selamlar kızlar. artık bu diyetten öyle sıkıldım ki karnım acıktı yemek yiyesim bile gelmiyor. altı üstü iki dilim ekmek bi dilim peynir.![]()
selam canım hoşgeldinn
o ne kız öyle
ben utanbmasam bi kalıp peynir yerim bi oturuşta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar kızlar. artık bu diyetten öyle sıkıldım ki karnım acıktı yemek yiyesim bile gelmiyor. altı üstü iki dilim ekmek bi dilim peynir.![]()
selam canım hoşgeldinn
o ne kız öyle
ben utanbmasam bi kalıp peynir yerim bi oturuşta![]()
Ya bi şeker diyeti çıkardılar başıma, yemeye içmeye hasret kaldım. bebeğimin doğmasına mı sevinecem rahat rahat yemek yiyeceğime bilemiyorum. Durum o kadar vahim yani
ALLAH yardımcın olsun canım ne diyim bilemedim![]()
Günaydın hanımlar...
hala gribim yaa kafayı yicem nefes alamıyorum :26:
ıhlamur kaynattım dün gece bol limonla içtim ama kar etmedi sanırım bugünde içeyim de inşallah iyileşirim![]()
şeker olan annelerin bebekleri tombiş oluyo gerçektenSağol canım. Artık bu haftasonu doktora söylicem. ben diyete son veriyorum haberin olsun dicem. o kadar diyet yaptım bebeğim yine tosuncuk oldu. ben de artık kendi keyfime bakıcam![]()
![]()
Canım geçmiş olsun, benim yaklaşık 2 haftadır devam ediyo,sıkılmadan ıhlamur içmeye devam ediyorum. ateşim yok, boğaz enfeksiyonu yok bu durumda ilaç kullanmaya da gerek yok. kendi kendine geçmesini bekliyorum. Ben diyetten dolayı meyve de yiyememiştim. Sen meyveni, bol su iç, ıhlamurunu iç ve en öenmlisi dinlen yoksa geçmez...
Az kaldı canım diyet biticek inşallah. Hastaneye siparişleri vericez. Ben doğum yapacağım hastanenin etrafındaki lokantalara falan baktım, hastaneye geleceklere de sipariş verdim. Bu arada sen diyet yapıyosun uzun zamandır, kaç kilo aldın?
günaydın kızlar benim dün çok ağrım oldu guguşunda hareketleri çok azaldı sabahta kasıklarımda ağrıyla kalktım dr randevum yarındı ama kociş bugüne aldırdı saat 10:30 da randevum dua edin kötü bişeyler çıkmasın çok korkuyorum ya guguş hareket etse rahat edicem de ufffffffffffffff![]()
Canım geçmiş olsun, benim yaklaşık 2 haftadır devam ediyo,sıkılmadan ıhlamur içmeye devam ediyorum. ateşim yok, boğaz enfeksiyonu yok bu durumda ilaç kullanmaya da gerek yok. kendi kendine geçmesini bekliyorum. Ben diyetten dolayı meyve de yiyememiştim. Sen meyveni, bol su iç, ıhlamurunu iç ve en öenmlisi dinlen yoksa geçmez...
Az kaldı canım diyet biticek inşallah. Hastaneye siparişleri vericez. Ben doğum yapacağım hastanenin etrafındaki lokantalara falan baktım, hastaneye geleceklere de sipariş verdim. Bu arada sen diyet yapıyosun uzun zamandır, kaç kilo aldın?
slm kızlar bugün doktordan iyi haberlerle geldik kuzum 3 kilo olmuşve bebeğin eşi kaymaya başlamış kızımın mücadelesiyle
eşi iteklemiş ve yerleşmeye çalışıyor pozisyonu almış doktor normal doğum yapabilirsin dedi 19 kasım değil gününü bekliyeceğiz 22 kasıma randevu aldık bakalım hayırlısı büyük ihtimalle normal doğum yapacağım biraz korkuyorum ama doktorum sağ olsun öyle rahatlatıyor ki beni sen yaparsın yaparsın hele bir gel 22'sinde konuşuruz dedi bizden havadisler bu kadar
hımmm birde kaynanam beşik ve elbise aldı yeni cicileride eklerim![]()
aaa evet seni hatırladım canım sen daha bebeğini emzirirken hamile kalmıştın yanlış mı hatırlıyorum acabaslm kızlar belki bazılarınız beni hatırlar yazamasamda araara girip okuyorum malum 3. kezaralık annesi olucam 2008 ve 2011 doğumlu 2 oğlum var ve süpriz bebekimde aralıkta gelecek inş 1. sınıflarıda okutunca yazmak imkansız gibi bana
ama nişan konusunda sorunuzu yanıtlamak isterim ilk oğlumda doğumdan 2gün önce pembemsi sümükümsü ve az geldi 2. oğlumda kahve rengi leke şeklindeydi nişan 2-3 gün önce gelebileceği gibi doğum anında da gelebilir o yüzden herkes farketmeyebilir diye biliyorum
Allah yardımcımız olsun ama ben çok sıkıldım sağlıkla doğsunlar inş
pınar arkadaşım bebeğinede sanada maşlhh kızz öpüyorum minişiniTeşekkürler canım
bende sigara böreği yapıp stoklayabilirim en kolayı bu galiba benim içinBen şimdi bir kek yapıp yarısını koyacağım. Birkaç gün sonra çözdürüp bakacağım nasıl oluyor. Diğerlerini de böyle deneyeceğim. Eğer güzel oluyorsa doğum zamanı için hazırlayıp koyacağım böyle canım.
