• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aaaaaaaaaaaaa ciddimisn kıs anaaaaa neymişki anlamı şok geçiriyom şuan eşimde bana takılıyo hep guguş koyalım die ama hiç cidden isim olabileceğini düşünmedim :):52::52::52::52::52:

vala bende dün akşam kayınvalidemden öğrendim tatlım birilerinin yanında deme adı öyle kalır dedi bana anlamını bilmiyorum onun tanıdığı 2 kişi varmış:)

merhaba aralık anneleri,
doğumu yaklaşmış anneler olarak bebek hareketlerinde bi azalma oldumu? bir de yalancı doğum sancılarını nasıl tarif edebilirsiniz?

merhaba
hareketlerinde azalma olması normal artık hareket edecek yeri pek kalmadı tekme atamıyor sadece elini bacağını hafif hafif hareket ettiriyor yalancı sancı hareket ettiğinde geçer ve düzenli değildir gerçek doğum sancısı ne yaparsan yap geçmez aradaki fark bu canım

vala bende dün akşam kayınvalidemden öğrendim tatlım birilerinin yanında deme adı öyle kalır dedi bana anlamını bilmiyorum onun tanıdığı 2 kişi varmış:)

anaaaa benimkinin adı kaldı öyle zaten herkes bebek nasıl diyecegine guguş nasıl dio :) heheheh

Hepinizden allah razı olsun.. Ben sabah gittim açılmam olmamış hala 2 cm. sancımda 5 dk da 1 ufak ufak geliyo. doktor eve yolladı. sancın sıklaşınca gelirsin diye. Gelmezsede yarın sabah 7 de yatış yapıcam.. artık çantalarla ma aile hastanedeyiz sabah. gece uyuyamadım düzgün.. şimdi biraz kestirmeyi düşünüyorum..

yarına kadar iyice dinlen o zaman, yarından sonra uyku yok sana :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

merhaba aralık anneleri,
doğumu yaklaşmış anneler olarak bebek hareketlerinde bi azalma oldumu? bir de yalancı doğum sancılarını nasıl tarif edebilirsiniz?

Benimkinin hareketlerinde azalma olmadı ama çok sertleşti Maşşallah oğlum çok güçlü şimdi bile karnımı delip çıkacakmış gibi içimde bi oyana bi bu yana oynuyor :16::16::16:

merhaba aralık anneleri,

Hareketlerinden dolayı galiba tam bilmiyorum ama çatlağımda çok oldu çok şey kullandım ama çatlaklarla başedemedim

Son düzenleme:
inşallah doğurmuştur almıştır bebişini beni bi heyecan basıyor ya arkadaşı arasammı bende onu merak ediyorum ama müsait mi rahatsız edermiyim

Hepinizden allah razı olsun.. Ben sabah gittim açılmam olmamış hala 2 cm. sancımda 5 dk da 1 ufak ufak geliyo. doktor eve yolladı. sancın sıklaşınca gelirsin diye. Gelmezsede yarın sabah 7 de yatış yapıcam.. artık çantalarla ma aile hastanedeyiz sabah. gece uyuyamadım düzgün.. şimdi biraz kestirmeyi düşünüyorum..

ayy canımmm olsun bakalımm yarın inşşş alcaksın ozmzn büyük ihtimalle bebeğini kucagınaa
saglıkla gelsinnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Eki Görüntüle 551348 kızlar şuna bakın şimdi facede gördümm çok tatlı yaa saçlar falan baksanıza

ooovv içimm bir tuhaff oldu yaaaaaaaaaaaaa :((((((((((((

kızlar bebek arabamız ve taşıma koltuğumuzEki Görüntüle 551437

güle güle kullanın canmm :16::16:

Taze anniş olucaklara bi tavsiye daha vermek isterim hatunlarrr :49:
Ben bu hafta sıkı bi vaziyette bolca poğaça börek kurabiye ve sarma yapıp buzluğuma stok yapıcam.
ilk doğumumda hepsinden yapıp koymuştumm ve doğumdan sonra çooooooookk rahat ettim,
hemen hazır hazır çıkarıp pişirmiş olduklarımı ısıttım,pişmemiş koyduklarımı pişirdim ve miss gibi gelen misafirlerimi ağırladım.
o zaman tek çocuktu yine az çok yapabilme imkanım oluyodu ama şimdi hiççç olmaz diye düşünüyorum
yanına hemen bi salata kısır tarzı bişeyle bi sürü çeşit döktürmüş oluyosun :1:
aklınızda olsun eve yaptığınız zamanda biraz fazla yapıp atabilirsiniz buzluğa,kek bile koymuştm ben düşünün yani :27:

kızlar geçmişi okudum aklımda kalanları yazayım:))

