• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende çıkayımda az uyuyayım bebeğim baskı yapıyor geceleri özellikle sağ ayağımda şişme ve arada morarma ve acı oluyor doktorum bebeğin damarlarıma baskısından dolayı olduğunu söylüyor gece arada uyanıyorum ağrıdan dolayı neyse idare edicez artık ayın 21 de saat 9.50de gidecez bakalım hakkımızda hayırlısı....

slm kızlaaaar geçmişi okuyamadım çok yoruldum bebeğimin beşiğini kurduk odayı değiştirdik
çok şükür odayı değiştirince baya iyi oldu beşikte sığdı odaya tek sorun mavi olması onada takılmıyorum sağlık olsun
ya kızlar bu beşik resmen karyola gibi kocaman 5 yaşına kadar bile yatar valla:34: ama çok şirin oldu ya yorganını felan herşeyini halledince resmini eklerim

slm kızlaaaar geçmişi okuyamadım çok yoruldum bebeğimin beşiğini kurduk odayı değiştirdik
çok şükür odayı değiştirince baya iyi oldu beşikte sığdı odaya tek sorun mavi olması onada takılmıyorum sağlık olsun
ya kızlar bu beşik resmen karyola gibi kocaman 5 yaşına kadar bile yatar valla:34: ama çok şirin oldu ya yorganını felan herşeyini halledince resmini eklerim

ay gelinimin beşiğide kuruldu sonunda mışıl mışıl uyusun içinde inş. evet canım o beşik çok geniş

as hoşgeldin canım güle güle uyusun prenses canım bizde pazara kurucaz eşimle beraber bakalım nasıl olucak ama ben yatağımın yanına kuracam olsun canım rengi mavi bakarsın ikincisi erkek olur ondada kullanırsın demekki ondada vardır bir hayır

hoşgeldin cnm, ne güzel bebeğin yatağında huzurla sağlıkla uyusun inş. :nazar:

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun beşiğiniz. ohh annen de yanında daha ne ister insan.. özletme kendini ama..

ay gelinimin beşiğide kuruldu sonunda mışıl mışıl uyusun içinde inş. evet canım o beşik çok geniş

as hoşgeldin canım güle güle uyusun prenses canım bizde pazara kurucaz eşimle beraber bakalım nasıl olucak ama ben yatağımın yanına kuracam olsun canım rengi mavi bakarsın ikincisi erkek olur ondada kullanırsın demekki ondada vardır bir hayır

hoşgeldin cnm, ne güzel bebeğin yatağında huzurla sağlıkla uyusun inş. :nazar:

sağolun teyzeleriiii evet ya baya büyük seastire canım senin alacağın bukadar büyük
değilmi
rengi önemli değil ya bunu alamayanlar var bende rengine takılırsam günaha girerim valla:1:

Son düzenleme:
öyle mi,ne güzel..

ben bu isimle hamile kalmadan önce kızımı çağırdım rüyamda,2 ay sonra geldi kızım :16:

ewet canım rüyada hangi ismi koy derlerse onu koyacakmşsın vardr bir hayr bende rüyamda ömer taha ismini duydum ama başkasının bebeğinin ismiydi benmki değilmiş hem bşz isme kara verdik hem ömer amcamın ismi

Selam kizlar sabah peceteye bir corba kasigi kadar sarimsi sumuksu akinti geldi bu nisanmiiii

ECRİN46

canım çoook sağol .mesajını aldım.ben özelden mesaj yazamıyorum.100 mesaj yazmış olmam gerekiyormuş..neyse Allah razı olsun.bugün vekalet çıkardım bi arkadaşa.o ilişiğimi kesecek.herşeyi göze aldım.yarın 37+0 dayım.ilişk kesilince bişi derlerse özlüğe gidecem

ewet canım rüyada hangi ismi koy derlerse onu koyacakmşsın vardr bir hayr bende rüyamda ömer taha ismini duydum ama başkasının bebeğinin ismiydi benmki değilmiş hem bşz isme kara verdik hem ömer amcamın ismi

çınar efe koycakmışsınız bebeğinizin adını dimi cnm,adıyla sağlıkla yaşasın inş.:nazar:

Back
X