• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slm canım bende bebe yaağı kullanıyodum duştan sonra ama bitti ben pişik kremi avon aldım denicem bakalım bebeğmin kıyafetlerini ayrı çantaya kendikilerimi bavuluma koydum toplam 3 bavul gibi oldu

bende ilk önce onun kıyafetlerini ayrı çanta benimkini ayrı çanta yapayım dedim sonra vazgeçtim hurç aldım bir valize koydum fazla olmasın dedim çünkü puset var bide oda süsü ve şekerini koyduğum poşetimde var..

slm canım bende bebe yaağı kullanıyodum duştan sonra ama bitti ben pişik kremi avon aldım denicem bakalım bebeğmin kıyafetlerini ayrı çantaya kendikilerimi bavuluma koydum toplam 3 bavul gibi oldu

bende avonunkileri gördüm ama almadım ambalajları çok şirin di mi :)

ben aslında pişik kremi almadım , kızım hiç pişik olmadı umarım oğlumda olmaz.

ancak çevremde gördüklerim çocuk kaka yapmışsa bezi değiştiriyor, çişliyse değiştirmiyor . sonra

eğer çiş yapmışsa ıslak mendille temizlemiyor sadece kaka yapmışsa ıslak mendille temizleniyor.

böyle olunca pişik kaçınılmaz son oluyor , bebişlerin popolarını pipilerini ve kuşlarını :) sık sık temizlemek gerek

bezler azcık çiş olsa bile çok kalmadan değiştirilmeli. ve popişler sık sık havalandırılmalı.

bende lierac kullanıyordum göbişime 3 tane almıştım 3.sü bitmek üzere son demlerini yaşıyor. bir iki kullanımlık kaldı. çarşambaya kadar idare etseydi bari :) neyse çarşamba bende bebe yağı sürerim acırsa. perşembede ıngaaaaa sesi yankılanacak hastanede :17:

zeynocum sana bir şey sormak istiyorum göğsünden şimdi bir şey geliyor mu ?doğum olmadan herkesten bir şeyler geliyormuş. benim henüz yok o gelen şeylerden de :43: acaba doğum olunca da gelmez mi diye korkuyorum .banyoda duş alırken göğüslerimi sıkıyorum sıkıyorum sıkıyorum azıcık bile bir şey yok :99:

Canim sıkmak saglikli degil diye okumustum bi sitede.
Ayrica sütyen takiyomusun surekli? Ben genelde evde takmiyorum ama taktigim zaman gogusler doluyo gibi geliyo.zaten dogumdan sonrada sıkı tutulan goguste sut daha iyi toplanirmis aklinizda olsun,dogum oncesi sut gelmemesi sonrada olmucak anlamina gelmez canim.

Canim sıkmak saglikli degil diye okumustum bi sitede.
Ayrica sütyen takiyomusun surekli? Ben genelde evde takmiyorum ama taktigim zaman gogusler doluyo gibi geliyo.zaten dogumdan sonrada sıkı tutulan goguste sut daha iyi toplanirmis aklinizda olsun,dogum oncesi sut gelmemesi sonrada olmucak anlamina gelmez canim.

Kiz sen niye hep geceleri giriyon ayni benim gibi gece uyku tutmuyormu yoksa yine evimi temizliyorsun

Kiz sen niye hep geceleri giriyon ayni benim gibi gece uyku tutmuyormu yoksa yine evimi temizliyorsun

Ahahahah aynen tatlim yeni yattim valla daha,misafirim vardi,gunduzde cocuk odasina raf aldik taktik,dolaba ekstra raf yaptik,gorumcemin kiziydi misafirim,oda saolsun raflari sildi yerlestirdi,dolaba yardim etti,sonraaaa park yatagi actik merak ettiler diye bi dahada toplayamadik :)) yatak odasinda yerlestirme yapmamiz gerekti bu durumda onlar gitti biz ise koyuldukk,sukur yerlestirdik bitti kizimin yatak işide :)):16:

Ahahahah aynen tatlim yeni yattim valla daha,misafirim vardi,gunduzde cocuk odasina raf aldik taktik,dolaba ekstra raf yaptik,gorumcemin kiziydi misafirim,oda saolsun raflari sildi yerlestirdi,dolaba yardim etti,sonraaaa park yatagi actik merak ettiler diye bi dahada toplayamadik :)) yatak odasinda yerlestirme yapmamiz gerekti bu durumda onlar gitti biz ise koyuldukk,sukur yerlestirdik bitti kizimin yatak işide :)):16:

Ne iyi misafirmis o oyle raflarida silmis gitmis. bende kizimin odasina raf aldim 3 katli uzerinede pelus oyuncaklari dizdim. Oyuncaklar baya toparlandi. sen neler koyacaksin raflara. bu arada oglumun besigini hala hazirlamadim ben persembe gunu oglus geliyor hala yatcak yeri hazir degil. Kizimdan kalan sepet besik vardi örtülerini yikadim utulencek bekliyor suan annemdeyim sali eve gecince utuleriZ. Cars gunude direk kayinvalidemin evine kurmayi dusunuyorum hastaneden cikinca nasipse 1-2 hafta orda kalcam. zaten sokmesi takmasi cok kolay 2 dk da sökülüyor.

Ne iyi misafirmis o oyle raflarida silmis gitmis. bende kizimin odasina raf aldim 3 katli uzerinede pelus oyuncaklari dizdim. Oyuncaklar baya toparlandi. sen neler koyacaksin raflara. bu arada oglumun besigini hala hazirlamadim ben persembe gunu oglus geliyor hala yatcak yeri hazir degil. Kizimdan kalan sepet besik vardi örtülerini yikadim utulencek bekliyor suan annemdeyim sali eve gecince utuleriZ. Cars gunude direk kayinvalidemin evine kurmayi dusunuyorum hastaneden cikinca nasipse 1-2 hafta orda kalcam. zaten sokmesi takmasi cok kolay 2 dk da sökülüyor.

Hemde ne misafirrr :52:
Aynen 3 katli yanlari metal.en ust rafa oglumun resimleri vardi onlari koyduk orttada peluş oyuncaklar :))
En alttada masal kitaplari ve oglumun ucak ve motobisiklet oyuncaklari var,valla kucuk bile geldi diyebilirim :27:

Uykusuzlar kulubu!! merhaba:)
Benim kizim uyutmuo bu gece hic..bu ne hareket anlamadim.
Butun gun temizlik vs ugrasinca hic hareket etmemisti simdi intikamini alio sanirim:)

Back
X