlamıştım) 63 le devam ediyorumm.. ve 10 gündür çikolata+ dondurma+nutellayı bıraktım valla çok zorr yaa ama bütün kilomu çıkolatadan aldım eminimmm .. Artık son 3 ay dişimi sıkcam napiimm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…