• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 8+5 yetim bu haftalarda Bebek hissedilebilirmi ya bazen kıpırtı hissediyorum ama bağırsak hareketiyle karıştırıyor olabilirmiyim bilemedim birde elimi göbek deliğinin alt tarafına koyunca kalp atışı gibi atıyor sizde bunları hissediyormusunuz
Bağırsak hareketleridir kuzum. Bebeği 16. Haftadan sonra hissederiz anca. Ben ilk gebeliğimde 22-23. Haftada hissetmiştim

Kızlar pırasa çorbası yapmak istiyorum canım istiyor. Annemler izin vermiyor 😂 düşük riskini arttır diyorlar. Araştırdım biraz ama öyle bişey de yazmıyor sizce yememeli miyim ?
Pırasa güvenli ya bence sorun yok. Maydanoz, hurma , ananas bunlar biraz risk barındırıyor 🫠 hurma ve ananası doğuma yakın bol bol yiyeceğiiiiz

Merhaba , aranızda İst. Yeditepe üni. Fetal dna testi yapan var mı acaba. Fetal dna için araştırmalara başladım önerebileceğiniz bir yer var mı cinseyette öğrenmek istiyorum
Yeditepe cinsiyeti söylemiyor kuzum. Benim arkadaşım yaptırdı cinsiyeti söylemediler . Fiyatı da 10 bindi

Kızlar bu fenal dna çocukta sıkıntı varsa ortaya koyuyor. Ee sonra? Çözüm ne? Anne karnında müdahale etme durumları yok. Aldırmayı düşünen için sonlandırıyorlar mı? Ya da Allah muhafaza bir şey çıksa doğana kadar stres üzüntüyle mi geçecek? Of kafam allak bullak.
Evet sonlandırma izni çıkıyor devletten bana doktorum kendi dedi aldırmayı düşünmüyorsan hiç bişi yaptırma diye bilen bilir istanbul bağcılar medipol mega hastanesi Gülseren Polat eşide çam sakurada kadın doğum baş hekimi İbrahim Polat doktoruma sonsuz güveniyorum bagcıların yarısını safa hastanesinde doğurtturdu şimdi medipol megada

Evet sonlandırma izni çıkıyor devletten bana doktorum kendi dedi aldırmayı düşünmüyorsan hiç bişi yaptırma diye bilen bilir istanbul bağcılar medipol mega hastanesi Gülseren Polat eşide çam sakurada kadın doğum baş hekimi İbrahim Polat doktoruma sonsuz güveniyorum bagcıların yarısını safa hastanesinde doğurtturdu şimdi medipol megada
Yani bana da işte aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmak mantıklı gelmiyor da

Kızlar bacak ağrım magnezyum takviyesine rağmen geçmedi fizik tedaviye gittim fıtık gibi görünüyor hamilelikte bir işlem yapamıyoruz dedi. Doktoruna danışarak parol alabilirsin dedi. Kendi doktoruma danıştım parol kullanabilirsin dedi o da. Yine de içim rahat etmiyor ama gece bile uyanıyorum bacak ağrısından. Var mı parol kullanan

Kızlar selam , tüp bebek dryla randevu vadı bugun 6+4 dedi ama kanama alanları vsr dedi kalcadan progestan ve endol ekledi . Böyle olup geçen var mı aranızda büyük bi risk mı acaba
Bu da görüntüsü

Eklentiler

• IMG_8566.webp
    IMG_8566.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar bacak ağrım magnezyum takviyesine rağmen geçmedi fizik tedaviye gittim fıtık gibi görünüyor hamilelikte bir işlem yapamıyoruz dedi. Doktoruna danışarak parol alabilirsin dedi. Kendi doktoruma danıştım parol kullanabilirsin dedi o da. Yine de içim rahat etmiyor ama gece bile uyanıyorum bacak ağrısından. Var mı parol kullanan
Kuzum ben magnezyuma başlayalı çok olmadı benim ağrılarım geçmişti, parolu ben migren atağım tutunca kullandım geçen sefer. En güvenli ağrı kesici diyorlar ama minimumda tut dedi doktor, senin doktorun içebilirsin dediyse senin şikayetin ciddi çünkü bence kullanabilirsin. Geçmiş olsun çok kuzum

