• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ofluuu gecmışe gıdene kadar catlarım anlat bakalım neler oldu dr da
bızde arası görturduk bugun tam bı aylık oldu 5200 gr 56 cm olmuşlsukur herşey yolunda

iyi akşamlar kızlar
sana canım iyi akşamlar:34:

yok canım ya kaçrsam anlıyorm bn onu :1::1:
ben siyah çamaşır giyiyorum da akıntılar çok rahatsız ediyor beniartık pamukla başediyorum iyi o zaman çiş olmamasına svindim ben öksürsem hapşırsam hatta gülsem kaçıyor abartısız yarım saatte bir su içsem de içmesemde tuvaletim geliyor :37:

kayınvalidem gelmişti çıktım şimdide fırına yemek koyayım
ohh şimdiden afiyet olsun canım :))

ofluuu gecmışe gıdene kadar catlarım anlat bakalım neler oldu dr da
bızde arası görturduk bugun tam bı aylık oldu 5200 gr 56 cm olmuşlsukur herşey yolunda
bugün gitmedim canım yarın için aldım randevu..
kayınvalidem dediki beraber gideriz ayrıca yengemiz oturmaya çağırmış..
ordan oraya geçicez...
maşallahhh oğlunaa :))

sana canım iyi akşamlar:34:

ben siyah çamaşır giyiyorum da akıntılar çok rahatsız ediyor beniartık pamukla başediyorum iyi o zaman çiş olmamasına svindim ben öksürsem hapşırsam hatta gülsem kaçıyor abartısız yarım saatte bir su içsem de içmesemde tuvaletim geliyor :37:
siyah çamaşır giymek iyi değil canım dbeyaz tercih etsene..
ayrıca ağ kısımlarını mutlaka ütüle

ohh şimdiden afiyet olsun canım :))

bugün gitmedim canım yarın için aldım randevu..
kayınvalidem dediki beraber gideriz ayrıca yengemiz oturmaya çağırmış..
ordan oraya geçicez...
maşallahhh oğlunaa :))

siyah çamaşır giymek iyi değil canım dbeyaz tercih etsene..
ayrıca ağ kısımlarını mutlaka ütüle

ooo bende merak etım naptı arkadaşım catı muayne olduu durttumu dr dıye

canım maşallah bbeğine .sen nasılsın kilolar ve göbüş ne durumda canım

cnm maşalla dıyeşım öbuş dumduz durumda belıme sarılan amerıken bezıne baglıyorum ılk doğumdada hemn dumduz olmuştu
11 kg vermıştım en son
10 kg kaldı
aras bey emıyo emdıkce hem buyuyo hem annesını ınceltıyo

cnm maşalla dıyeşım öbuş dumduz durumda belıme sarılan amerıken bezıne baglıyorum ılk doğumdada hemn dumduz olmuştu
11 kg vermıştım en son
10 kg kaldı
maşallah canım hep emsin oğluşun inşallah. bezi hala takıyormusun .yediğine içtiğine dikkat ediyormusun peki

11 kg vermıştım en son
10 kg kaldı

yaremcim masaalah size....su sardigin bez hakkinda bilgi verirmisin nasil bir sey ve ne zaman basladin sarmaya?normal dogummu yapmistin?

maşallah canım hep emsin oğluşun inşallah. bezi hala takıyormusun .yediğine içtiğine dikkat ediyormusun peki

cnm bezı ben 7 gun taktım ılk banyoma cıkarttım sonra
ılk 3 hafta okadar ıstahsız oldumkı cnm yemekler agzımda buyudu adeta su 1 haftadır yemek yemeye başladım
öle dıkkat etme ortamım olmadı ama gunde 3 lt su ıcıyorum sut yapımındada cok faydalı oluyo
her emzırmede de bellı kalorı harcandıgından sanırım cabuk toparlanılıyo

yaremcim masaalah size....su sardigin bez hakkinda bilgi verirmisin nasil bir sey ve ne zaman basladin sarmaya?normal dogummu yapmistin?

yok tatşım ben ıkı doğumumuda sezeryan yaptım
cnm dr 3 saat sonra taktı bezı cnm amerıkan bezı takıyo
$111120121851.webp

cnm bezı ben 7 gun taktım ılk banyoma cıkarttım sonra
ılk 3 hafta okadar ıstahsız oldumkı cnm yemekler agzımda buyudu adeta su 1 haftadır yemek yemeye başladım
öle dıkkat etme ortamım olmadı ama gunde 3 lt su ıcıyorum sut yapımındada cok faydalı oluyo
her emzırmede de bellı kalorı harcandıgından sanırım cabuk toparlanılıyo
maşallah canım size.az yemene rağmen sütünde bir gerileme olmadı yani .7 günde dümdüz demek ben bel kuşağı sarıcam.şu bel fıtığı olanların beline sardıklarından . elastik birşey yani esneyebiliyor ama çok az .tüm belimi ve alt karını sarıyor.aynı işi görür sanırım