önce seastre ve gecedicle çok güldüm demek guguş diye isim varmış he:9:

komkom bayıldım şekerlere nereden aldın canım, maliyeti nedir?

maya kuzum yarın kontrol var 21 ya da 24 kasım dr bakalım ne diyecek yarın sen nasılsın balım?

oflu isim çok güzel...

meow güle güle kullansın kızın...

gülay inşallah kolayca doğar bebişin...

özgezngn sana da bir şey yazacaktım unuttum ya...:17:

biftek dr ye kızmışsın. sanırım gününde değildi dr n.

pnar güzel haberlerle gel dr den...

miskokulum, pdr, esraumut biran önce çıkın izne kızlar...:16:

yaramazlık yok gördüğüm kadarıyla...:16:

Taze anniş olucaklara bi tavsiye daha vermek isterim hatunlarrr :49:
Ben bu hafta sıkı bi vaziyette bolca poğaça börek kurabiye ve sarma yapıp buzluğuma stok yapıcam.
ilk doğumumda hepsinden yapıp koymuştumm ve doğumdan sonra çooooooookk rahat ettim,
hemen hazır hazır çıkarıp pişirmiş olduklarımı ısıttım,pişmemiş koyduklarımı pişirdim ve miss gibi gelen misafirlerimi ağırladım.
o zaman tek çocuktu yine az çok yapabilme imkanım oluyodu ama şimdi hiççç olmaz diye düşünüyorum
yanına hemen bi salata kısır tarzı bişeyle bi sürü çeşit döktürmüş oluyosun :1:
aklınızda olsun eve yaptığınız zamanda biraz fazla yapıp atabilirsiniz buzluğa,kek bile koymuştm ben düşünün yani :27:

canım iyi yapmışsın çok mantıklı. ben normal zamanda yaparım şimdi yattığım için yapamıyorum...
burada görümcedeyim onlar yapar burada... hataya evime dönünce halim yaman. tek sevindiğim nokta orada herkes hazır ikram yapıyor bir de fırına iç veriyorsun yapıp getiriyor bir de ev yapımı ürün sipariş etme şansın var. Artık bakıcam duruma göre...

özelcan bebeye ben de bakıcam. uygunmuş fiyatlar...:16:

kızlar bir de orada kaynar adında bir şey ikram ediyorlar hemö süt de yapıyormuş. bilen var mı oralı değilim ben?

canım iyi yapmışsın çok mantıklı. ben normal zamanda yaparım şimdi yattığım için yapamıyorum...
burada görümcedeyim onlar yapar burada... hataya evime dönünce halim yaman. tek sevindiğim nokta orada herkes hazır ikram yapıyor bir de fırına iç veriyorsun yapıp getiriyor bir de ev yapımı ürün sipariş etme şansın var. Artık bakıcam duruma göre...

özelcan bebeye ben de bakıcam. uygunmuş fiyatlar...:16:

kızlar bir de orada kaynar adında bir şey ikram ediyorlar hemö süt de yapıyormuş. bilen var mı oralı değilim ben?

iyi bari canım orda alternatifin varmış :3:
burda malesefff..bide benim akrabalarım hep yakınımda gelen çok olur bu sefer.
özelcan bebe kesinlikle tavsiye ederim gayett uygun ürünlerinin hepsi.
gerçi daha elime almadım ürünleri bakalım nası çıkıcak :1:

slm kızlar bugün doktordan iyi haberlerle geldik kuzum 3 kilo olmuş :nazar: ve bebeğin eşi kaymaya başlamış kızımın mücadelesiyle :52: eşi iteklemiş ve yerleşmeye çalışıyor pozisyonu almış doktor normal doğum yapabilirsin dedi 19 kasım değil gününü bekliyeceğiz 22 kasıma randevu aldık bakalım hayırlısı büyük ihtimalle normal doğum yapacağım biraz korkuyorum ama doktorum sağ olsun öyle rahatlatıyor ki beni sen yaparsın yaparsın hele bir gel 22'sinde konuşuruz dedi bizden havadisler bu kadar :16::16::16::16:

