• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kizlar eve gidemedim cepten gireyim dedim. Gecmisi okuyamayacagim bu gidisle.
Doktora gittik hersey yolunda, hafif kasilmalar var yine ama onemli degilmis. 3700 g olmus tosun, 36+2 deyiz. 26 kasimda aliriz dedi, haftaya son kontrol olacak. Yine erken gelebilir dedi bakalim 26sini bekleyecek mi? Safak 13 oldu yani :)

amin canım başka bi forumda okumuştum doğumun yaklaştığının habercisi olarak şunları anlatıolardı
adet sancısı akıntı sonrada pembe yada kahverenkli akıntı vss

Evet ben de duydum ama bana göre ilginç olan nişan diye bişey varmış. leke gibi hafif bi kanama sanıyordum ben onu, meğer avuç içini dolduracak kadar falan geliyormuş. daha dün öğrendim böyle bişey olduğunu ve çok şaşırdım...

günaydn hanmlar,ben meoww bu da yeni üyeliğim.
yeni msn,yen, face derken bir de burdan bi yenilik yapaym dedim.
neyse,beşiğimiz geldi.
eşimin arkadaşı yapmıştı,150 tl fiyat vermişti ama 300 tutmuş ://
50 tl de yatak almştık.
sallanırken ses çıkartıyor,tek sıkıntım o.yoksa bayıldım yani :)
Eki Görüntüle 551264 Eki Görüntüle 551263
Eki Görüntüle 551266 Eki Görüntüle 551265
bunca zamandır bebeğimize hevesi olmayan babamız beşiği görünce işin ciddiyetinin farkına varmış olucak ki tutturdu hemen yapalm diye,biz de eğreti serdik şimdilik =)
yaza doğru cibinlik ve dönence,kenar koruyucu falanda alıcakmışız =))
Eki Görüntüle 551268 Eki Görüntüle 551267
tabi tualet masam sığmadığı için balkona almak zorunda kaldık.
içinde prensesimin kıyafetleri ve eşyaları var yine.
üzerini de peluş cennetine çevirmek geldi içimden =))
Eki Görüntüle 551269
kızımızın bıcı bıcı malzemeleri de buna koydum =))
canım çok güzelmiş bebişinin eşyaları rabbim hayırlısıyla kullanmak nasip etsin canım:34:

günaydınlar ay doğuma giden olmuştur inşallah kolaycacık doğuverir benim de bi arkadaşımın haftamız aynıydı dün sabah nişanı gelmiş doktora gitmiş çoçuk yerleşmiş ama açılman yok sancısı da çıkmış evde sancın sıklaşınca gel demiş akşam konuştum evin içinde geziniyorum sancım var demişti bende ondan güzel haberler bekliyorum
canım hayırlısı olsun inşallah kazasız belasız kurtulmayı nasip etsin rabbim arkadaşına da da bize de.:nazar: çocuk nasıl yerleşmiş anlamadım ama

fd01
pinarfrtn
burcu_gen
arkadaşlarımızın bugün kontrolleri vardı nasıl geçti kontroller varmı güzel gelişmeler kızlar

insallah tatlim,zaten uyku yok artik,ne oturabiliyosun ne kalkabiliyorsun,dogum korkusu da sardi simdi,nasil olacak dusunuyorum normal mi sezeryan mi,hala kara veremedim

canım hakkımızda hayırlısı olsun,inş. sağlıkla atlatırız şu süreci,son zamanlar gercekten zorlamaya başladı artık,sen kendini hangi doğum şekline hazır hissediyosan onu yap bance kimsenin etkisinde kalmadan..

Merhaba Kızlar ,

Hepinize güzel bir gün diliyorum ..geçmişi okudum anca bitirebildim :D
Bugün kocamı yolcu ettim kızımla 4 gün beraber babayı bekleyeceğiz
Doğum haberleri de almaya başladık Allah doğuma giden arkadaşlarımızı bi avazda kurtarsın
darısı biz sırada bekleyenlerin başına inşaallah vakitinde sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Hepinizi çok öpüyoruz...

Allah kavuştursun cnm..

ne güzel görünüyolar cnm,rengarenkler..

slm kızlar bugün doktordan iyi haberlerle geldik kuzum 3 kilo olmuş :nazar: ve bebeğin eşi kaymaya başlamış kızımın mücadelesiyle :52: eşi iteklemiş ve yerleşmeye çalışıyor pozisyonu almış doktor normal doğum yapabilirsin dedi 19 kasım değil gününü bekliyeceğiz 22 kasıma randevu aldık bakalım hayırlısı büyük ihtimalle normal doğum yapacağım biraz korkuyorum ama doktorum sağ olsun öyle rahatlatıyor ki beni sen yaparsın yaparsın hele bir gel 22'sinde konuşuruz dedi bizden havadisler bu kadar :16::16::16::16:

hımmm birde kaynanam beşik ve elbise aldı yeni cicileride eklerim :34:

canım hayırlısıyla al inş. kucağına bebeğini.. :nazar:

kızlar biz geldikk nts girdk herşey normalmiş oğlum 2.600 olmuş ben 12 kilo olmuşum toplamda 11 aralık doğumumuz kanama vs.olursa gel dedi normal doğuma engel bişey yok dedi yani çatı muayenesi yapmadı doktorum karnımı elledi sadece dr anlıyo yani bizdn bu kadar

hadi bakalım cnm gözünaydın,maşallah bebişine de :nazar:

Teşekkürler :)lansinoh dan bahsetmişsin bende eczaneye sordm 40 gr 29 dedi yarın eşim alcak internette 10 gr 11 ama kargoyla 23 falan oluo bu daha mantıklı geldi

ben de bugün aldım cnm lansinohu,eczanede pahalıydı burada,mothercarede 40 gr. 24,90 TL. ben de oradan aldım..

