• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar moralim çok bozuldu ya. Benim bebeğim 6 gün yoğun bakımda kaldı. 5 gündür de benleydi. Bu 5 günde sadece 90 gram almış ve doğum kilosunu yakalayamamış. Sütüm ona yetecek kadar var ama memede uyuyakaldığı için beslenemedi sanırım. Doktor alt sınırda kilo almış 1 hafta daha anne sütüyle deneyelim mama takviyesi kararı için şu an erken dedi. Sık sık emzirecem ama nasıl uyandıracam bilmiyorum...

Reflü de olabilir ama bence sık emzirmeden dolayı oluyor kusması da. Midesi zaten dolu üzerine ağlayınca tekrar meme veriyoruz ki bende yaptım onu bu kez dolu mide daha da doluyor kusuyor şimdi doyduğundan emin olunca emzik veriyorum benimki de bazen iştahla alıyor emziği almayınca çenesinden hafif bastırıyorum alıyor sürekli emzirmemem valla bende insanım yani ajajs
Çeneye bastırma çare oluyorsa bende deneyim 🙄

Kızlar moralim çok bozuldu ya. Benim bebeğim 6 gün yoğun bakımda kaldı. 5 gündür de benleydi. Bu 5 günde sadece 90 gram almış ve doğum kilosunu yakalayamamış. Sütüm ona yetecek kadar var ama memede uyuyakaldığı için beslenemedi sanırım. Doktor alt sınırda kilo almış 1 hafta daha anne sütüyle deneyelim mama takviyesi kararı için şu an erken dedi. Sık sık emzirecem ama nasıl uyandıracam bilmiyorum...
Ayak tabanına canını hafif yakacak şekilde vurup uyandır 2 saatte 1 mutlaka emzir canım memede uyursa ya çenesini gıdıkla emsin yada topuğunu sık. Sarılığı yok dimi ? Sarılık varsa uyandırmak zor oluyor çünkü ama saydıklarım işe yarıyor

Çeneye bastırma çare oluyorsa bende deneyim 🙄
Bende işe yarıyor canım gerçi keyfine göre bazen de emziği yüzüme doğru tükürüyor yapacağın işe tükürürüm der gibi ajsns

Burun tıkanıklığı normal yani dimi. Hasta olup olmadığını anlamadığım için çok korktum nasıl ayırt edeceğimi bilmiyorum. Şimdi eşim nöbetçi eczaneye gitti aspiratör almayı unutmuştum hemen yapacam dediğiniz gibi 😞🙏🏻
Çok normal bence benim kızım da öyle nefes alırken hırıltılı hep. Serum fizyolojik sıktıktan sonra şarjlı otomatik burun aspritörü aldım ben onunla çekiyorum en düşük ayarda. Hapşırık da çok günde 30 kere falan hapşırıyo

Kızlar kızım hala küvezde topuk kanı sonucu iyi çıkmamış bugün aradılar 2.sinde tsh ve kistik fibrozis değeri yüksek çıkmış bugün imza aldılar 3. Topuk kanı için bu durumda olup sonradan sonucu iyi çıkan var mı diğer çocuklarımda hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım moralim çok bozuldu

Ayak tabanına canını hafif yakacak şekilde vurup uyandır 2 saatte 1 mutlaka emzir canım memede uyursa ya çenesini gıdıkla emsin yada topuğunu sık. Sarılığı yok dimi ? Sarılık varsa uyandırmak zor oluyor çünkü ama saydıklarım işe yarıyor
Çok az var dedi doktor. Kan alınıp bakılacak kadar yokmuş ama etkiliyordur diye düşünüyorum..

Back
X