• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ne güzel yazmışsın o kadar iyi geldi ki söylediklerin çok teşekkür ederim vakit ayırıp yanımda olduğun için ❤️ inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla pozitif haberi vereceğiz birbirimize inanıyorum
İnşaAllah canım, hayatına artı anlamlar katacak güzel evlatların olur. Evvel Allah olur zaten. Rica ederim ne demek her zaman olurum... Lütfen kendine haksızlık edecek şekilde ve olumsuz düşünme olur mu 🥹

Arkadaşlar burda hamiş olanlar doktorunuz folik asit olarak ne önerdi
Kuzum bu soruyu anneler grubuna sorsan daha iyi olur malum burda hamile kalmaya çalışanlar var hem oraya sorarsan daha çok cevap alabilirsin. Hangi ay doğum yapacaksan o ayın anneler grubu var

Son düzenleme:
Yapmadım canım ama dün çatladı sanırım yumurtam dün 14. Gündü
Aa o zaman senin bat tarihin 14 Aralık bence... çünkü çatlama 30 kasımda olduysa 0.gün olarak sayılıyor ve 14.gün beklenen adet tarihi. Sen yine 2 gün bizden öndesin, hadi yine iyisin :D Pozitif haberini bekliyoruz :anneadayı:

Kuzum düşünsem nolucak bi kere denedik olmadı ki beni tüp bebek de rahatlatmıyor ☹️

Bilmiyorum kuzum ağrılarım başladı biraz adet olucak gibiyim o yüzden panik oldum galiba

Yaa canımsın iyi ki varsın çok teşekkür ederim. Aslında son güne kadar çok rahattım bu ay ama hafif ağrım başladı panik oldum ☹️☹️
Stres olmanda iyi değil ya kuzum bende son günler öylr oluyorum yine olmadı galiba diyip üzülüyorum ama vardır vakti zamanı değil diyorum öyle teselli buluyorum

@gmzgm
@oluroyle
@bluediamondd
@reyhan__
@esperanzaa
@somebdy1
@tachibana
@sykangelin33
@BayanDD
V vvbhg
@ladyagmur1
@sevgimmm1234
@angela124
@Rbcl
@bibebek96
@adilebaytarovic
@melisa3552
@castell
@seda1345
@mery98
@Civcivimmm
@Kbraslh
@Calisananneadayi

Kızlar batlarınız geçiyor adet olan ya da güzel haberleri olanlar yazsın tabloyu güncel tutalım. Tabloyla ilgili bir şey yazarkende lütfen beni etiketleyin arada kaynayabiliyor. Sevgilerle😁
Maalesef ben bu ay elendim. Aralıkta güzel haberler alırız inşallah 🌸🙏🏾
Sat: 25 kasım
Bat: 29 Aralık

Aa o zaman senin bat tarihin 14 Aralık bence... çünkü çatlama 30 kasımda olduysa 0.gün olarak sayılıyor ve 14.gün beklenen adet tarihi. Sen yine 2 gün bizden öndesin, hadi yine iyisin :D Pozitif haberini bekliyoruz :anneadayı:
Yok aşkım benim 14 gün sonra gelmiyor adet 16 gün sonra geliyor bazen 17-18 i de bulduğu oldu. 2 gün üst üste uzayan akıntı yaşadım ikinci gün yani dün daha yoğundu o yüzden dedim çatladı diye

Back
X