Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım ya korkma beni kuzenimde suyu evde geldi sonra hastaneye gitti hemen yaptı maşallah doğumu daha sonra ebe senin çatın dar daha önce gelsen sezeryana alırdık demiş ama bebeği 3200 gr filan doğmuştu nasıl doğdu o zaman
bana çatı muayenesinde doğuma hiç hazırlığın yok daha dedi senin de hiç çıkmadı mı sancın
kızlar ben çıkıyorum ipek ülkü' m için fotoğraf çercevesi ve albüm alıcam
bu arada ben ipek eşimde ülkü ismi koydu
ipek ülkü adımız artık
alttan muayene etti ama eliyle değil ultrason cihazıyla bakmıştı
hamileyken çatı da kendini hazırlıyor hani sağa sola dönerken belimizden ses geliyor ya o çatının açıldığını kendini doğuma hazırladığı için oluyor son aya girdiğinde dedi doktor
Benimde cati muayenemi yapsada neymis ne degilmis anlasak..off..benim nst de surekli yogun sanci var gorunuo ama hic bisiy belli degil..ne dogum tipim nede bebegimin dogum hazirliklari..aslinda dr umu seviyorum ama boyle oldugundada gicik oluorum
Benimde cati muayenemi yapsada neymis ne degilmis anlasak..off..benim nst de surekli yogun sanci var gorunuo ama hic bisiy belli degil..ne dogum tipim nede bebegimin dogum hazirliklari..aslinda dr umu seviyorum ama boyle oldugundada gicik oluorum
alttan muayene etti ama eliyle değil ultrason cihazıyla bakmıştı
canım çatı muayenesinde içerden esnetiliyor nasıl anlamışki öyle
boşver düşünme canım inşallah bi sorun olmayacak![]()
evet canım bol ,bol yürücez artıkevet aynen banada yürüyüş yap doğuma yardımcı olsun dedi
adıyla yaşasın canıııımmkızlar ben çıkıyorum ipek ülkü' m için fotoğraf çercevesi ve albüm alıcam
bu arada ben ipek eşimde ülkü ismi koydu
ipek ülkü adımız artık
ah canı insanın yanında bi arkadaş gibi birilerinin olması çok güzel valla bunalımdan çıktım bir gündeyavrusum nasıl gidiyo annele günler anlat bakayım
vala bende anlamadım canım ultrason cihazı zor girdi diye dedi kesin
günaydın kızlarrrr
dün eşimin iş yeri kapandı((
çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz(
evet canım bol ,bol yürücez artık
adıyla yaşasın canıııımm
ah canı insanın yanında bi arkadaş gibi birilerinin olması çok güzel valla bunalımdan çıktım bir günde
çok rahatım şimdi öğleden sonrada bol ,bol gezecez yanlız çıkamıyorum sorunuda yok artık
ya canım ne alakası varya komik valla olurmu öyle şey bende normalde o alette kendimi çok kasıyorum
afedersin ilk gecemdede olmamıştı korkumdan kastığımdan 1 ay hiç bişey yapamamıştım kasmaktan çatım dar olduğu içinmi yani
aldırma canım ya boşver![]()
ayy ne güzel inş benimde öyle olur canım yaaa
günaydın kızlar benim dün çok ağrım oldu guguşunda hareketleri çok azaldı sabahta kasıklarımda ağrıyla kalktım dr randevum yarındı ama kociş bugüne aldırdı saat 10:30 da randevum dua edin kötü bişeyler çıkmasın çok korkuyorum ya guguş hareket etse rahat edicem de ufffffffffffffff![]()