• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben geldim.. doktor toplamda 1 dk falan tahlil sonuçlarına baktı, bi kere falan yüzüme baktı sadece,
önemli bi şey yok dedi..
ayyy nasıl sinir oldum!! ben sabahtan beri orda bekliyorum adam 1 dk bakmıyor yaaa...
dedim nts deki hemşire hemen doktoruna göster diyince endişelendim.. yok öenmli bişey normal herşey dedi..
her hafta nts ye çağırdı, haftaya cuma yine gel dedi de.. ben gidermiyim bilmem!!!
bide idrar yollarında azcık iltihap görmüş.. ilaç yazdı, bol su iç dedi...
ıyyy... Allah'ım nolur burda doğum yapmak zorunda olmıyım noluurr... ist.a gidene kadar sabretsin bebeğimmm :((((

bizimde öpücük saatimiz yok ama ya ben öperim durup durup yada eşim öper otururken yanıma gelir öper bende öyleyim sadece saatlere vurmadık bademler gibi:9::9::9:

aynen bizde saatlere vurmadık zaten gerekte olmuyor yapışık ikiz gibiyiz sanki üç yaşında çocuk sever gibi uğraşıp durur artık ben yeter derim :1:

ben geldim.. doktor toplamda 1 dk falan tahlil sonuçlarına baktı, bi kere falan yüzüme baktı sadece,
önemli bi şey yok dedi..
ayyy nasıl sinir oldum!! ben sabahtan beri orda bekliyorum adam 1 dk bakmıyor yaaa...
dedim nts deki hemşire hemen doktoruna göster diyince endişelendim.. yok öenmli bişey normal herşey dedi..
her hafta nts ye çağırdı, haftaya cuma yine gel dedi de.. ben gidermiyim bilmem!!!
ıyyy... Allah'ım nolur burda doğum yapmak zorunda olmıyım noluurr... ist.a gidene kadar sabretsin bebeğimmm :((((

hoşgeldin canım. çok şükür bak bişey yokmuş benim devlette gittiğim doktorda öyle yaptı 20 saniyede usg bakıp postaladı .
ah allahım düşürmesin canım inşallah sende orada doğurmak zorunda kalmazsın ki kalsan bile özel hastane var yokmu oraya gidersin

bizimde öpücük saatimiz yok ama ya ben öperim durup durup yada eşim öper otururken yanıma gelir öper bende öyleyim sadece saatlere vurmadık bademler gibi:9::9::9:

o da güzelmiş :D benimki genelde uykusunun arasında sarılır. onu da hatırlamaz ben yapmam öyle şeyler der :D

önemli bi şey yok dedi..

geçmiş olsun canım.. demek nts deki hemşirenin işgüzarlığıymış...

önemli bi şey yok dedi..

bişey çıkmayacağını biliyordum zaten canım,çok sevindim :49: devlet hastaneleri böyle işte maalesef :19: inşallah istediğin yerde doğum yaparsın canım,çok geçmiş olsun..

hoşgeldin canım. çok şükür bak bişey yokmuş benim devlette gittiğim doktorda öyle yaptı 20 saniyede usg bakıp postaladı .
ah allahım düşürmesin canım inşallah sende orada doğurmak zorunda kalmazsın ki kalsan bile özel hastane var yokmu oraya gidersin

yawruşum malesef burda özel hastane yok, poliklinik var ama onlarda doğum yaptırmıyor. oyüzden gittim zaten en azından bi kaydım olsun devlet hastanesinde dedim.. olur da acil bi durum olursa gitmek zorunda kalırsam diye...

o da güzelmiş :D benimki genelde uykusunun arasında sarılır. onu da hatırlamaz ben yapmam öyle şeyler der :D

geçmiş olsun canım.. demek nts deki hemşirenin işgüzarlığıymış...

ne bileyim, başka kimseye bişey demedi hemşire bana diyince korktum hemen sabahtan beri moralim bozuk geziyorum, neyse şimdi daha iyiyim..
sen nasıl oldun..? ağrın çıkmış bi anda, demin okudum canım...?

bişey çıkmayacağını biliyordum zaten canım,çok sevindim :49: devlet hastaneleri böyle işte maalesef :19: inşallah istediğin yerde doğum yaparsın canım,çok geçmiş olsun..

saol canım, en az 1 ay daha dayanmam lazım buralarda :(((

nts kağıdını vermediler bana yoksa değerlere bakacaktım, ama sivri sivri çıkıntılar var yine şöyle baktım doktorun elindeyken... haftaya gitmek istemiyorum ya tekrardan :(((

