Evet canım ben bazen sargı bezini ılık içme suyuna batırıp parmağıma dolayıp ağzının içinde yuvarlıyorum temizleniyorKızlar sizin bebişlerinde dillerinin üzeri beyaz mı ? Doktora sordum süt beyazı dedi ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ben bazen sargı bezini ılık içme suyuna batırıp parmağıma dolayıp ağzının içinde yuvarlıyorum temizleniyorKızlar sizin bebişlerinde dillerinin üzeri beyaz mı ? Doktora sordum süt beyazı dedi ama
Bende bir defa denedim pek başarılı olamadım yarın yeniden deneyim bakalımEvet canım ben bazen sargı bezini ılık içme suyuna batırıp parmağıma dolayıp ağzının içinde yuvarlıyorum temizleniyor
Parmağına dolayarak diline sürBende bir defa denedim pek başarılı olamadım yarın yeniden deneyim bakalım
Tam olarak benim bebeğim memede 2-3 dk içinde ya sancı giriyor ağlayarak memeyi anında bırakıyor ya da uyuyakaliyor. Benim oğlum manada içmiyor. Bende delirmek üzereyim.Kızlar a kızlar hepimiz biraz delirmişiz daha da delireceğiz gibi duruyor bugünler geçici diyorum teselli ediyorum kendimi ama bebeğim hem aç hem uykusuz ne denediysem olmuyor tam olarak şu: beni görünce ağlama elini emme meme isteme alıyorum emzirmeye birkaç dakika aktif sonra göğsümden süt değil de uyku ilacı gelmiş gibi uyuyor dürtüyorum sıkıyorum topuğuna vuruyorum uyanmıyor ayırıyorum memeden hemen gözünü açıp tekrar memeye ağlıyor ne emmeye ne uyumaya ikisine de yanaşmıyor saatlerce bu döngü devam ediyor böyle olan çözümmbulan var mı kendimi tüketiyorum aç kalıyor diye
BEnim 3 dikisim vardi, iki haftada iyilesti.Vajinal doğum yapan hanımlar Epizyotomi dikişleriniz ne zaman iyileşti benim sürekli olmasa da arada bir ağrım oluyor yine![]()
Ben ilk bi kaç çıkmada böyleydim. Sonra bi güven geldi hallederim ya dedim. Zaten tek ihtiyaç duyduğu şey benim bende yanındayım onun. Dışarı çıkmak gerçekten iyi geliyor hem ona hem bana . Bugün dışardaydık yemekte yedik tatlı bile yedik üstüne ara ara ağladı tabi ama evdekine göre daha fazla uyudu daha az ağladı.Benim yorgunluğun ana sebebi stres ya, sürekli sıkıntıdayım bebek ağlayacak mı, ne yapacağım, şöyle mi böyle mi diye. Yani yemeğe çıktık bu akşam, bebek annemin kucağındaydı orada bile rahat edemedim “bebek şimdi ağlamaya başlar mı” korkusundan. Ağlarsa ağlasın, şurada 10 kişiyiz hallederiz diyemiyorum zihnimde. Akşam yemeğini dışarıda yiyelim derken mental olarak çöküp karnım tok eve döndüm işte![]()
Senin mesajların beni çok güldürüyorBugün doktora gittik boyunu da ölçtüler ama uykusuzluktan kaç çıktı sormayı unuttuk![]()
Morarma olmadı çok şükür nefes almayı bıraktığında hemen dik pozisyona getiriyorum öksürüyor. Bunun yüzünden emzirirken pür dikkat kesiliyorum kontrol ediyorumHemen acile git diye 50 tane senaryo yazdı. Sizde morarma oluyor mu peki kaçtığında?
Benim kızım yapıyor özellikle de bez değişimi sırasında üzerime doğruKızlar bebeği fışkırtarak sulu kaka yapan var mı? Bu durum normal mi acaba
Ben anlamadım iştahındanmıı süttümmü szz pekii o dediğin yağlı kısma gelip gelmedini nasıl anlarıYani iste bol sut cekiyor, yagli kisma erisebiliyor mu yoksa yagli kisma gelmeden yoruluyor birakiyor boylece sadece sulu kismi mi icmis oluyor gibi.
Benimki de böyle tazyikli tazyikli birdenbire geliyor ödüm kopuyor her yer bk içinde kalıyor hahahs yapsın yeter ki o sorun değil de acaba normal bir durum mu buBenim kızım yapıyor özellikle de bez değişimi sırasında üzerime doğru![]()
Ayy ben bi de fotoğraflarına bakıyorum sürekliO kadar uyutmaya çalışıyorum uyuyunca özlüyorum şapşiği. Hatta bak bunları yazarken göğsüm sızlıyor.
Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim bebeğimin emme rutini bu hafta azaldı bazen 5-10dakika emiyor. Ne yapsamda fazlasını almıyordu. Çok stresliydim bende zayıfladı bebeğim diye. Ama haftalık kontrolde şükür kilo kaybı çıkmadıKızlar şükür 2 gün oldu hastaneden çıkalı. Ben 2 veya 3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Önce uyandırıp bi memeyi veriyorum ortalama 20 dk emiyor ve uyuyor. Hemen yatırıp altını değiştiriyorum o sırada uyanıyor ve diğer memeye geçiyoruz onu da 5-10 bazen de 15 dk fln emiyor. Süre sizce yeterli mi yanlış yaptığım şeyler var mı
Sonrasında onda da uyuyuyunca gaz çıkarıp uyutuyorum mecbur
Emerken nasil anlariz inan bilmiyorum. Ben biberona koydugumda goruyordum farki.Ben anlamadım iştahındanmıı süttümmü szz pekii o dediğin yağlı kısma gelip gelmedini nasıl anları
Ay evet fotograflara videolara bakip ne guzel bebek diyorum. Halbuki o an zaten yanimda yatiyor ahahaAyy ben bi de fotoğraflarına bakıyorum sürekli
Kis sebzelerinin, bakliyatlarin neredeyse tamami gaz yapiyor ya, ondan kacis yok sanirimKizlar, bir kac doktora denk geldim annenin sutunden bebege gaz gecmez dediler ama bugun bebegim cok sanci cekti dun kurufasulye yemistim, pek dikkat de etmiyorum acikcasi, belki de geciyordur gercekten. Kendimi cok suclu hissediyorum![]()