2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selamm kızlarr nasılsınızzzzzzzz

bir de bişey sorucam size.
şu salıncaklar varya fd01 arkaşımız eklemiş.
onlar yatak şekline giriyo mu :26:
yani ana kucağı gibi kullanılıyo mu

evet canım tam olarak yatıyor ama üzerinde 12-36 ay için uygundur yazıyor birde tam yatar pozisyonunda olunca sallamak zor olur ama yazın oturmaya başladığında bebişim çok rahat ederim

[=0fLu;27357805]bir de bişey sorucam hangi bezi hangi ıslak mendili kullanacaksınız ?[/QUOTE]

molfix göbek bağı oyuntu birde prima yenidoğan aldım ıslak mendilde dalinin ve primanın organik pamuklu yenidoğandan aldım

hepsi çok güzel canım hele pembe tulumuna bayıldımmmm

evet canım tam olarak yatıyor ama üzerinde 12-36 ay için uygundur yazıyor birde tam yatar pozisyonunda olunca sallamak zor olur ama yazın oturmaya başladığında bebişim çok rahat ederim

YAza dogru cokrahat kullanirsiniz o salincagi bebekler 5-6 aylikken oturmaya basliyor oturur vaziyette kullanilir. sirtida tam yatar vaziyette azcik katlanir gibi duruyor ya altina pelus bagtaniye gibi kalin bisey sererseniz yatar vaziyette yazdan erken bile kullanilir. Yalniz oturur vaziyette sallarken salincagin ayaklari havalaniyor kucukken daha kullanisli bence.

günaydın tatlım sorma bende aynı durumdayım:)))) açım açım açım:)))) eşim diyoki almadığın bütün kiloları son aydA ALICAKSIN DİYE:)))

vallahi yalan da söylemiyorlar,ne güzel 8 kiloyla geldim diyodum bu zamana kadar ama sanırım doğuma kadar aldığımın yarısını kadar daha eklicem üzerine nasıl bi iştah açılması yaşıorum anlatamam,her an açım yani

veririz inş. sonradan hepsini, ama biliorum ben veririz veririz

eşine de bebeğine de kavuşmana az kaldı cnm,inş. o zaman acısını hep beraber çıkarırsınız tek kaldığın zamanların

çok güzeller cnm,güle güle büyüsün bebeğin odasında

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?bende pazardan geldim çok ucuz şeyler buldum adam markaları çok ucuza satıyor.şimdi yüklüyorum aldıklarımı.alt açmalar 5 er lira battaniyeler ve tulum crazy babynin battaniyeler 7 tulum 10 lira hepsi 34 kendimede terlik aldım 5 liraya.

çok güzel canım fiyatlarıda uygun güle güle kullanın

cnm benım bende kızımda cok rahat bı sezryan sonrası gecırmıştım 6 sene önce
bana ınan ıkıncısı ılkındende rahat gecıyo kı acıklaması söleymış
ılk amelıyatta az da olsa bı hıssızlık kalıyo zaten o bölgede yenıden ayn yerden kırpıldıgı ıcın acı daha daha az oluyo
bana hemşırler bıle gezerken normal doğummu dıye sordular
ıkısındede utum ılk emzrmede geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…