• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Acı ağrı artık olmuyor düzenli emzirmeye geçince yavaş yavaş ağrılar vs geçiyor. Artık kalkan gümüş kapak kullanmıyorum. Ucunu yakalama konusunda emin değilim saldım artık nasıl tutarsa öyle besliyorum. Ucunu tutarsa acır diyorlar acı yok, sütü tam boşaltamaz diyorlar kilosu ıslak bezi normal. Zaten kolik bebek saat başı emmek istiyor yeter ki sussun modundayım. Biz memeyi doymaktan çok uyumak ve rahatlamak şanslıysak gaz çıkarmak için kullanıyoruz😅
Ben emzirmenin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim 🥲

Sizinkiler de hala ışığa bakmaya devam mı? Yattığımız odada kırmızı ışıklı bir lambader var devamlı onu izliyor. Gereksiz evham yapıyorumdur belki gülmesi göz teması var beni dinliyor cevap veriyor kendince ama ne zaman o ışığı açsam kitlenip kalıyor çocuk. 3 ay 10 günlük oldu

Her bezi de kakalı diye ağlamayın burda kolik anneleri de var lütfen acımızı paylaşın😅😅😅 gece 4te kaka yaptırma pozisyonunda sabahlamışlığımız var yeter ki yapsın ağzıma bile yapabilir 🤪 maşallah bu arada kızınıza benim oğlan dönmüyor ama ayakları devamlı hareket halinde kas yaptı☺️
Haklısın valla 👍👍 Benim erkeklerde öyleydi kız kadar hareketli değillerdi normalmbence hiç takılma 😍🤣🤣

Benimki 40.haftada dogdu, kiz bebegi. Simdi 2.5 aylik 4.9 kilosu. 1.5 aylikken 4.4 idi. Doktoru biraz az kilo almis dedi, o yuzden simdi biraz daha yedigine ictigine dikkat ediyorum. Hem meme hem mama veriyorum bu arada.
Benimki 39 haftada doğdu. Şimdi 3.5 aylık. . Kilo sorunu var. İlk ay 200 gram aldı 2. Ay 750 gram bu hafta da 100 gram almış. Dengesiz gidiyor.

Benimki 39 haftada doğdu. Şimdi 3.5 aylık. . Kilo sorunu var. İlk ay 200 gram aldı 2. Ay 750 gram bu hafta da 100 gram almış. Dengesiz gidiyor.
Bende doktor az kilo almis dedigi icin 2-3 gunde bir once kendimi tartiyorum, sonra ikimizi birlikte tartiyorum. Kilo aliyor mu anlamak icin. Umarim duzelir ikimiz icinde bir rutine girer :(

Ben emzirmenin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim 🥲
Ben hamileyken insan dogurunca sutler kendiliginden sakir sakir akacak zannediyordum. Bebegi koyacaksin emecek doyacak falan saniyordum. Sutun stabil olmadigini maalesef dogurunca anladim. Tecrubeli insanlar keske dogum soyle zor, bebek bakmak boyle zor diye anlatacagina biraz bundan bahsetseymis. Cevremde 1 kisi bile sut miktari, emzirmekle alakali bisey dememisti. 😭😭😭

Bende doktor az kilo almis dedigi icin 2-3 gunde bir once kendimi tartiyorum, sonra ikimizi birlikte tartiyorum. Kilo aliyor mu anlamak icin. Umarim duzelir ikimiz icinde bir rutine girer :(
Ev baskülü yanlış tartabilir 2-3 gün çok sık. Kakasını yapsa zayıfladı diye stres yapabilirsin

Sizinkiler de hala ışığa bakmaya devam mı? Yattığımız odada kırmızı ışıklı bir lambader var devamlı onu izliyor. Gereksiz evham yapıyorumdur belki gülmesi göz teması var beni dinliyor cevap veriyor kendince ama ne zaman o ışığı açsam kitlenip kalıyor çocuk. 3 ay 10 günlük oldu
bi şey dicem aynısı, odadaki kırmızı lambader ışığına bazen kitleniyor bazen aşırı gülüyp mutlu oluyo oraya bakıp ne görüyorsa, o sırada bana baksın diye uğraşıyorum bakmıyo, normalde göz takibi gülmesi göz teması iyi ama, normal galiba ya

Benimki de öyle evdeki avizeleri kaldırıp atasım geliyor sırf onlara bakıcam diye memeyi bile ağzından çıkarıp duruyor birde hoşuna gidiyor gülüyor konuşuyor ışıklarla shshdh sinirim geriliyor o an.

Evet cok seviyor isiga bakmayi. Konusuyor, guluyor, egleniyor isikla :) 2.5 aylik bizimkide.

Back
X