• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben dün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür 9+5 im bugün bebiş dün 25.71 mm çıktı kalp atışı 170 di 1 ay sonraya gün verdi çünkü hiç bi test yaptırmıcam progestanda 14. Haftaya kadar devam nolur nolmaz diye prilamda kullanıyorum mide bulantııs için bakalım hayırlısı olsun 1 ay sonra cinsiyet öğrenmeye gidicez inşallah 🥹

Kızlar ben dün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür 9+5 im bugün bebiş dün 25.71 mm çıktı kalp atışı 170 di 1 ay sonraya gün verdi çünkü hiç bi test yaptırmıcam progestanda 14. Haftaya kadar devam nolur nolmaz diye prilamda kullanıyorum mide bulantııs için bakalım hayırlısı olsun 1 ay sonra cinsiyet öğrenmeye gidicez inşallah 🥹
Progestanı fitil olarak mı kullanıyorsunuz minimal kanama alanı görünce doktorum verdi dün ilk defa gece yatmadan vajinal kullandım ama bugün karnım çok ağrıyor normal mi vucüt sonradan alışıyor mu

Progestanı fitil olarak mı kullanıyorsunuz minimal kanama alanı görünce doktorum verdi dün ilk defa gece yatmadan vajinal kullandım ama bugün karnım çok ağrıyor normal mi vucüt sonradan alışıyor mu
Merhaba bende de zaman zaman agri yapıyor. Bağırsak hareketlerini de etkilediği için sanırım

Evet gece 1 kere alıyorum çok şükür kanama alanım yok hamdolsun ama nolur nolmaz diye kullanıyorum mide bulantısıda yapabiliyor ama zamanla vücüut alısıyor merak etmeyin

Rahim agzında polip olabilir, serviks kanalında çatlak damar olabilir yani rahim içinde hıc bır sıkıntı yoktur... Belki de adet döneminde isen de olabilir... Ya benim ilk gebeliğim full her allahın günü kanama ile geçti, korkıyoruz tabi ama doğacak bebek doguyor böyle düşün korkma tabi korkuyoruz geçen yıne lekelenmem oldu korktum bende eşim illa doktora gidelim dedi ama gitmicem dedim cunkı yasadım ve gördüm ki strese girip bebeği üzmeye gerek yok kimi gebelik ler böyle geçiyor kimisi ilk üç ay böyle geçiyor kimi 9 ay kimi arada lekelenme... Hepsi normal... Agrılı bir şekilde ve çok yoğun olmadıkca korkma sakın senin sakin ve güvende hissetmen her şeyden değerli bebek için . Eşlik eden ağrın olursa krampların o zaman beklemeden git
Çokkk teşekkür ederim bugün daha az ve kahverengiye döndü progrestana da başladım. İçimi rahatlattınız ekstra teşekkür ederim ❤️

Bende regl olacakmışım gibi iç bacaklarımda sızlama ve ağrı oluyor ve karnım da ek olarak ağrıyor, akşam yatmadan önce kullandığım için uyuduğumdan dolayı sabaha ağrım kalmıyor

Kızlar bu fenal dna çocukta sıkıntı varsa ortaya koyuyor. Ee sonra? Çözüm ne? Anne karnında müdahale etme durumları yok. Aldırmayı düşünen için sonlandırıyorlar mı? Ya da Allah muhafaza bir şey çıksa doğana kadar stres üzüntüyle mi geçecek? Of kafam allak bullak.

Kızlar bu fenal dna çocukta sıkıntı varsa ortaya koyuyor. Ee sonra? Çözüm ne? Anne karnında müdahale etme durumları yok. Aldırmayı düşünen için sonlandırıyorlar mı? Ya da Allah muhafaza bir şey çıksa doğana kadar stres üzüntüyle mi geçecek? Of kafam allak bullak.
Amniyosentezle doğruluyorlar. Daha sonra sonlandırma gündeme geliyor diye biliyorum ama emin değilim

kızlar kanama olmadığı sürece bir şey hissetmiyorum bebeğe bir şey mi oldu diye bence doktora gitmeyin, çünküü kalbi duurmuş bir bebeğe zaten doktorda yardım edemez ve sürekli ultrasona girmez zararlıymış yurtdışında da bu yüzden kısıtlı oluyormuş. inanın bana kalsa her gün gidip görmek istiyorum ama zararlı olduğuunu öğrenince biraz durdurdu beni bu düşünce
Ultrasonun bir zararı yok sadece yurtdışında buna bizim kadar bütçe ayırmayı gereksiz görüyorlar. İnsanları bu şekilde yönlendirmeyin elbette kanama olduğunda danışmak için gitmeleri gerekiyor doktora

Back
X