• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben de aynen senin gibiyim canım ...
bu hormonlar beni bambaşka bir insan yaptı. doğurduktan sonra da hemen eski haline dönmezmiş. bazen daha da çıldırabiliyorlarmış :( napcaz biz yaaa

bilmiyorum canım ya benim ki birazda ilgi beklemekten galiba, bide yalnızlıktan
kaynanam gil uzakta,annemler uzakta , 9 aydır her işimi kendim gördüm ama son ay insanın yanında birilerine ihtiyacı oluyor galiba
herkes doğurcam günden 1 gün önce gelecek misafirlik yapıcaklar anlıycan..:14::14: bakyine başladımmm

maşallah kızna canım güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim

saol canım

günaydın kızlar
bugunlerde ağrılarımın artmasıyla öyle duygusallaştım ki
dün eşime msj attım kan hapım bitti al gel diye ..hem eve geç geldi hemde hapı almayı unutmuş trip yaptım hiç konuşmadım
gecede ağlayarak uyudum çunkü ağrılarım var akıntım var neyin var diye sormamıştı bile
neyse gece uykumda biri başımı okşuyo korkma daha zamanı var korkma diyordu

bu arada kızlar son 2 aydır ben ne yersem bebeişim onu alıyo galiba kilomda değişme olmamış 12 kg ile bitircem inşlhh

bende herşeye ağlar oldum adam napacağını şaşardı valla :1:

aaa evet seni hatırladım canım sen daha bebeğini emzirirken hamile kalmıştın yanlış mı hatırlıyorum acaba

pınar arkadaşım bebeğinede sanada maşlhh kızz öpüyorum minişini

bende sigara böreği yapıp stoklayabilirim en kolayı bu galiba benim için

aaa çok ilginç herkesinki öyle kolay olsa keşke

benim göbek deliğim küçük ama dışarı çıkık ne giyersem giyiym kıyafetlerden belli oluoo canım

benim çok ince açık kahve bi çizgi oluştu karnımda

ben şekersiz içmiştim malum şekere alerjim var mecbur olmadıkça şekerim düşmedikçe şekerli gıda almıyorum canım

sorma canım benimde ağrılarım arttı hakkımızda hayırlısı

canım herşeyi takma kafana,,şu an günlerinde kulaklarını tıka olumsuz haberlere

tatlm bnm gribim geçti zaten.ben haberlere kzııyorum.artk herşeyn suyunu çkardılar.moral bozmaya birerbir.

kaynanam gil uzakta,annemler uzakta , 9 aydır her işimi kendim gördüm ama son ay insanın yanında birilerine ihtiyacı oluyor galiba
herkes doğurcam günden 1 gün önce gelecek misafirlik yapıcaklar anlıycan..:14::14: bakyine başladımmm

benimkilerde uzakta.. beni de ağlatıcaksın şimdi yaaa... :(
son gün gelirlerse beni değil bebeği görmeye gelmiş bunlar derim :(((

günaydın kızlar
bugunlerde ağrılarımın artmasıyla öyle duygusallaştım ki
dün eşime msj attım kan hapım bitti al gel diye ..hem eve geç geldi hemde hapı almayı unutmuş trip yaptım hiç konuşmadım
gecede ağlayarak uyudum çunkü ağrılarım var akıntım var neyin var diye sormamıştı bile
neyse gece uykumda biri başımı okşuyo korkma daha zamanı var korkma diyordu

bu arada kızlar son 2 aydır ben ne yersem bebeişim onu alıyo galiba kilomda değişme olmamış 12 kg ile bitircem inşlhh

bnde gece 12den beri sancı çekiyorum.gece uyandrdım kocayı az ovdu karnımı kasklarımı sonra geri zıbardı.öküz sormadı da sabah giderken nasl oldun diye.bnde kızdım kahvaltısını bile hazırlamadm !

Son düzenleme:
ay annemlerde bugün gelemiyorlarmış.böreği keki nasl yapıcam diye düşünüyodum.
başka bişi istesem kabul olurmuş demek,hamilelern duaları kabul olurmuş derler ya.
aramadan önce dua ettm nolur bugün gelmesnler rezil olurum diye.
kasklarm çok kötü :((

benimkilerde uzakta.. beni de ağlatıcaksın şimdi yaaa... :(
son gün gelirlerse beni değil bebeği görmeye gelmiş bunlar derim :(((

gurbette olmak zordur herhalde ben 2 yıllık evliyim ve annemi 3 gün görmezsem deli oluyorum hemen hemen hergün görüşürüz çok yakınlar her akşam onlarda yemek yiyoruz bir gün gitmeyim babam arar kızım noldu niye gelmiyorsunuz diye kaynanamlarda aynı onlarda yakın bir oraya bir oraya anlıcağınız iyiki varlar çok seviyorum hepsini :16::16:
sizinkilerde doğum yapmadan gelirler inşallah

:( çok mu şey istiyoruz yaaa. 1 gün önce de pek azmış

dün mesela yemek yapmaya diye mutfağa gittiğimde yanıma cep telefonumu almamışım eşim 11 kere falan aramış ulaşamayınca annesine kız kardeşine haber etmiş gidin bi bakın diye. kendin gelsene be adam :(

sen bide son ay son haftalar gör duygusallığı :)))
biri öte git dese ağlayasın geliyor

offf offf....
hadi hep birlikte ağlayalım ozaman bugün.... :(((
bugünün işini yarına bırakmayalım yarın daha çok ağlarız sonra :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bnde gece 12den beri sancı çekiyorum.gece uyandrdım kocayı az ovdu karnımı kasklarımı sonra geri zıbardı.öküz sormadı da sabah giderken nasl oldun diye.bnde kızdım kahvaltısını bile hazırlamadm !

sanırım erkekler ince düşünemediklerinde neler hissetttiklerimizi pek anlamıolar
ifadelerinde ne hoş kız zıbardı öküz felan:1::1::1::1::1:

gurbette olmak zordur herhalde ben 2 yıllık evliyim ve annemi 3 gün görmezsem deli oluyorum hemen hemen hergün görüşürüz çok yakınlar her akşam onlarda yemek yiyoruz bir gün gitmeyim babam arar kızım noldu niye gelmiyorsunuz diye kaynanamlarda aynı onlarda yakın bir oraya bir oraya anlıcağınız iyiki varlar çok seviyorum hepsini :16::16:

ayyy ne güzel, çok kıskandım şimdi
yine ağlıcammm....
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sen bide son ay son haftalar gör duygusallığı :)))
biri öte git dese ağlayasın geliyor

bende hiç duygusallık yok yaa. keyfim yerinde maşallah. gerçi bende hamileliğin başlarında çok ağlıyordum. bundan önce bi düşüğüm var durmadan onu düşünüyordum buna da bişey olacak diye hep ağlıyordum.

Çok şanslısın. Bu aralar en çok istediğim şey hem kayınvalideme hem anneme yakın olmak. Aramızda 2 sokak falan olsa ne güzel olur... Oğlum da doğunca özlem duymazlardı, kolayca görürlerdi. Gerçi en azından aynı şehirdeyiz buna da şükür...

kızlar ben kaçıyorum daha kahvaltı bile etmedim hepinizi öpüyorum :54:

byyyyyyyyyyyyyyy

Back
X