• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar 6+2 olduk benim her sabah adet olacakmışım gibi sancım oluyor ilk gebeliğimde hiç olmadı sadece kramplarım olurdu ondada magnezyum vermişti doktor kramplarım olmuyordu ama bu kez sancı oluyor geçen hafta keseyi görmüştük ama kalp atışı için tekrar çağırmıştı cuma gününe ama ben öbür hafta içi gideyim 2-3 gün geç gideyim duyarak döneyim eve diye yanlış mı yaptım acaba sancım oluyor ama çok şükür lekelenme kanama yok

ayyy bende 8+2 amaa maaleseff listeye eklenemedik takip

Kızlar benim 4 tane kedim var. Veteriner hekim topstoplazma testine bakmaları lazım size dedi. Doktorum öyle bir şey demedi. Size baktılar mı acaba? Doktorum gerek mi görmedi bilemedim
Aile sağlığı merkezleri de bakıyor. Gebe olduğunuzu söylerseniz zaten bakarlar. Sonuçlarınız çıkana kadar evdeki kedi kumuna siz dokunmayın temizliğini vs siz yapmayın ozellikle de arafa disari çıkan kediniz varsa.

Benim de bi tane kaybım var o konuya pek değinmeden yönlendirdi aslında bilemedim
Sistem de daha önceki doktorunuz kayıt almış olabilir. Siz isterseniz danışın neden yönlendirme yaptığını misal benim 8 hafta 1 günlükken kalp atışını duyduk. Haftaya yine çağırdı oyle yönlendirme yaparım dedi. Telefonunuza not alıp sormaya çalışın içinizde rahat eder.

Sistem de daha önceki doktorunuz kayıt almış olabilir. Siz isterseniz danışın neden yönlendirme yaptığını misal benim 8 hafta 1 günlükken kalp atışını duyduk. Haftaya yine çağırdı oyle yönlendirme yaparım dedi. Telefonunuza not alıp sormaya çalışın içinizde rahat eder.
Teşekkür ederim 😊

Kasık ve bel ağrılarınız oluyor mu? Benim daha önce dusuklerim oldugu icin tedirgin oluyorum.
8. Haftaya kadar kasık ağrım oldu 8. Hafta dayanılmaz bir bel ağrım oldu. Ben de çok endişe ettim benim de daha önce 2 düşüğüm var. Bel ağrısı iyi değil derler büyüklerimiz o yüzden Dayanamayıp pazartesi doktora gittim hatta. Yaşadığımız belirtiler son derece normal ama işte yaşadıklarımız bizi tetikliyor. Bel ağrısı için Magnezyum içmenizi tavsiye ederim. Sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah 😍

Kuzum zaten 11+0 ve sonrası 12.haftalıksın demek oluyor o yüzden ben 12.haftada gel diyen doktorlarımla konuşup 11+0dan sonrasında gittim ama sen haftaya da gitsen olur bir sorun olmaz. Biz daha önce bi düşük yaşadığımızdan hafta hafta çok gittik tek doktorla da yürütmüyoruz süreci 2doktorumuz var ama normalde ense kalınlığı bakmak ve ikili tarama için 12.haftada genelde çağırıyolar zaten ister 11+0 sonrası ister 12+0 sonrası gidebilirsin diyorlar. Muhtemelen senin doktorun da ondan 12.haftada gel demiştir. Bebişini de kocaman görüceksin muhtemelen heyecanlı mısıın 🥰🥹
Aaa bilmiyordum ilk gebeliğim benim yaşımda küçük o yüzden merak ettiğim için soruyorum aşırı heyecanlıyım en son kalp atışını duydum sonra 1 buçuk aydır bekliyorum nasıl geçecek diyordum ilk doktor 1 buçuk ay diyince geçti bile ne durumda nasıl cinsiyet görülebilir mi çok merak ediyorum ✨💖🥹

Aaa bilmiyordum ilk gebeliğim benim yaşımda küçük o yüzden merak ettiğim için soruyorum aşırı heyecanlıyım en son kalp atışını duydum sonra 1 buçuk aydır bekliyorum nasıl geçecek diyordum ilk doktor 1 buçuk ay diyince geçti bile ne durumda nasıl cinsiyet görülebilir mi çok merak ediyorum ✨💖🥹
Ayy gerçekten kocaman insan gibi bi halde görüceksin bebişini çok duygusal bi an hele de kıpırdandığını görünce bambaşka oluyorsun 🥰🥹 belki cinsiyet de görünür doktor tahmin eder 🥹🥹 ay ben bile yeniden heyecanlandımmmm

Kızlar benim 4 tane kedim var. Veteriner hekim topstoplazma testine bakmaları lazım size dedi. Doktorum öyle bir şey demedi. Size baktılar mı acaba? Doktorum gerek mi görmedi bilemedim
Canım benim de evde 2 kedim bahçede de kedi köpeklerim var. Ama bunlardan bağımsız 6.haftada direkt genel kan testi istediğinde toksoplazma da bakmıştı doktor. Tüm hastaneler yapıyor. Muhtemelen sağlık ocakları da yapıyordur.

Back
X