bu arada kızlar annem gelme işini pazar gününe attı eşi bu defa kesin ben alcam biletini pazar günü gelecek dedi adamın akrabasının düğünü varmış mutlaka gitmesi gerekiyomuş
ben artık gülüyorum diyecek hiç bişey yok yani. eşimede geçenlerde geceliği alayım artık annemin geleceği yok dedim beni azarladı daha erken ne gerek var şimdiden almaya felan dedi
bende baya bi kızdım tartıştık felan onada güldüm gecelik felan almıcam ondanda bişey istemicem özel hastaneyede gitmicem doğumum başlayıncada kimseye bişey demeyip kendim gidip allahın izniyle doğurup gelcem evime bütün hevesimi kırdılar. eşimde şehir dışındayken mesaj attım (babamın telefonundan)onada söyledim bunları dün akşam geldi yanaşıyor felan ama ben çok soğudum içimden ona karşı bişey gelmiyor tek ona karşı değil yani anneme diğer akrabalarımada
böyle işte kızlar sizden başka halimden anlayan yok herkes sanki bi kedi doğuracakmış gibi muamele ediyor ben laf söyleyincede aaaaaaaa olurmu hiç öyle şey diyorlar
ama kimsede icraat yok arayıp halin ne diye soran bile yok bende artık gülcem bunlara