Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pdr maşallah bebişine canım
hadi hayırlısı olsun canım![]()
gözünaydın canıııım![]()
Kizlar kontrolumuzu olduk..3600gr 49cm olmus defne hanim..gene nst de sanci var hatta bazi noktalarda 80 esigini asti ama kizimin cikmaya niyeti yok:) hala normal dogumda devam ediyoruz herhangi bi problem yok..haftaya Allah kerim artik:)
herkese merhabalar.biz de bugün kontrole gittik teyzeleri.2900 gr olmuşuz herşey normal dedi doktorumuz.ama tam sezeryan tarihini vermedi.9-10 gün sonra tekrar gidicez o zaman belli olacak.kızımla hepinizi öpüyoruz.
kızlar bugun eşim ve oglumla dısarı cıktık dogum cantamda1-2eksik vardı bide ogluma pijama corap felan lazımlı idi tam aldık dısarı cıktık bi yagmur bastırdıkı bardaktan boşalırcasına mübarek bizim burayıda hak getiree azcık yagmurda cadde sokak sel basıyo heryer göl olyo alt yapısı sıfır yakınımzda kadın dogum hastanesi vardı girdik azcık yavaslayana kadar bekledik benm fındık kızım durmuyodu karnımda eşim diyo hazır gelmişken cıkmak istiyo çocuk seslerinide duyunca
benm yüzümden cıktıgımz için eşim baya bi sinirlenmişti bana o yagmurda eve gelmek zorunda kaldık dinmiyordu bi türlü yagmur yagması da deil alt yapı yeterli deil mazgallar cekmiyo heryer suuuuuuu bilekleimzin üstüne kadar cıktı o yollarda ama selamtle sonunda eve gelebildik eşim işe gitti bende su içinde kaldıgım için mi nedense baya agrılarım var bizden bukadar![]()
bugün oğluşumu gördüm sevindirik oldumm.2.400 kg olmuş büyümüş kocamannnn olmuş.haftaya yine gidicem inşallah.nst ye de giricem.doktor baş hala aşağıda dedi.ama doğum şekli muamma tabiii...
ayyy kızlar hasta bezi aldık eczaneden.bitanesini açtım aman allah ım ne kadar büyük ne kadar sevimsizz bişeyyy o öyle yaaaa...kocamannndı bi açtımm yandan bantları var falan..bu ne yaa dedim eşim diyo bebek bezlemeyi bilmiyo musun işte seni de öyle bezlicekler:))
eşlerimize de bizimle dalga geçicek malzeme çıktı valla![]()
aynen öyle yapacaksın canım aslında kolay ama insanın eli alışık olmayınca zor geliyor,hadi kolay gelsin sanakıslar yaa ben süveterin yakasına geldim ama yaka nasıl yapılcak anlamadım önce bi taraf(omuza)kadar çıkıp diğeri sonramı çıkıcak allah allah ne zormuş ya:44:
Canlarımmmm tünaydınnnnn :)
Bugün acayip yoğunum anca girebildim geçmişi okuyamadım ama siteye girer girmez yaptığım ilk şey doğum hikayeleri topiğimizi girip kontrol etmek oldu :))) Herkesin bebişi yerinde gözüküyor umarım sağlıklılardır da...
Benimde yine korkular başladı eşim yine gidiyor yine 4 gün olmayacak , geçen k.validemle konuşuyorlar yanımda ay kadın demez mi aramayız biz seni , sen ordayken doğurursa telaş yapma diye ay iyi ki karşımdayken söylemiyolar bunları deli mi ne ya ? Benim sana değil kocama ihtiyacım var sen de gelme o zaman allah allah ya delirtti beni bazen hakkaten şuursuz oluyo insanlar.
Neyse sizler iyisiniz değil mi ? sağlığınızda bi sorun yok inşallah , hepinizi kocaman öpüyoruz kızımla
şimdi özelcan bebeğin internet sitesine baktım bayağı uygun şeyler var sipariş vereceğimde göğüs kalkanı almak şartmı başka göğüs ucu çıkarıcı var onu damı versem biberon olarak ne aldınız emzirme atleti kaç beden almam gerekiyor göğüs numaramıza göremi almalıyız
çoğu bebekte sarılık oluyor malesef canım,benim oğlum da doğumdan 2 gün sonra sarılık olmuştu,2 gün kalmıştı hastanede.Zor ya.İnşallah bu bebişlerde böyle sıkıntılar çekmeyiz.
KIzlar muaynem vardı bugün.. Nts de sancılar çıktı.. ÇAtı muaynesinde 1 cm.açılma var. bebek 3400 kg. ve yarın doğuma gidiyorum. Nişanım geldi eve gelince.. Sabah 4 cm açılma olursa doğumdayım.. olmasa da doğumdayım galiba. Dua edin banaa çokkk...
Sagol canim benim ama galiba bu kemoterapi mecburen alinacak allah im kolayliklar verir insallah
KIzlar muaynem vardı bugün.. Nts de sancılar çıktı.. ÇAtı muaynesinde 1 cm.açılma var. bebek 3400 kg. ve yarın doğuma gidiyorum. Nişanım geldi eve gelince.. Sabah 4 cm açılma olursa doğumdayım.. olmasa da doğumdayım galiba. Dua edin banaa çokkk...