Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmm kizlarrrrrSEASTIREEE
cnm ilk sayfada benim adimi yazmis orkidem ama bilgilerim eksik eklermisin cnm
27 yasindayim,67 kilo ile basladim hamislige,bebegimin adi ali ozan olucak insss![]()
Kızlar annemlerin bana hastaneye getireceği çiçeği seçmeye çalışıyorum da çiçeksepeti nde bunu gördüm bana çiçekten daha mantıklı gibi geldi. Sizce nasıl? size çiçek mi getirilmesini istersiniz yoksa bundan mı?
Eki Görüntüle 547453
hoşgeldin tatlım kızının ismi neyi listeye yazayım
canım bizim kafamız çok karıştı isim konusunda,eşimlede konuşup netleştirip yazcam sana ..
Gunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik kizimin keyfi yerine geldi anneannesi elini karnima koydugunda balik gibi kayiyo...
Bugun hem annemin patoloji sonuclarini almaya hemde kizimi gormeye gidicez kizlar. Ne olur dua edin patoloji temiz ciksin da annem kemoterapi gormesin hamilelerin duasi kabul olur...
SEASTIREEE kizz ozcan degil OZAN olucak cnmmm![]()
canım gerçekten işimiz bu sene zor olacak dün veli toplantımız vardı öğretmeni dersleriyle kim ilgileniyorsa o gelsin demiş bizde babamızı gönderdik sorumluluğu alsın diye sende biran önce babaya devret akşamları ben uzanıyorum valla ikisi ders yapıyorlar 3 ay sabredin demiş ondan sonra biraz kolaylaşacak diye umarım alnımızın akıyla atlatırız bu seneyi
canım forum sayfamızı takip etmemizin en kolay yolu onlineforum takipten oluyor..
mesela bu aralık anneleri sayfasına abone ol, sonra onlineforumtakip i aç, orda da sol üstte sadece abone olduklarım diye yer var orayı klikle.. biri bişey yazdıkça çıkıyor sayfayı yenilemene gerek bile kalmıyor :)))
Eki Görüntüle 547357
Kızlar annemlerin bana hastaneye getireceği çiçeği seçmeye çalışıyorum da çiçeksepeti nde bunu gördüm bana çiçekten daha mantıklı gibi geldi. Sizce nasıl? size çiçek mi getirilmesini istersiniz yoksa bundan mı?
Eki Görüntüle 547453
arkadaşım seni yormiyim diye baya bakındım ama yapamadım.cahilliğimin kusuruna bakma.sayfaya nasıl abone olunuyor beceremedim
heheh çok şekerler, sanki ikinci daha çok benziyor pepeye
ayy çok güzel bi fikirbende mi böyle bişey istesem
yaa canım ne demek yardımcı olurum tabiii.. bak foto ekliyorum nerden abone olacağını...
Eki Görüntüle 547478
sonra da http://www.kadinlarkulubu.com/vaispy.php burdan takip et,![]()
tatlım gerçekten beğendiysen çınara göndermek istiyorum yada sen başka bişey bak netten onu göndereyim
yaa.. sen hala onu mu düşünüyosun canım saol... inan hiç fark etmezyiğit beğendiyse çınar'da beğenir
![]()
tatlım gerçekten beğendiysen çınara göndermek istiyorum yada sen başka bişey bak netten onu göndereyim
bak rahatsızsın zaten sakın bunu alıcam, bulucam diye çıkıp gezeyim deme çok kızarım sonra!!!
doktora gittiğimde çıkmış olucam ozaman alıcam tatlım
olsun sen yinede dediğimi unutma, sakın bunun için gezme yorma kendini lütfen...
düşünmen yeter tatlım benim![]()