aaa çok ilginç herkesinki öyle kolay olsa keşkekızlar annem anlattı çok şaşırdım ve güldüm ananem büyük teyzemi uykusunda doğurmuş haberi bile olmamış![]()
benim göbek deliğim küçük ama dışarı çıkık ne giyersem giyiym kıyafetlerden belli oluoo canımkızlar birşey sormak istiyorum hamile arkadaşlarımda göbek deliği çukuru dışarı çıkanlar var.hatta ıyafetlerinin üzerinden bile belli oluyor ben de olmadı öyle birşey göbek çukuru biraz düzleşti sadece ben mi anormalim yoksa herkeste olmuyor mu sizin göbüş deliğiniz ne alemde kızlar
benim çok ince açık kahve bi çizgi oluştu karnımdaevet tekrar doğumdan sonra eski haline geliyormuş göbüşler
.benimkisi de göbeğe sıfır konumda oldudümdüz
.peki kızlar karnınızda siyah çizgi var mı ortadan ikiye ayrılmış gibi mi karnınız
ben şekersiz içmiştim malum şekere alerjim var mecbur olmadıkça şekerim düşmedikçe şekerli gıda almıyorum canımmi
kaynar sevilmez mi bol bol süt demek![]()
sorma canım benimde ağrılarım arttı hakkımızda hayırlısıgünaydın kızlar benim dün çok ağrım oldu guguşunda hareketleri çok azaldı sabahta kasıklarımda ağrıyla kalktım dr randevum yarındı ama kociş bugüne aldırdı saat 10:30 da randevum dua edin kötü bişeyler çıkmasın çok korkuyorum ya guguş hareket etse rahat edicem de ufffffffffffffff![]()
aha!
buyrun burdan yakın
Bilim adamları, gebelikte bir haftadan uzun süren grip ve ateşli hastalık geçiren annelerin bebeklerinde otizm riskinin arttığını ortaya çıkardı.
Otizm riskini artryor - Hrriyet SALIK -YAAM
Benim durumum biraz farklı. aslında ben hiç kilo almadım. Yani hamilelik öncesi kilomdayım. Ama nasıl olduysa sipsivri kocaman bi karnım var. Bebeğimde tombiş. Ben normalde kilolu biri olduğumdan bebeği stoklarımdan büyütüyorum galibaeşim evlendiğimizden beri sen hamilelikte kilo almazsın stoktan yersin diyordu hakkaten öyle oldu.
Diyorum ki hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla doğurursam eşim hastaneye çikolatalı yaşpasta getirsin hem diyetin bitişini hem bebeğimi kutlayalım orada
nasıl olur?
Kizlar eve gidemedim cepten gireyim dedim. Gecmisi okuyamayacagim bu gidisle.
Doktora gittik hersey yolunda, hafif kasilmalar var yine ama onemli degilmis. 3700 g olmus tosun, 36+2 deyiz. 26 kasimda aliriz dedi, haftaya son kontrol olacak. Yine erken gelebilir dedi bakalim 26sini bekleyecek mi? Safak 13 oldu yani :)
günaydın kızlar
bugunlerde ağrılarımın artmasıyla öyle duygusallaştım ki
dün eşime msj attım kan hapım bitti al gel diye ..hem eve geç geldi hemde hapı almayı unutmuş trip yaptım hiç konuşmadım
gecede ağlayarak uyudum çunkü ağrılarım var akıntım var neyin var diye sormamıştı bile
neyse gece uykumda biri başımı okşuyo korkma daha zamanı var korkma diyordu
bu arada kızlar son 2 aydır ben ne yersem bebeişim onu alıyo galiba kilomda değişme olmamış 12 kg ile bitircem inşlhh