Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla banada süpriz oldu![]()
nice yıllara canmmm!!!! seneye bebişin kucağındayken inşşşş:)))
inşallah canım inşallah
kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar
heyecan dorukta desenenapıyosunuz kızlar...
oğluşumu görmeme 11 saat 55 dakika kaldı![]()
ne güzel işte canım çok şanslısın sana da mutlu yıllar canım :)bugün doğum günüm canımhadi bakalım sen bugün gece uyuyamazsında
birde böyle süprizler yapmayı sever
allah kavuştursun canım inşallah.iyi düşünmüşsün canım ben de doğumda sermek için kayınvalidem iğne oyası yaptırmıştı nişan bohçamda vermişti onu sermeyi düşünüyorum ama korkuyorum ya kan lekesi felan olursa diye .gerçi yeni evli olduğumdan daha birsürü dantelli pikem var ama hatıra olunca korkuyorum.ben daha onu ütülemedim bak.ama benim 3 günüm yokki sahi.benim daha çok var
evet canım 3 gün kaldı. eşim yarın sabah 7 de uçağa bincek öğleden sonra türkiyede olur inşallah. sabırsızlıkla bekliyorum. pike takımım aralı uçlu değil , lila rengi kayınvalidem hediye etmişti ilk doğumumdada onu serdim, yalnız ben hastaneden çıkınca kendi evime değil, bir süreliğine kayınvalidemin evine geçicem. pike takımınıda orda sermek için ütülüyorum , geleni gideni olur mahçup olmasın kadıncağız varken serelim.
kızlar benm 2 kasığıma birden sanki 2 eliyle bastırıyo gibi bi şeler oluyo. biri elleriyle üstüne bastırıyo sanki acımıyo ama ağırlık oluyor geçiyor. size de oluyor mu? bayaa aşağılarda hisdsetmeye de başladımşeyimin üsatünde sanki dicem o derece:) korkuyorum çok ewvim derli toplu değil daha..
Kızlar bi de duvarbkagıdı işimiz kaldı hangisi sizce??
merhaba kızlar..