• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Tam tersini yapmissin canim sen :))
Keki kendi haline birakicaksin cozulucek.pogacayida biraz yumusayinca firina aticaksin isininca yeni pismis gibi oluyo..

Sağol canım, çok teşekkürler bilgi için. Akşam kek yaptım ve soğuyunca buzluğa koydum. Birkaç gün sonra nasıl olacağına bakacağım :)

Bu gece ortalik tenha kimsecikler yok burda sanirim herkes gunlerin uykusuzlugunu gideriyor. Tum kasim ve aralik anneleri misil misil meleklr gibi uyur guzelce dinlenirler insallah. İyigeceler herkese.

Bu gece ortalik tenha kimsecikler yok burda sanirim herkes gunlerin uykusuzlugunu gideriyor. Tum kasim ve aralik anneleri misil misil meleklr gibi uyur guzelce dinlenirler insallah. İyigeceler herkese.

sen öyle san...:9: uyku yok yine bana...:50:

Uyuya kalmisim ben:)) telefonuda yadtigin altina koymusum bi guzel:)) tuvalete kalktim bakiim hemen uyucammi bebiste uyandi kipirdamiyo icimde

evet canım benimkide eskiye nazaran azaldı:(( sadece dönüşlerini hissediyorum

canım bende adet sancısı gibi bir sancı oluyor bir haftadır günde 1 defa oluyor ,olduğundada bir sıcaklık basıyor

çok iyi bir fikir ama canım ben şimdi yapamam kendi yemeklerimi zor çıkarıyorum bugunlerde,neyse annem gelecek o geldiğinde yapar misafirlere

kıss sen 19 unda doğuruodun geri vaz mı geçtin?hayırlısı olsun canım,bende 26 sına gün aldım ama gününü beklemez diye korkuyorum sancılarım başladı çünkü,aferim kızına bak çok akıllı maşllh yolunu arıyor dünyaya gelmenin beşik ve elbisen hayırlı olsun

kanama tehlikem olduğu için erken alınacaktı ama eş kayınca gerek kalmadı prensesim mücadele ediyor banada beklemek kaldı zaten normal doğum istiyordum korkularım var ama bakalım hayırlısı kısmet

kaynarı ben pek beğenmedim adanada içtim ama belki alışık olmadığım bir tat olduğu için yadırgamışımdır
mi

kaynar sevilmez mi bol bol süt demek :52::52:

günaydın kızlar benim dün çok ağrım oldu guguşunda hareketleri çok azaldı sabahta kasıklarımda ağrıyla kalktım dr randevum yarındı ama kociş bugüne aldırdı saat 10:30 da randevum dua edin kötü bişeyler çıkmasın çok korkuyorum ya guguş hareket etse rahat edicem de ufffffffffffffff :(

Kizlar eve gidemedim cepten gireyim dedim. Gecmisi okuyamayacagim bu gidisle.
Doktora gittik hersey yolunda, hafif kasilmalar var yine ama onemli degilmis. 3700 g olmus tosun, 36+2 deyiz. 26 kasimda aliriz dedi, haftaya son kontrol olacak. Yine erken gelebilir dedi bakalim 26sini bekleyecek mi? Safak 13 oldu yani :)

maşallah bebeğine canım :nazar::nazar::nazar:

amin canım başka bi forumda okumuştum doğumun yaklaştığının habercisi olarak şunları anlatıolardı
adet sancısı akıntı sonrada pembe yada kahverenkli akıntı vss

arada sancım oluyor ama akıntım çok fazla :19:

fd01
pinarfrtn
burcu_gen
arkadaşlarımızın bugün kontrolleri vardı nasıl geçti kontroller varmı güzel gelişmeler kızlar

iyi geçti canım bebek pozisyonu almış eş kaymış :1:

ay canım ben de seni merak ediyordum çok sevindim senin adına ..gününden önce ama yine de normal olan doğumlar beni çok heyecanlandırıyo :nazar: senin son adet tarihin neydi nasıl oldu da bebiş erken gelmeye karar verdi :26:
:1:

son adet tarihim 3 mart eş aşağıda olduğu için kanama tehlikem vardı o yüzden erken alınacaktı ama bu gittiğimde eş bayağı kaymış ve prenesesim pozisyonunu almış o yüzden doktor normal olur dedi bakalım hayırlısı kuzum bu kadar mücadele edince banada cesaret geldi :52::52:

günaydınlar
hiç keyfim yok bugün.
akşam 8 de yattm gece 12 gibi sancılandm.
kıvranıp durdum,yatamadım dolandm,ağladm derken uyumuşum.
tabi sk wc ye gider oldum yine,gece kaç kere uyandm hatrlamıyorum.
şimdi yine sancılarm var.sabah uyanınca da ağladm.
bi de annem babam gelicek bugün.kek ile sigara böreği yapıcaktm ama kendimi doyurmaya kalkamıyorum şu an.
napıcam bilmiyorum.

canım hayırlısı olsun bizimkide 36.haftada 2600 dü bana kilosu az gibi geldi. ama doktor normal dedi. ah biz endişeli anneler. benim hep lekelenmem var ama doktor birşey yok sıkıntı yok çok ayakta kalmışın herşey normal diyor :26:az kilo almışsın canım bravo ben bu ay itibariyle 15 kilo aldım :49:

canım bol bol süt iç muz ve bakliyat tüket bebişin kilo almaya başlar :34:

Günaydın hanımlar...
hala gribim yaa kafayı yicem nefes alamıyorum :26:
ıhlamur kaynattım dün gece bol limonla içtim ama kar etmedi sanırım bugünde içeyim de inşallah iyileşirim :31:

ohh kızlar lohusa tacımı da aldım,artık gönül rahatlığıyla doğurabilirim :9::9::9::9:

evet canım aynen ben de paniklerdim herhalde acaba herkeste geliyor mu ki.gelmeyen de olmazmı ki:26:

günaydınlar
hiç keyfim yok bugün.
akşam 8 de yattm gece 12 gibi sancılandm.
kıvranıp durdum,yatamadım dolandm,ağladm derken uyumuşum.
tabi sk wc ye gider oldum yine,gece kaç kere uyandm hatrlamıyorum.
şimdi yine sancılarm var.sabah uyanınca da ağladm.
bi de annem babam gelicek bugün.kek ile sigara böreği yapıcaktm ama kendimi doyurmaya kalkamıyorum şu an.
napıcam bilmiyorum.

günaydınnnnn

bende aynı şekildeyim canım gece wcye gitmek öldürüyor beni :47::47: ama az kaldı Allah'ın izniyle bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda hepsini unutacağız

günaydın kızlar benim dün çok ağrım oldu guguşunda hareketleri çok azaldı sabahta kasıklarımda ağrıyla kalktım dr randevum yarındı ama kociş bugüne aldırdı saat 10:30 da randevum dua edin kötü bişeyler çıkmasın çok korkuyorum ya guguş hareket etse rahat edicem de ufffffffffffffff :(

günaydın canım kötü bir şey çıkmaz merak etme artık yerleri daraldı onlarda rahat hareket edemiyorlar dualarımız seninle :16:

selamlar kızlar. artık bu diyetten öyle sıkıldım ki karnım acıktı yemek yiyesim bile gelmiyor. altı üstü iki dilim ekmek bi dilim peynir. :(

Back
X