Evet ben de duydum ama bana göre ilginç olan nişan diye bişey varmış. leke gibi hafif bi kanama sanıyordum ben onu, meğer avuç içini dolduracak kadar falan geliyormuş. daha dün öğrendim böyle bişey olduğunu ve çok şaşırdım...
canım gerçekten öyle miymiş ben de bilmiyordum:53:

slm kızlar bugün doktordan iyi haberlerle geldik kuzum 3 kilo olmuş :nazar: ve bebeğin eşi kaymaya başlamış kızımın mücadelesiyle :52: eşi iteklemiş ve yerleşmeye çalışıyor pozisyonu almış doktor normal doğum yapabilirsin dedi 19 kasım değil gününü bekliyeceğiz 22 kasıma randevu aldık bakalım hayırlısı büyük ihtimalle normal doğum yapacağım biraz korkuyorum ama doktorum sağ olsun öyle rahatlatıyor ki beni sen yaparsın yaparsın hele bir gel 22'sinde konuşuruz dedi bizden havadisler bu kadar :16::16::16::16:

hımmm birde kaynanam beşik ve elbise aldı yeni cicileride eklerim :34:
ay canım ben de seni merak ediyordum çok sevindim senin adına ..gününden önce ama yine de normal olan doğumlar beni çok heyecanlandırıyo :nazar: senin son adet tarihin neydi nasıl oldu da bebiş erken gelmeye karar verdi :26:
:1:

kızlar biz geldikk nts girdk herşey normalmiş oğlum 2.600 olmuş ben 12 kilo olmuşum toplamda 11 aralık doğumumuz kanama vs.olursa gel dedi normal doğuma engel bişey yok dedi yani çatı muayenesi yapmadı doktorum karnımı elledi sadece dr anlıyo yani bizdn bu kadar

canım hayırlısı olsun bizimkide 36.haftada 2600 dü bana kilosu az gibi geldi. ama doktor normal dedi. ah biz endişeli anneler. benim hep lekelenmem var ama doktor birşey yok sıkıntı yok çok ayakta kalmışın herşey normal diyor :26:az kilo almışsın canım bravo ben bu ay itibariyle 15 kilo aldım :49:

canım gerçekten öyle miymiş ben de bilmiyordum:53:

Kanama oluyormuş doğumun yaklaştığının habercisi olarak,ama miktarının öyle çok olduğunu bugün bi arkadaşımdan duydum. belki sadece onunki çok gelmiştir bilmiyorumki...:44:
Ama öğrendiğim iyi oldu,yoksa şok olurdum görünce paniklerdim. şimdi en azından öyle birşeyin normal olduğunu biliyorum..

Doktora gittik hersey yolunda, hafif kasilmalar var yine ama onemli degilmis. 3700 g olmus tosun, 36+2 deyiz. 26 kasimda aliriz dedi, haftaya son kontrol olacak. Yine erken gelebilir dedi bakalim 26sini bekleyecek mi? Safak 13 oldu yani :)
canım ya çok kıskandım maşallah bebeğine kilosu çok iyi. :nazar: bizimki gecen hafta kontrolde 36 artı 2 de 2600 dü inan imrendim ne yiyon içiyon maşallah bebeğine de sanada :30: şey kilosundan dolayı mı 26 kasımda alıyor canım yoksa başka bir sebepten mi:26:

Ohh bebişimiz tosuncuk olmuş, hayırlı zmanda gelir inşallah...

Canım herkeste belirti farklı oluyo. Beni kuzenim uyardı. 34. haftada doğum yapmıştı. Hahverengiye benzer bir akıntısı olmuş, ama anormal gelmemiş. 2 gün sonra suyu geldi doğum yaptı. Bu arada kuzenim hemşire buna ramen dikkete almamış. Akıntı rengini iyi takip et dedi.

Kanama oluyormuş doğumun yaklaştığının habercisi olarak,ama miktarının öyle çok olduğunu bugün bi arkadaşımdan duydum. belki sadece onunki çok gelmiştir bilmiyorumki...:44:
Ama öğrendiğim iyi oldu,yoksa şok olurdum görünce paniklerdim. şimdi en azından öyle birşeyin normal olduğunu biliyorum..
evet canım aynen ben de paniklerdim herhalde acaba herkeste geliyor mu ki.gelmeyen de olmazmı ki:26:

Canım herkeste belirti farklı oluyo. Beni kuzenim uyardı. 34. haftada doğum yapmıştı. Hahverengiye benzer bir akıntısı olmuş, ama anormal gelmemiş. 2 gün sonra suyu geldi doğum yaptı. Bu arada kuzenim hemşire buna ramen dikkete almamış. Akıntı rengini iyi takip et dedi.

Bence de herkeste farklıdır.

kızlar şu anda en çok dinlenme rekoru tıklanma rekoru kırmış bir şarkı var.717,129,441 kez dinlenmiş şarkı çok güzel paylaşayım dedim sizde dinleyin.biz oğluşumla koptuk şarkı duruyor o da duruyor. şarkı başlıyor o da hareket etmeye başlıyor ..:52: koopkoop:32::66::118:[video=youtube_share;9bZkp7q19f0]http://youtu.be/9bZkp7q19f0[/video]

Kızlar ben çıkıyorum. biraz yazılı kağıdı okuyup yatayım..belim de ağrıyo ama...
Yarın evdeim,boş günüm... sabah görüşürüz :16:

Back
X