• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
😁😁 hepsinin mizacı farklı canım bir şey yapmadım
Yapmak isterse yapar sen yine de onu tek bırakma ya da koltuğa vs koyma
Ben bırakıyorum ya bunun döndüğü yok😄 sanırım destek lazım bu gün bir şeyler yapayım şimdi öyle diyorum bakalım🥴

😁😁 hepsinin mizacı farklı canım bir şey yapmadım
Yapmak isterse yapar sen yine de onu tek bırakma ya da koltuğa vs koyma
Hemen youtubedan baktım 4 aydan başlanıyormuş ya senin kız çok haraketli yada benimki geç kalmış😄bu günden koltuğa koymayım ya

Hemen youtubedan baktım 4 aydan başlanıyormuş ya senin kız çok haraketli yada benimki geç kalmış😄bu günden koltuğa koymayım ya
Doktorda diyordu çok hareketli kalkıp yürüyecek sanki demişti 🤣 diğer çocuklarımı böyle hatırlamıyorum
Hala her bezi de kakalı 😭
Kulakları kirleniyor yıkıyorum tekrar oluyor bunu da ilk defa yaşıyorum sizde oldu mu

Doktorda diyordu çok hareketli kalkıp yürüyecek sanki demişti 🤣 diğer çocuklarımı böyle hatırlamıyorum
Hala her bezi de kakalı 😭
Kulakları kirleniyor yıkıyorum tekrar oluyor bunu da ilk defa yaşıyorum sizde oldu mu
Erkekler ilk başta haraketli olmuyorlar kız çocukları ağlamasından bile belli kız olduğu bak kardeşim doğum yapmış aralarında 2 ay var kız MaşAllah sanki yeni doğmamış kurban olduğum😄Yok bezi sana anlattım geçen sadece 1 gün arayla yapmadı nasıl mutluydum ama sonra yine aynı hala.Kulağıda hemen kirlenmez

Erkekler ilk başta haraketli olmuyorlar kız çocukları ağlamasından bile belli kız olduğu bak kardeşim doğum yapmış aralarında 2 ay var kız MaşAllah sanki yeni doğmamış kurban olduğum😄Yok bezi sana anlattım geçen sadece 1 gün arayla yapmadı nasıl mutluydum ama sonra yine aynı hala.Kulağıda hemen kirlenmez
👍👍 evet ağlamasından belli sanki çokk büyük olay olmuş gibi ağlıyor 😁😁 kız bebek bakmak farklıymış erkekte her şey daha relaxdı

Back
X