• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Gunaydin annislerrr,doguma gidenlerden haber yok sanirim gecmisi okuuyamadim fazla temizlik yapicam ufaktann,
Dun gece park yatagimizi siparis ettikten sonra özelcan bebeden,
Lansinoh krem ;23 lira 40 gr (eczanede 39 lira dedi)
Lansinoh gogus ped; 120 adet 16 lira (60 li paket 12-13 civari disarda)
Humana cay ; 14 lira(19.90 dedi eczacimiz)
Emzik,emzik kutusu filan aldim 100e tamamladim kargo odememek icinde,
Gayet karli bi alisveris oldu benim icin,bi kac gune herbiseyimiz gelir heralde :)
iyi yapmışsın canım iyi günlerde kullanın bende vereceğim sipariş

kızlar bebek arabamız ve taşıma koltuğumuzEki Görüntüle 551437
canım çok güzel iyi günlerde kullanın

Hepinizden allah razı olsun.. Ben sabah gittim açılmam olmamış hala 2 cm. sancımda 5 dk da 1 ufak ufak geliyo. doktor eve yolladı. sancın sıklaşınca gelirsin diye. Gelmezsede yarın sabah 7 de yatış yapıcam.. artık çantalarla ma aile hastanedeyiz sabah. gece uyuyamadım düzgün.. şimdi biraz kestirmeyi düşünüyorum..

canım iyice bir dinlen yarın büyük gün olacak inşallah bebeğine kavuşacaksın allahım ne güzel bir duygu allahım kolay doğumlar nasip etsin

kızlar bende heyecanlandım herkes tek tek doğuma gidiyor:52::52::52: bebeğimi kucağıma alıp emzirmenin,koklamanın falan hayallerini kuruyorum içim kıpır kıpır oluyor........şafak sayıyoruz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:son 27:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

$Ümraniye-20120930-00655.webp $IMG-20120927-00631.webp $yavuz anahtarlık.webp $yavuz anahtarlık-1.webp $Ümraniye-20120930-00655.webp $IMG-20120927-00631.webp $yavuz anahtarlık.webp $yavuz anahtarlık-1.webp $Ümraniye-20120930-00655.webp $IMG-20120927-00631.webp $yavuz anahtarlık.webp $yavuz anahtarlık-1.webp $Ümraniye-20120930-00655.webp $IMG-20120927-00631.webp $yavuz anahtarlık.webp $yavuz anahtarlık-1.webp

kızlar oğluşumun dagıtılcak anahtarlık süsleri ve lolipop şekerleri :49::49::nazar:

kızlar bende heyecanlandım herkes tek tek doğuma gidiyor:52::52::52: bebeğimi kucağıma alıp emzirmenin,koklamanın falan hayallerini kuruyorum içim kıpır kıpır oluyor........şafak sayıyoruz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:son 27:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Benim için saniyeler bile geçmek bilmiyor sanki daha normal mi sezeryan mı olacak ne zaman olacak o bile belli değil yaaa oğlumu çok özledim rüyalarımda görüyorum hep boncuk boncuk bana bakıyor hep:16::16::16::52::52::52:

glikozym01 sizde güle güle kullanın canım güzel sevimli hazırlıklar bunlar inşallah yawrularımızda sağlıcakla gelsinde iş bunları dagıtmaya kalsın :)

glikozym01 sizde güle güle kullanın canım güzel sevimli hazırlıklar bunlar inşallah yawrularımızda sağlıcakla gelsinde iş bunları dagıtmaya kalsın :)

Ewet canım herşeyin başı bebişlerimizin ve bizlerin sağlığı Allah hepimize sağlık mutluluk huzur versin diğerleri ufak tefek şeyler:16:

iyi yapmışsın canım iyi günlerde kullanın bende vereceğim sipariş

canım çok güzel iyi günlerde kullanın

canım iyice bir dinlen yarın büyük gün olacak inşallah bebeğine kavuşacaksın allahım ne güzel bir duygu allahım kolay doğumlar nasip etsin

teşekkür ederim canım

kızlar bende bugün kek,poaça gibi bişeyler yapayım canım istedi,kaçıyorum şimdilik,size iyi sohbetler :54:

Benim için saniyeler bile geçmek bilmiyor sanki daha normal mi sezeryan mı olacak ne zaman olacak o bile belli değil yaaa oğlumu çok özledim rüyalarımda görüyorum hep boncuk boncuk bana bakıyor hep:16::16::16::52::52::52:
hayırlısı olsun canım benim sağlıkla gelsinde az kaldı annesi sabret biraz daha bizim şuanda işimiz sadece sabır....bende rüyamda görüyorum doğmuş oluyo hep kucağıma falan alıyorum ama her defasında annem getiriyor kucağıma oğluşumu:16::16::16:

ohh yiyin yiyin. doğumdan sonra siz diyet yaparken de ben yiceemmm :21:

aslında ben çok yiyemiyorum iştahlı değilim hamileliğim boyunca hep böyleydim millet şaşırıyor hep eşimden, ailemden fırça yiyorum nasıl hamilesin sen diyolar,sabah öğlen eşim arayıp kontrol ediyor yemek bişeyler yemişmiyim diye akşama kadar bişey yemesem duruyorum,bugün özellikle canım istemişken yapıp yiyeyim dedim :9::9:

Merhaba Kızlar ,

Hepinize güzel bir gün diliyorum ..geçmişi okudum anca bitirebildim :D
Bugün kocamı yolcu ettim kızımla 4 gün beraber babayı bekleyeceğiz
Doğum haberleri de almaya başladık Allah doğuma giden arkadaşlarımızı bi avazda kurtarsın
darısı biz sırada bekleyenlerin başına inşaallah vakitinde sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Hepinizi çok öpüyoruz...

Allah kavustursun canim bende bugun yolcu ettim haftaya sali yani tam bir hafta sonra gelecek insallah

huuu kızlar biz geldikkk:3::3::3:
nasılsınız bakayım yeğenlerim nasıl iyiler mi
biz evde durmaktan kafayı yemek üzereyiz can sıkıntısından patlıyorum dışarısı soğuk biraz yürüdüğüm zaman yoruluyorum dışarı çıkmak da istemiyorum :19::19:

chnb canım doğum tarihi belli oldu mu ne zaman geliyor ahmet arda :16:
yavrus canım annen geldi mi
badem kız iyileştin mi
seastire nasıl gidiyor herşey yolunda dimi bu arada doğum topiğine baktım 3 kişi doğum yapmış ama tarih sırasına göre olsa daha güzel olacak sanki kaçıncı sırada olacağımı merak ediyorum :1::1:ilk 10a gircem mi bakalım

merhaba aralık anneleri,
doğumu yaklaşmış anneler olarak bebek hareketlerinde bi azalma oldumu? bir de yalancı doğum sancılarını nasıl tarif edebilirsiniz?

merhaba aralık anneleri,
doğumu yaklaşmış anneler olarak bebek hareketlerinde bi azalma oldumu? bir de yalancı doğum sancılarını nasıl tarif edebilirsiniz?

ay cnm ya evt tekme falan atmıyo arada kıpırtısını hissediyom ama tekmeler yok itekliyo sadece:(

Back
X