• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhaba tontiş annişler. uzun zamandır sizi takip edemiyordum sanırım doğumlar başlamış!!! çook heyecanlandım yaa 8 ay nasıl geçti anlamadım. bebişi kucağına alan güzel anneleri tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah:)

$IMG_4392.webp $IMG_4420.webp $IMG_4396.webp $IMG_4393.webp

kızlar bunlarda bebişim için hazırladığım anı defteri, altın yastığı, kapı süsü ve hoşgeldin yazısı.. kızımdan fırsat buldukça bişeler yapmaya çalıştım nasıl olmuş sizce?

Slm guzel anneler B'nde azcık arıya çıkmıştım annemle sımdı geldım eve ancak;))bugun bır gecelik bır pıjama tk aarsak su hastane gıyımını bıtırmış bulunmaktayım:))))bır de hastanede kurabıyelerı koymak için sepet aldım sımdı yüklüyorum :)))

funntunn hepsi çok güsel iyi günlerde kullanın inş. sizin kurabiye sepetinizin bisikletli modelinden bende şeker sepeti aldım kızıma.Bu arada kızlarımızda adaş benim kızımın adıda DERİN Olcak Allah kısmet ederse ;)

slm kızlar nasılsınız
bugün kontrolümüz vardı nst ye girdim sancım 70lerdeydi çatı muayeneside oldum kızımın keyfi yerinde maşallah çıkmaya niyeti yok
10 gün daha beklicez eğer doğurmazsam suni sancıyla doğum yapıcam
inşallah kızım suni sancıya gerek kalmadan kendi gelir günde 2 saat yürüyüşe başladım artık inşallah etkisi olur
neden fazla beklemediğimizin sebebi de plasentada kireçlenme olduğu için bi an önce doğum yapmam lazım
kızlar dua edin bana kızımı bi an önce kucağıma alayım

chnb doğum yapmış diğer topikte okudum allahım ahmet ardaya uzun ömürler versin canımmmm ikinizide çok öpüyorummm

slm kızlar nasılsınız
bugün kontrolümüz vardı nst ye girdim sancım 70lerdeydi çatı muayeneside oldum kızımın keyfi yerinde maşallah çıkmaya niyeti yok
inşallah kızım suni sancıya gerek kalmadan kendi gelir günde 2 saat yürüyüşe başladım artık inşallah etkisi olur
neden fazla beklemediğimizin sebebi de plasentada kireçlenme olduğu için bi an önce doğum yapmam lazım

chnb doğum yapmış diğer topikte okudum allahım ahmet ardaya uzun ömürler versin canımmmm ikinizide çok öpüyorummm

Hayırlısı olsun inşallah canım. İnşallah normal sancı başlar da suni sancıya falan gerek kalmaz. Sağlıkla alırsın kızını kucağına.

selam kızlar napıyosunuz...
ben deli gibi kaşınıyorum.
szde varmı böyle şeyler:26::26:

badem yağı sürdüm fayda etmedi bende avonun vücut nemlendiricisinden sürdüm
bişey olur mu acep :26:
kaşıntı geçti gibi ama şimdi nemlendirici sürdüm diye endişe yaptım :27:

bişey olmaz canım neolacak ben kaç ay avonun vücut losyonunu kullandım son aylar bebek yağına geçtim
şimdilik çatlağım da olmadı inşallah bundan sonra da olmaz :18:

huuuuuuu kıslar ya ben dün hastaneden sonra sütyen alayım dedim inanamıcaksınız ama 100 c kap aldımmmmmmmmmm:52::52::52::52::52:

oyyy çok büyük ben 75 B idim şimdi sadece 80 C yim benim sütüm olmazsa hadiiiiiiiiii :(

bu arada nesrin ablanın bebişi 3700 doğmuş kızlar maşallah AHMET ARDA ya:nazar::nazar::nazar:

hay maşallah :) bayağı iyimiş kilosu

Benim kociş internetten gömlek alıyor hep dar geliyor:27::27::27:
Ben de dedim yeter artık gömlek alacağına spora git :52::52::52:

benimki de öyle... spora da yazıldı ama gitmiyor :P

slm kızlar nasılsınız

canım baya sancın var senin ya hissetmiyor musun? inşallah hayırlı zamanda bebeğini sağlıkla alırsın kucağına

ayyyyyyyyyy 1 saattir geçmiş okuyorum ne çok kaynatmışsınız kızlaaat

hadi yaa ozaman bişey dokunmuş olabilir gerçekten
çok hassas oldu artık bünyemiz ya benim de geçen gün yüzüm bacağım hep kabardı sabaha geçti ama hiçbişey yapmadan
çok kaşıma da kabarmasın barii

çok hassas oldu artık bünyemiz ya benim de geçen gün yüzüm bacağım hep kabardı sabaha geçti ama hiçbişey yapmadan

karnımda kaşınıyo da onu tırnaklamıyorm :1:
elimle ovuyorum ama diğer yerleri yırtıcam tırnaklarımla nerdeyse

Benimde yoldayken çok kaşınıo hamilelikten öncede öyleydi resmen ağlıcam çıkıo arada kaşınmaktan yol ortasında gicikliler gibi :)

nemlendirici sürmen ii olmuş
bişey olmaz canım ben gebeliğimden beri arko nemyoğurtlu ve böğürtlenli el ve vücut kremi sürüyorum kaşınınca çok ii geliyor geçen doktoraa kaşıntımdan bahsettim göbeğime baktı bende sıfır çatlak var doktor şaşırdı kaşınıyorsun ama 2inci çocuk olduğu halde hiç çatlağın yok dedi kaşınınca nemlendirici sür bana ii geliyor aman kendime maşallah diyeyim bu arada böyle çatlaksız devam eder inşallah...

oyyy çok büyük ben 75 B idim şimdi sadece 80 C yim benim sütüm olmazsa hadiiiiiiiiii :(

hay maşallah :) bayağı iyimiş kilosu

benimki de öyle... spora da yazıldı ama gitmiyor :P

canım baya sancın var senin ya hissetmiyor musun? inşallah hayırlı zamanda bebeğini sağlıkla alırsın kucağına

ayyyyyyyyyy 1 saattir geçmiş okuyorum ne çok kaynatmışsınız kızlaaat

hissediyorum canım doğum için yeterli değil ama bu sancı en az 100 olması lazım
inşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

bu arada gülay arkadaşımızda sağlıklı bir şekilde doğum yapmış darısı bizlerin başına şekerler...

Back
X