Son düzenleme:
Herkese iyi aksamlar..
Kontrolumuzu olduk kizim 4000gr boyunu soylemedi bende cati muayenesi sokundan sonra unuttum sormayi..
Cati muayenemiz gayet rahatsizlik vericiydi,dr kalcamin normal doguma uygun oldugunu soyledi ama
sunuda ekledi ya bu hafta dogurursun normal olur yada haftaya ptesi sezeryan tarihine karar veririz:(
Sezeryan olmak istemiyorum..yurumeyi birak heralde kosuya baslamam lazim..
Gerci annem devlette calistigi icin aksam bide orda ultrasona gircem kiloyla ilgili cunku herkes ozel die seni sezeryana yonlendirio
diyo:( eger dedikleri gibi kilosu devlette farkli cikarsa napicagimi hic bilmiyorum..bile bile sezeryani mi kabul etmeliyim yoksa dr la inatlasip normal yapcam mi demeliyim
yada en son care bu kadr az zamn kalmisken dr umu mu degistirmeliyim!!off off..

Bu arada cati muayenemi oldugumdan beri pembemsi akintim ve bel agrim var..sizlerdede olmusmuydu?

Herkese iyi aksamlar..
Kontrolumuzu olduk kizim 4000gr boyunu soylemedi bende cati muayenesi sokundan sonra unuttum sormayi..
Cati muayenemiz gayet rahatsizlik vericiydi,dr kalcamin normal doguma uygun oldugunu soyledi ama
sunuda ekledi ya bu hafta dogurursun normal olur yada haftaya ptesi sezeryan tarihine karar veririz:(
Gerci annem devlette calistigi icin aksam bide orda ultrasona gircem kiloyla ilgili cunku herkes ozel die seni sezeryana yonlendirio
diyo:( eger dedikleri gibi kilosu devlette farkli cikarsa napicagimi hic bilmiyorum..bile bile sezeryani mi kabul etmeliyim yoksa dr la inatlasip normal yapcam mi demeliyim

Bu arada cati muayenemi oldugumdan beri pembemsi akintim ve bel agrim var..sizlerdede olmusmuydu?

aaaaaaaa pembe akıntı mı doktora söyledin mi bunu :26::26:
açılma falan yokmu peki

kızlar ben geldım nasılsnz bakim bizde muayene olduk kızım2760gr boy 50cm olması lazım 36+5gün cıktı adet tarihime göre,37+5olmam gerek ama kg az cok kafama takıyorum:54::54::54::54: dogum tarihimz1aralık cumartesi inşaallah o zamana kadar3kg üstüne cıksın istiyorum napcam bilmiyrm doktor sorun deil dedi protein agırlıklı beslen dedi
nese sizde ne var ne yok dogum yapan arkadaşlarımz varmı,?:nazar:

Herkese iyi aksamlar..

sana daiyi akşamlar canım... maş. kızına benim dr çatı muayenesi yapmadı bişey desöylemedi sadece normal doğum yapabilirsin dedi tabi herşey son anda belli olur dedi bence dr dinle canım illaki normal doğum diye zorlama bende özele çıkıyorum ama dr normal doğum konusunda kararlı ama bebğin çıkmaya da niyeeti yoksa sezeryan bence zorlama derim dr. dinle tabi yine sen bilirsn pembe akıntıda çatı muayenesinden sonra olabilr ama yinede dr sor istersen

maşallah canım size.az yemene rağmen sütünde bir gerileme olmadı yani .7 günde dümdüz demek ben bel kuşağı sarıcam.şu bel fıtığı olanların beline sardıklarından . elastik birşey yani esneyebiliyor ama çok az .tüm belimi ve alt karını sarıyor.aynı işi görür sanırım

yok tatlım ya benım kadın doğum dr umda dıo bol bol su
kalan beslenme kendın ıcın rutın dıyo zaten gebeıgın 6.ayından sonra depolanıyomuş ondan geblıkte beslenmek cok önemlı
cnm senın dedıgın o sargı daha rahat eger normal doğum yapıcaksan kullanabılırsın
ama sezeryan cın dr um önermıyo kesı yerı hava almadıgı zman yada o bez surttugunde kanama olabılıyomuş

Back
X