fiyatı ne kadar nerelerde satılıyor :26:
gerçi ben bu çatlaklarla gerilsem ne olr![]()
eczanelerde satılıyor 250 tl civarı. biliyorum çok pahalı ama 1 tüp yetiyor bekarlık haline dönmeye desem abartmış olmam :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar doğum sonrası sıkılaştırıcı krem kullanmayı düşünüyor musunuz? malum bayağı büyüdü göbişleriçi boşalınca kırış kırış olur heralde. be kullanıcam sanırım. hangi marka alsam acaba?
ne biliyim kız çöp poşeti deyince
koyarım canım poşetten çok ne var![]()
canım bence gerek yok en az 6 ay. ben belimi sarıcam tamamen eski haline gelene kadar da çıkartmayı düşünmüyorum .sıkılaştırıcı kremlerde olabilir ama ağlayıp duraan sana bağımlı seni bekleyen bir çocuk olcak ayrıca kış olcak .nasıl sürücen devamlı :26:
eskiden zaten çarşafla sıkarlarmış karnı...
kaaynanam da annemde sararız göbüşü diyolar.
valla canım hafta sonu fazla kimse olmuyo ama..
bi yaramazlık yok heralde
ayy içimde bi his var sanki bu hafta doğurcam![]()
eskiden zaten çarşafla sıkarlarmış karnı...
kaaynanam da annemde sararız göbüşü diyolar.
valla canım hafta sonu fazla kimse olmuyo ama..
bi yaramazlık yok heralde
ayy içimde bi his var sanki bu hafta doğurcam![]()
ohaaa çüşş hayatta vermemeczanelerde satılıyor 250 tl civarı. biliyorum çok pahalı ama 1 tüp yetiyor bekarlık haline dönmeye desem abartmış olmam :))![]()
karnım çok çatlamadı ama kalçalarım çok çatladı canım bide bekarlıktan da vardı kalçalarda..seninde mi çok çatladı ne yapacagız biz
kızlar ben doğum yapalı 1 ay oldu hıc göbegım kalmadı hastaneden 3 saat sonra ayaga kalktıgımda amerıkan bezı taktılar 1 haftada onu taktım hem kolay ayaga kalkıyosunuz hemde göbuşten eser kalmıyoEki Görüntüle 556186
kızlar ben doğum yapalı 1 ay oldu hıc göbegım kalmadı hastaneden 3 saat sonra ayaga kalktıgımda amerıkan bezı taktılar 1 haftada onu taktım hem kolay ayaga kalkıyosunuz hemde göbuşten eser kalmıyoEki Görüntüle 556186
ne ile sarıcaksın canım?sezeryan oluncada hemen sarabilirmiyiz?
kız benım dr hastanede 3 saat sonra hemen sardırıyo benım göbekten eser yk yarendede öleydım 30 yıldır yapıyomuş tum hastalarına
bıde sezeryansan rahımın sallanarak dıkışlere carpıp agrı yapmasını engellıyomuş
ya korkuyorum ben göbekli kalmaktan..normaldede ayva göbekliyimdir..aileden kalma bi özellik malesef..nerden aldın canım bu bezi..
ohaaa çüşş hayatta vermem
karnım çok çatlamadı ama kalçalarım çok çatladı canım bide bekarlıktan da vardı kalçalarda..
hepten berbat oldular..
normal bez dimi yanii
cnm benım 3 saat sonra hemen sardılar hastanede dıkış hava alması acısından amerıkan bezı olmalı
bak resımde ekledım
facem yok canımcanım ben de tülbent koydum pijama takımlarıma uygun renkte tülbent aldım doğuma girerken de hastane bonesi takarım.mahremiyete önem veriyorum çünkü sen de kapalıymışın çekilen resimleri face de paylaşırsan açık resimleri paylaşamazsın diye diyorum bence ne olur ne olmaz tülbent koy
salı günü gidicem canım..benim de var öyle bi his bakalım kontrolün ne zaman
selam kıslar,
kalabalığız bakıyorum da,ne kaynatıosunuz..
cnm hastaeden verdıler
ama kumaşcılardada var amerıkan bezı dıye satılıyo
ne biliyim kız çöp poşeti deyince
koyarım canım poşetten çok ne var![]()
kızlar arkadaşım da çok çatladı henüz doğum yapmadı ama kırmızı ve yarıkları çok belli oluyor.çok üzüldüm görünce.son ay çatlamış o da .ondan önce yoktu bir şeyi.eczanede contractubex diye bir jel satılıyor o ameliyat izini bile geçiriyor .günde iki defa sürülüyor doğumdan sonra kullanabilirsinizseninde mi çok çatladı ne yapacagız biz
benim karnım da açık yer yok aynı zamanda tek çatlakta değil çatlayan yerler kabardı kaşınıyor yanıyor iki gündür ne yaapacagımızı bilmiyoruz geceleri yatamıyorum yıkıyorum yağlıyorum ağlıyorum hiç açılacak yer kalmadı annem ben daha böyle birşey görmedim diyor eczaneyi aradık birşey vermeyiz ilaç dediler sadece badem yağı onun da faydası yokohaaa çüşş hayatta vermem
karnım çok çatlamadı ama kalçalarım çok çatladı canım bide bekarlıktan da vardı kalçalarda..
hepten berbat oldular..
normal bez dimi yanii