• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

çok güzelmiş kilosu canım maşallahı var bebeğinin inşallah normale döner ama bencee çoğu çocukta bu olabiliyor doktorun biraz sezeryan mı işine geliyo ne? sanki?:20::20:

sagol canim evet sezeryan yapiyor tup bebek doktoru cok yogun bir dahaki gidisimde bakicam bizim kiz hala yan yatiyor mu diye birde kilosuna bakicam sezeryan olacaksa icime sinsin istiyorum

öff bu akşam çok sıkıcı geçmek bilmiyor :27: yer gök aşkı izliyorum. annemde son gecem. yarın evime geçiyorum. azcık ütülerim var yapılacak, pike takımım ve bebişin beşiğinin örtüleri.

kızlar kocacığım bana kocaman bir ayıcık almış :1::1:

Eki Görüntüle 556944

Eki Görüntüle 556945
canım çok güzel ve çok tatlı ayıcığın
benm de dün kociş elinde bir demet çiçek bir de meyveli pasta almış gelmiş.dedim bayram değil seyran değil hayırdır.içimden geldi diyo.ben de takılmayı çok seviyorum yoksa aldatıyomusun yoksa birşey mi istiyorsun bunları rüşvet olarak mı getirdin :27: diye çok takıldım :1: .sen de takılsaydın kocişe . :27::52: bu ayıyı aldın ya bana ne demek istiyosun sen diye :1:

Son düzenleme:
çok güzelmiş kilosu canım maşallahı var bebeğinin inşallah normale döner ama bencee çoğu çocukta bu olabiliyor doktorun biraz sezeryan mı işine geliyo ne? sanki?:20::20:

sagol canim evet sezeryan yapiyor tup bebek doktoru cok yogun bir dahaki gidisimde bakicam bizim kiz hala yan yatiyor mu diye birde kilosuna bakicam sezeryan olacaksa icime sinsin istiyorum

dr sezaryan yapıyordur ama bu saatten sonra dr ve hastane değiştirme bence, sezaryen olsun . bilinmezki normal doğum diye gidersin saatlerce sancı çekersin son anda sezaryana alınırsın. hakkında hayırlısı olsun canım. bebişinin gelişiminede maşallah :nazar:

öff bu akşam çok sıkıcı geçmek bilmiyor :27: yer gök aşkı izliyorum. annemde son gecem. yarın evime geçiyorum. azcık ütülerim var yapılacak, pike takımım ve bebişin beşiğinin örtüleri.
aynen canım çok sıkıcı gerçekten bu akşam.artık senin için daha da sıkıcıdır 3 gün kaldı :26:kocan ne zaman geliyordu hatırladığım kadarıyla iş seyahatindeydi .kendi yatağının pikesi mi hani şu uçlu aralı olan dantelli şeylerdenmi sereceksin doğumda canım

canım çok güzel ve çok tatlı ayıcığın
benm de dün kociş elinde bir demet çiçek bir de meyveli pasta almış gelmiş.dedim bayram değil seyran değil hayırdır.içimden geldi diyo.ben de takılmayı çok seviyorum yoksa aldatıyomusun yoksa birşey mi istiyorsun bunları rüşvet olarak mı getirdin :27: diye çok takıldım :1: .sen de takılsaydın kocişe . :27::52: bu ayıyı aldın ya bana ne demek istiyosun sen diye :1:

bugün doğum günüm canım :52::52::52::52:
birde böyle süprizler yapmayı sever

aynen canım çok sıkıcı gerçekten bu akşam.artık senin için daha da sıkıcıdır 3 gün kaldı :26:kocan ne zaman geliyordu hatırladığım kadarıyla iş seyahatindeydi .kendi yatağının pikesi mi hani şu uçlu aralı olan dantelli şeylerdenmi sereceksin doğumda canım

evet canım 3 gün kaldı. eşim yarın sabah 7 de uçağa bincek öğleden sonra türkiyede olur inşallah. sabırsızlıkla bekliyorum. pike takımım aralı uçlu değil , lila rengi kayınvalidem hediye etmişti ilk doğumumdada onu serdim, yalnız ben hastaneden çıkınca kendi evime değil, bir süreliğine kayınvalidemin evine geçicem. pike takımınıda orda sermek için ütülüyorum , geleni gideni olur mahçup olmasın kadıncağız varken serelim.

dr sezaryan yapıyordur ama bu saatten sonra dr ve hastane değiştirme bence, sezaryen olsun . bilinmezki normal doğum diye gidersin saatlerce sancı çekersin son anda sezaryana alınırsın. hakkında hayırlısı olsun canım. bebişinin gelişiminede maşallah :nazar:

Sagol canim gorumcem hemsire oda senin soyledigin gibi dedi cektigim aci cabasi kalir yanima Allahim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin

ya benim belim kopuyor hayırlısıyla bir doğursaydım gecelerden nefret eder oldum :19::19:

evet hayatım ben de aldım 3 tanesini koydum hastane çantama. şimdi de denedim bir tanesini çok altıma kaçırıyorum da:1: çok kullanışlı .ama bence çok kısa sürede değiştirilmeli. poponu saran birşey ya biraz rahatsız edebiliyor

bende bugün eşime sordum canımya itriyat deposunda çalışıyor bana canped hastabezi getirsene dedim napacanki onu dedi bende doğum sonrası için dedi ee ozman sana doğum pedide getireyim dedi şok oldum kızlar doğum pedide varmış bakın isteseniz Elhadefler-Ürünler - Kategori: Kadın Doğum Pedleri - Ürün: Latis Kadın Doğum Pedi 2

Back
X