• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Canım özel olarak bir şey yapmıyordum ama sen sorunca Chatgpt ile konuştum biraz. Halihazırda bazı rutinlerimi de söyledi. Önce belirtileri falan sordum sonra ne yapmalı falan diye sordum. İstersen atabilirim buraya
Olur valla canım

Evet evet kuzum kundak yapıyorum ama yine de yerinde uyumuyor. Sadece kucağımda deliksiz uyuyor, yerine yatırdığım anda çığlık😁 kucağa alıstırma dedikleri buymuş galiba djdhdjd şuan mesela wc gitmem lazım ama 2 saattir tutuyorum uykusu bölünmesin diye
Alıştırma demek kolay 🤣 benimki de koala gibi şuan gel de uyu yani.

Kızlar bir iki gün tuvalete çıkamadım sonra bıçak gibi bir acı kan gelmesi yaşadım hamilelikte bile kabız olmamıştım kendimce bir şeyler deniyorum yapıyorum iyi gelir inşallah. Hepimizin hemen hemen sıkıntıları aynı lohusalık depresyonuna girmedim biraz kendimi oralara sokamadım nazlanamadım desteksizim yanımda kimse kalmıyor kahvaltı öğle akşamı birleştiriyorum bazen bir şey yiyemiyorum onun yerine bebekle beraber uyuyorum gece gündüz ayrımım kalmadı bebişim gibi😅 kendime hiç bakamıyorum kokuyorum perişanım resmen 😂

kızlar şundan kullanan var mı iyi mi sizce

Eklentiler

• IMG_8439.webp
    IMG_8439.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 0
Back
X