hımmm birde kaynanam beşik ve elbise aldı yeni cicileride eklerim :34:

iyi bari canım orda alternatifin varmış :3:
burda malesefff..bide benim akrabalarım hep yakınımda gelen çok olur bu sefer.
özelcan bebe kesinlikle tavsiye ederim gayett uygun ürünlerinin hepsi.
gerçi daha elime almadım ürünleri bakalım nası çıkıcak :1:

evet canım fiyatta uygun oluyor:))

bakıcam siteye. keşke önce görseydim... tek eksiğim humana kaldı:)) lansinoh 10 mg var. 17-18 tl ye almış eşim:(( yeter mi acaba?

slm kızlar bugün doktordan iyi haberlerle geldik kuzum 3 kilo olmuş :nazar: ve bebeğin eşi kaymaya başlamış kızımın mücadelesiyle :52: eşi iteklemiş ve yerleşmeye çalışıyor pozisyonu almış doktor normal doğum yapabilirsin dedi 19 kasım değil gününü bekliyeceğiz 22 kasıma randevu aldık bakalım hayırlısı büyük ihtimalle normal doğum yapacağım biraz korkuyorum ama doktorum sağ olsun öyle rahatlatıyor ki beni sen yaparsın yaparsın hele bir gel 22'sinde konuşuruz dedi bizden havadisler bu kadar :16::16::16::16:

hımmm birde kaynanam beşik ve elbise aldı yeni cicileride eklerim :34:

oh ne güzel... vcicileri de güle güle kullan. sen adanadaydın orada lohusalara ve gelenlere kaynar diye içecek ikram ediyorlar var mı orada da?

bakıcam siteye. keşke önce görseydim... tek eksiğim humana kaldı:)) lansinoh 10 mg var. 17-18 tl ye almış eşim:(( yeter mi acaba?

oh ne güzel... vcicileri de güle güle kullan. sen adanadaydın orada lohusalara ve gelenlere kaynar diye içecek ikram ediyorlar var mı orada da?

canım bakarsın hiç gerek olmaz kreme,illede herkes çatlıcak die bişey yok.ben daha öncede çok çektiğim için tedbir amaçlı aldım.
belki hiç çatlamazsın öncesinde kullanmaya başla,hazırlık olsun zaten.gerek olmazsa sonra almazsın.ben iyiki hiç bişe almamışım hemen hepsini aynı yerden aldım kargoda içinde olduuu :52:

canım bakarsın hiç gerek olmaz kreme,illede herkes çatlıcak die bişey yok.ben daha öncede çok çektiğim için tedbir amaçlı aldım.
belki hiç çatlamazsın öncesinde kullanmaya başla,hazırlık olsun zaten.gerek olmazsa sonra almazsın.ben iyiki hiç bişe almamışım hemen hepsini aynı yerden aldım kargoda içinde olduuu :52:

benim de 8 yaşında oğlum var. onda çok şiddetli olmamakla birlikte biraz çatladı. ne kullandım hatırlamıyorum. erken doğumumda 4 gün sağdım onda yara olmadı hep makina ile sağdım gerçi hastaneden lansinoh vermişlerdi...

senin isabet olmuş... bir de burun pompası arkadaşa dr otribebe tavsiye etmiş orada var mı sitede?

evet canım kaynar yapılıyor gelenlere ikram edilir ve ben bol bol içerim süt olsun bebişime diye :34:

benim de 8 yaşında oğlum var. onda çok şiddetli olmamakla birlikte biraz çatladı. ne kullandım hatırlamıyorum. erken doğumumda 4 gün sağdım onda yara olmadı hep makina ile sağdım gerçi hastaneden lansinoh vermişlerdi...

senin isabet olmuş... bir de burun pompası arkadaşa dr otribebe tavsiye etmiş orada var mı sitede?

ben burun pompası hiç kullanmadım,işe yarıyomu cidden yahu ?
bu sefer alsam mı acaba diye düşündüm şimdi

Back
X