• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Hemde ne misafirrr :52:
Aynen 3 katli yanlari metal.en ust rafa oglumun resimleri vardi onlari koyduk orttada peluş oyuncaklar :))
En alttada masal kitaplari ve oglumun ucak ve motobisiklet oyuncaklari var,valla kucuk bile geldi diyebilirim :27:

Ayni raftan almisiz :) ben hepsine peluslari dizdim cok iyi oldu sende gule gule kullan canim boyle dekoratif seyler insani muylu ediyor :) benimde asiri mide yanmam var. 3 yastik koydum ust ute ama yastiklar ince en usttekide minik yastik oturur gibi yaticam nerdeyse. Oglumda hic durmuyor bu aksam halbuki son bir haftadir hic hareket etmezdi bu aksam asiri hareketli kafasini iyice bastiriyor asagiya yaramaz. Daha babamizin gelmesine 35 saat var babasini beklemeli :))

Uykusuzlar kulubu!! merhaba:)
Benim kizim uyutmuo bu gece hic..bu ne hareket anlamadim.
Butun gun temizlik vs ugrasinca hic hareket etmemisti simdi intikamini alio sanirim:)

Anammm sen o koca göbüsinle ustelik 39. Haftanda temizlikmi yaptin tebrik ederim:46: bittimi bari isler :)

Bende yarin kizimi gorucem..bakalim ne kadar cikmaya niyeti var gorces:)
Cati muayenemiz var yarin.sezeryan mi yoksa normal icin bekleyise devam mi kararini verir heralde..

Hayirlisi insallah normal yoldan gelir senin cimcime ama hangisi hakkinizda hayirliysa o olsun insallah. aramiZda bir gun var benimki persembe gunu sezaryan. yani dr a hersey hazirlikli git, guzel kizina kavusmana cok az kalmis olabilir:34:

Son düzenleme:
Anammm sen o koca göbüsinle ustelik 39. Haftanda temizlikmi yaptin tebrik ederim:46: bittimi bari isler :)

Yok canim eve temizlige gelen bi yardimcim var.sagolsunlar annem ve kayinvalidemde geldiler:)
Ben pasif olarak katildim onlara.. Tertemz yaptilar evimi,kizimin odasinida tam anlamiyla kurduk en sonunda:)
Artik defnemizi bekliyoruz ama biraz ehlikeyif annesi gibi..

Ayni raftan almisiz :) ben hepsine peluslari dizdim cok iyi oldu sende gule gule kullan canim boyle dekoratif seyler insani muylu ediyor :) benimde asiri mide yanmam var. 3 yastik koydum ust ute ama yastiklar ince en usttekide minik yastik oturur gibi yaticam nerdeyse. Oglumda hic durmuyor bu aksam halbuki son bir haftadir hic hareket etmezdi bu aksam asiri hareketli kafasini iyice bastiriyor asagiya yaramaz. Daha babamizin gelmesine 35 saat var babasini beklemeli :))

Koctasa gidiyorum evimi cok seviyorummm :27::27:
Aynen canim cok guzel olduuu,oglumun dolabinin uzerindeydi hepsi ama hurclarada yer acmam gerekti ve raf gelince dolap ustu bosaldi,oraya kucuk kucuk hurclar ila cocuklarin fazlaliklar cikicak..ay tek cocukla kolaydi ama cift ve biri kiz olunca :52::52:

Bu arada ben hic mide yanmasi yasamadim o kadar eksi seyler yememe ragmen,mesela suan 1 eksi portakal v 2 mandalina goturdum gider paşa paşada uyurum valla,gece uyuyamamak zor,helede mide yanmasi yuzundennn:50:

Hayirlisi insallah normal yoldan gelir senin cimcime ama hangisi hakkinizda hayirliysa o olsun insallah. aramiZda bir gun var benimki persembe gunu sezaryan. yani dr a hersey hazirlikli git, guzel kizina kavusmana cok az kalmis olabilir:34:

Hazirliklarimiz tamam,bizimki cikmamakta israrci..bnm dogumgunum 30kasim,sanirim annesiyle dogum tarihini paylasmak istiyo:)

Bu arada ben hic mide yanmasi yasamadim o kadar eksi seyler yememe ragmen,mesela suan 1 eksi portakal v 2 mandalina goturdum gider paşa paşada uyurum valla,gece uyuyamamak zor,helede mide yanmasi yuzundennn:50:

söylemesi ayıp bende kalktım tıkınıyorum. :49::52: biri beni durdursun :56:

Koctasa gidiyorum evimi cok seviyorummm :27::27:
Aynen canim cok guzel olduuu,oglumun dolabinin uzerindeydi hepsi ama hurclarada yer acmam gerekti ve raf gelince dolap ustu bosaldi,oraya kucuk kucuk hurclar ila cocuklarin fazlaliklar cikicak..ay tek cocukla kolaydi ama cift ve biri kiz olunca :52::52:

kız çocuğu her yönden çok başka. mesela kızımın eşyaları koca bir odaya sığmazken , oğlumun eşyaları yatak odama koyduğum ekstra bir dolaba sığıverdi :)

kız çocuğu her yönden çok başka. mesela kızımın eşyaları koca bir odaya sığmazken , oğlumun eşyaları yatak odama koyduğum ekstra bir dolaba sığıverdi :)

Aynennn,yatak odamin sifonyerine sigmistsi herseyi,ama kiz sansli dolap almistim yazin ogluma simdi ikisi zor sigicak gibi,raf eklettim bakalim yaptigim kutularda iş gorurse bu iş tamamdirr

yine bir tek ben kalmışım ışıkları kapatıyımda yatıyım bari. benden sonra gelen olursa ışıkları kapatmayı unutmasın kapıyıda kilitlesin emi :1: bu gecede doğurmayayım salı günü kociş geliyo çarşamba gezeriz perşembede oğluşumuza kavuşuruz inşallah. hadi iyigeceler herkese :16::16::16:

benide uyku tutumadı....bebek kıpır kıpır 1 dk durmuyor.daracık yerde neler yapıyor anlamıyorum..

Selam kızlar.. Oğlumla dünyadan merhaba sizlere..Emzirmeye kalktık oğlumla.Saat başı emzirmemiz var. Uykusuz gecelr başlıyo kızlar sizede az kaldı :)) ama bu minikler için değer. Şimdi sarılığımız var,sürekli emzirmek gerekiyor sarılığın artmaması için. kiloda kaybediyo yeni doğanlar,kilo da kazanmamız lazım. ayrıca ultrasonda 3,450 gr çıkmıştı bebiş,doğumda 3,140 gr la geldi. o yüzden çok süt az uyku.. :))

Back
X