• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

:9::9::9: diyet bozdum dediğim kahvaltıdan önce meyve yedim kahvaltıdan sonra da bir küçük muffin o kadar. ama kendimi çok sıkmama kararı aldım ya o da bana yeter

o ne kiii :9: ben kahvaltıdan önce meyve yedim kahvaltıda bi tost bi çay, ama sonra reçellere dadandım. şimdi kalkıp yine meyve yiyesim var.

$305535_527489980612606_1212331119_n.webp son zamanlarda en çok ettiğim duadır facede de böyle yapmışlar resimli

:9::9::9: diyet bozdum dediğim kahvaltıdan önce meyve yedim kahvaltıdan sonra da bir küçük muffin o kadar. ama kendimi çok sıkmama kararı aldım ya o da bana yeter

kızzz bu da diyet bozmak mı hiçbişey valla:1::1::1::1::1::1::1::1:
benim içime canavar kaçmış gibi çok yiyiorum :52::52::52::52::52::52::52::52:

süper bence, yeterli olur seninkiler. bunlar hep 0-3 aylık mı

tulumlarla çıtçıtlı bodyler irili ufaklı. ama saydıklarımda hiç yazlık kıyafet falan yok. en büyükleri 3-6 aylık olanlardan. ay içimi ferahlattın sağol. ben de az mı diye kuruntu yapıyordum. eşim de doğmadan başka bişey almam diye tutturuyor. doğsun boyuna posuna göre ne ihtiyacın varsa alcam diyor. :9:

o ne kiii :9: ben kahvaltıdan önce meyve yedim kahvaltıda bi tost bi çay, ama sonra reçellere dadandım. şimdi kalkıp yine meyve yiyesim var.

kızzz bu da diyet bozmak mı hiçbişey valla:1::1::1::1::1::1::1::1:
benim içime canavar kaçmış gibi çok yiyiorum :52::52::52::52::52::52::52::52:

anacım bana bi gebelik şekeri çıkardılar hamileliğimi burnumdan getirdiler. bebek iri bebek iri diye ensemde boza pişirdiler resmen. gözüm korktu napim :(

tulumlarla çıtçıtlı bodyler irili ufaklı. ama saydıklarımda hiç yazlık kıyafet falan yok. en büyükleri 3-6 aylık olanlardan. ay içimi ferahlattın sağol. ben de az mı diye kuruntu yapıyordum. eşim de doğmadan başka bişey almam diye tutturuyor. doğsun boyuna posuna göre ne ihtiyacın varsa alcam diyor. :9:

cnm masallah valla ben kafadan hesapliyorum benim o kadar yok...ozellikle battaniyemiz pek yok....benim iki tane hastane cikisim var onun battaniyeleri...hemen kiyafetleri gozden gecirmem lazim....hic eksik bitmiyor.... allahim dogmadan sanki ceyizini hazirliyoruz:1::1::1:

herkese selammm...
mandalina yedikçe bebişi hıçkırık tutuyo sizede oluyo mu mandalina yiyince :1:
vitaminc aynen bende durmadan bişeyler yemek istiyorum gelip gidip dolabı karıştırıyorum :1: Allahtan çok kilo almadım şimdiye kadar 8 kilocuk :)

herkese selammm...
mandalina yedikçe bebişi hıçkırık tutuyo sizede oluyo mu mandalina yiyince :1:
vitaminc aynen bende durmadan bişeyler yemek istiyorum gelip gidip dolabı karıştırıyorum :1: Allahtan çok kilo almadım şimdiye kadar 8 kilocuk :)

masallah ne guzel hic almamissin gibi ben 14 kilo aldim ve istahim olmamasina ragmen,,,,

cnm masallah valla ben kafadan hesapliyorum benim o kadar yok...ozellikle battaniyemiz pek yok....benim iki tane hastane cikisim var onun battaniyeleri...hemen kiyafetleri gozden gecirmem lazim....hic eksik bitmiyor.... allahim dogmadan sanki ceyizini hazirliyoruz:1::1::1:

benimde 2 tanesi penye, bir peluş, bir pazen, bir tane de ne olduğunu bilmiyorum annem komşu battaniyesi diyor :9: böyle liste yapınca çok gibi oldu benim içimden bi ses hala kıyafetlerin az olduğunu söylüyor. ama ben çok sarıp sarmalamak istemediğimden battaniyeyi pek önemsemiyorum.

kızlar ya benim belim ağrıyo..
sancı var gibi belimde kopucak sanki

ılık bi duş al istersen. belki iyi gelir. yoksa doğum sancısı mı :18: eğer hareket ettiğinde dolaştığında falan geçmiyorsa doğum sancısıymış. geçiyor ya da hafifliyorsa yalancı sancı

ılık bi duş al istersen. belki iyi gelir. yoksa doğum sancısı mı :18: eğer hareket ettiğinde dolaştığında falan geçmiyorsa doğum sancısıymış. geçiyor ya da hafifliyorsa yalancı sancı

bilemiyorum canım yaa çok ağrıyo..
takip etmek lazım:18:

kızlar ya benim belim ağrıyo..
sancı var gibi belimde kopucak sanki

canım doğum ağrısı belle başlar karnın alt tarafına yayılırmış gerçek doğum ağrısı böyleymiş pozisyon değiştirsende geçmezmiş hamilelk takviminde okumuştum korkutmak istemem de kötüysen dr ara so istersen

canım doğum ağrısı belle başlar karnın alt tarafına yayılırmış gerçek doğum ağrısı böyleymiş pozisyon değiştirsende geçmezmiş hamilelk takviminde okumuştum korkutmak istemem de kötüysen dr ara so istersen

biraz takip edeym canım yarın sabah kontrolüm var zaten 10.30 da.
bakalım ne olur ne biter duruma göre
karnımda ağrı yok..
sadece belim

Back
X