Kuzum ben magnezyuma başlayalı çok olmadı benim ağrılarım geçmişti, parolu ben migren atağım tutunca kullandım geçen sefer. En güvenli ağrı kesici diyorlar ama minimumda tut dedi doktor, senin doktorun içebilirsin dediyse senin şikayetin ciddi çünkü bence kullanabilirsin. Geçmiş olsun çok kuzum
Sağ ol canım 💕💕 konu bebek olunca insan kıyamıyor biliyosun yine de çok dayanamazsam alayım madem

Kizlar benim bebisleri görmeye gittik bugün 10 hafta olduk tam. İkiside aynı ilerliyor çok şükür. Ama zıplayıp duruyorlardı resmen hele birtanesi çok hareketliydi. Hersey yolundaydı çok şükür. Fetal dna yı da doktorum önerdi ama biraz daha ilerlesin bebekler az daha kendini toparlasın öyle ilerleyelim dedi. Zeka testleri falanda oluyormuş bebeklerin onuda dedi bizde siz ne uygun görürseniz onları yapalım dedik. 16.000 gibi bir fiyat verdiler fetal dna icin hangi firma olduğunu falan daha sormadım ama sorucam 2 hafta sonra falan tekrar gidince. İkiz olunca tam cinsiyet belirlenemiyor mu bu fetal dna da bilgisi olan var mi
Ayy kesi o hareketli olan kız ahaha

İyi geceler herkese bende bulantı ve yanmadan bıkmış durumdayım. 6-7 haftalarda sanki prilam işe yarıyordu ama şu an boşa içiyor gibiyim. İşe gidip gelmek harici sürekli yatıyorum. Yemek görmekten yapmaktan tiksindim dün yediğim şey bugün midemi bulandırıyor gerçekten çok yoruldum sinirlerim bozuldu ağlıyorum artık makarna ve patates yemekten bıktım. Prilamı yutmak için su içmek zorunda olduğum aklıma gelince bile içim kalkıyor, en sevdiğim şeyleri göresim bile yok, bitmeyecek mi bu süreç ya
Ayy evet yaa vallahi birgün geçecek inşallah aşkom yaa hepimiz perişan olduk

7+0 dan selamlar . Ben 1 haftadır hic bisey yiyip icemiyorum ne yersem çıkıyor . Ne kadar yersem o kadar kusuyorum iyice güçten kuvvetten düştüm . Her gören hasta mısın yüzün cok solgun diyor . Yemek pisiremiyorum kokusuna tahammül edemiyorum . Ilk oğlumda zerre gram bulantım olmamıştı . Ilaç kullanan var mı bana çözüm önerin nolur doktorada gitmedim henüz p.tsi gideceğim dayanamıyorum artık
Dayancaz aşkom yaa vallahi hepimiz ğerişan olduk uyurken kafan yüksekte uyumaya çalış azda olsa iyi geliyor ekşişi şey yemek istiyorsan turşu falan ye iyi gelir limon kokla oda iyi gelir

Kızlar ben dün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür 9+5 im bugün bebiş dün 25.71 mm çıktı kalp atışı 170 di 1 ay sonraya gün verdi çünkü hiç bi test yaptırmıcam progestanda 14. Haftaya kadar devam nolur nolmaz diye prilamda kullanıyorum mide bulantııs için bakalım hayırlısı olsun 1 ay sonra cinsiyet öğrenmeye gidicez inşallah 🥹
Ayyy inşallah balımm ilk sen öğrencen galiba ayy çok heycanlı bakalım miniğimiz ne gelcek

Kızlar bu arada ben elendim 😂😂 daha nıpt sonucum gelmedi ama doktor muayenede erkek gibi duruyor dedi 😂😂 erkek ihtimali var dedi 😂😂 erkek anneleri biraz yorum yapabilir mi nasıl bi süreç geçirdiniz, çok mu zor erkek bebekler 😅
Ayy yerimmm allahımm sağlıkla gelsin inşallah prensimiz ozaman sen öğrenmiş gibi oldun ilk sen oldun bakalım peşine kimler gelcek canısı bakalım ayyy yavaş yavaş büyüyoruzz🥹🥹🥹🥹

Back
X