kızlaaaaaaar ben geldim fıstığımı yine göremedim ama çok güzel haberler aldım allaha çok şüküüüür
kızımın bu ölçümündede kilosu 2 .888 gr çıktı doktor teyzemiz suyu iyi kalp atımlarıda iyi dedi annesini üzmeyecek bu kız başı aşağıya dönmüş dedi
sanırım devlette doğurmak zorunda kalmıcam:62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::65::65::65::65::64::64::74::74::74::74:
10 veya 15 güne kadar doğumunun başlaması gerek dedi
doktorumuz biraz yoğundu ve ben o kadar ısrar ettimki oynamaları arada bir azalıyor diye oda biraz tatlı sert istiyosan sezaryen yapıp alayım dedi bende yok dedim almayın:1::1:
oynaması yavaşlarsa müzik aç o duyar sesini dedi yada bişeyler ye soluna yat dedi:34:
haftaya salı yine gel dedi bundan sonra öyle gidecekmişim kan tahlilide verdim salı günü gidince alcam sonucu salı günü birde alttan bakalım dedi çatı muayenesi yapacakmış
bende 82 kilo olmuşum tansiyonum iyiydi 11 lerde başkada sorun yoktu kızlar salı günü 9.30 da bidaha gitcem bu arada nst ye 25 lira ödüyorum her defasında:49:
gözün aydın şekerimmm kolay olur inşlhh norml doğumun:nazar:
ya kızlar bu göğsünden süt gelmesi sütünün çok olacağı anlamına mı geliyooo?öyleyse benim sütüm çok az yada hiç gelmicek.bi arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı 5 aylık hamileyken süt geliyodu göğüslerinden.şimdi de maaşallah çok sütü var.hatta senin daha gelmedi mi diye sordu yok dedim çok şaşırdı.neyse üzülme oğlunun süt annesi olurum ben dedi çok da canımı sıktı.öyle diyene kadar insan destek verir:((o kadar çok istiyorum ki emzirmeyi öyle göğüslerimde anormal büyümedi çok fazla sızı da olmuyo.ilk hamile kaldığım aylarda çok sızladı ama şimdi o kadar yokk.ay gerçekten sütüm olmicakmı ne?
benimde göğsüm büyümedi hamilelikten önce 75 idi şimdi 80 ...ayrıca bendede süt sızmadı:))

birinde bende devlete gitmiştim:1::1::1:adam içeri 5 er 5 er alıo hamileleri 1 dk bakıo usg çocuk iyi diyo kafadan vitamin ksn hspı yazı hepsi 3 dk sürüodu:9::9::9::9:

yawruşum malesef burda özel hastane yok, poliklinik var ama onlarda doğum yaptırmıyor. oyüzden gittim zaten en azından bi kaydım olsun devlet hastanesinde dedim.. olur da acil bi durum olursa gitmek zorunda kalırsam diye...

ne bileyim, başka kimseye bişey demedi hemşire bana diyince korktum hemen sabahtan beri moralim bozuk geziyorum, neyse şimdi daha iyiyim..

nts kağıdını vermediler bana yoksa değerlere bakacaktım, ama sivri sivri çıkıntılar var yine şöyle baktım doktorun elindeyken... haftaya gitmek istemiyorum ya tekrardan :(((

anladım canım o kötü olmuş işte .
bence sen yinede gitmemezlik etme her ihtimale karşı hem enfeksiyonda çıkmış

gözün aydın şekerimmm kolay olur inşlhh norml doğumun:nazar:

benimde göğsüm büyümedi hamilelikten önce 75 idi şimdi 80 ...ayrıca bendede süt sızmadı:))

birinde bende devlete gitmiştim:1::1::1:adam içeri 5 er 5 er alıo hamileleri 1 dk bakıo usg çocuk iyi diyo kafadan vitamin ksn hspı yazı hepsi 3 dk sürüodu:9::9::9::9:

sağol canım inşallah hepimiz için öyle olur:16:

önemli bi şey yok dedi..

:)) naparsın devlet hastanesi böle işte:))
gözün aydın canım herşeyin normal,,az az sancılar bizdede çıkıo çok normalmiş e bebişten haber yok mu annesi boyu kilosu:):nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar facedeki grubada giriyormusunuz ben cepten giriyorum kac kez gruba katilma istegi gonderdim kabul edilmiyor bi fikriniz varmidir acep

önemli bi şey yok dedi..

neyseki canım önemli bişey çıkmamış sevindim,gerçekten de doktorların şu tavırları insanın çok sinirini bozuyor,inş.zamanında gelsin cnm bebeğin..

iyi yapmışssın en azından dediğin gibi kaydın olsun hastanede benim adanada 10 hastanede kaydım var herhalde boş zamanımda hastane hastane geziormm hobi yaptım galiba kendime:1::1:

ya evet canım sorma bende bir ara çok şiddetlendi sancılar sonra uzandım şimdi de uzanıyorum ... umarım erkenden çıkıp gelmez kızım :)

:)) naparsın devlet hastanesi böle işte:))
gözün aydın canım herşeyin normal,,az az sancılar bizdede çıkıo çok normalmiş e bebişten haber yok mu annesi boyu kilosu:):nazar::nazar::nazar::nazar:

walla canım çok zor ya.. beklemek ayrı sıkıntı, yanındaki diğer hamilelerle kıyaslıyorsun kendini sürekli.. çok stresli bir yer zaten,
bide doktorda bıkmış tabi... ilgilenmiyor ki çok... :((

bebeğimiz 2290 olmuş, baş aşağı dönmüş.. normal doğum pozisyonuna geçmiş dedi ultrasonla bakan doktor ( o ayrı bir kadındı bu arada)
plesentası, suyu falan iyiymiş çok şükür..

özel poliklinikteki doktor 3 hafta sonra gel nts ye bağlarız demişti, 21 kasıma denk geliyor..
devlet hastanesindeki de 16 kasım da gel nts ile bakalım dedi..
ben şimdi devlete gitmek istemiyorum yine, sizce bekliyim mi? 5 günden nolur dimi...?

Back
X