Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar teşekkür ederim :) takıyorum ozaman heheheh :) çok zevkliymiş yahu
Kizlar 38. Haftami doldurmus bulunmaktayim. Gerginligim gitgide artiyor.her gece Acaba bu gece sancilanirmiyim diye geceleri uyku tutmuyor. bebisime kavusacagim gun gitgide yaklasiyor diye cokta mutluyum. Duygularim karisti anlayacaginiz.
ya kızlar son 1 haftadır kızımın hareketleri baya azaldı normal mi acaba
Kızlar kızlar kızlar
dün gece saat 4de belime bir ağrı girdi kasıklarımdan bacaklarıma doğru yayılıyor
özellikle sol tarafa arada sancı geliyor ama belimin tam ortasında ki ağrı hiç geçmiyor
Normalde kontrolüm salı günü şimdi doktoru arasam normal belirtiler diyecek bende doktorumu aramadan randevu aldım direk bugün saat 4'e
Çatım zaten ağrıyordu şimdi birde bu ağrılar eklendi en azından ağrı kesici bir serum taksın yaaa uyumak istiyorum biraz![]()
kızlar pek oynamıyor bildiğim kadarıyla benim oğluşta oynamayı bırak canım itekliyor resmen oynama yok ama itekliyor devamlı acaba yeri dar ondanmı ayaklarıyla itiyor
geçmiş olsun canımartık sonlara doğru yaklaşıyoruz ben kendimi her ne kadr doğuma odaklamamş olsamda:26: vücut sanırım kendini doğuma hazırlıyor
tabi sen yinede dr danış en iyisini onlar bilir
benimde şimdiye kadr uyku sorunum yoktu ama gece bi ara nefessiz kalıyrm sandm
![]()
ya kızlar benim jetonum çok geç düşer. ben bugün doğumdan sonra istediğim zaman çarşıya çıkamayacağımı farkettim. Anca dank etti işteçok üzüldüm
Yaa canim aynen oyle. Bende haftaya persembe iki cocuk annesi biri olucam bide beni dusun birinin altini degistir birinin ustunu degistir derken bu kış ev hapsi yasarim herhalde![]()
İşte yenı ciciler kızlar)
karnım çok sertleşio ve gerilıo kızlar ....kızım sığmıyor galiba ve canımı yakıoo
Eki Görüntüle 554268 Eki Görüntüle 554272 Eki Görüntüle 554273 Eki Görüntüle 554275
kızlar bunlarda bebişim için hazırladığım anı defteri, altın yastığı, kapı süsü ve hoşgeldin yazısı.. kızımdan fırsat buldukça bişeler yapmaya çalıştım nasıl olmuş sizce?
funntunn hepsi çok güsel iyi günlerde kullanın inş. sizin kurabiye sepetinizin bisikletli modelinden bende şeker sepeti aldım kızıma.Bu arada kızlarımızda adaş benim kızımın adıda DERİN Olcak Allah kısmet ederse![]()
bu arada gülay arkadaşımızda sağlıklı bir şekilde doğum yapmış darısı bizlerin başına şekerler...
kızlar şimdi mervegkc aradı hepinize slm var
Gunaydin herkese kizlar,,once bi gecmis okudum.
Bana pek aydinlik bigun olmadi.sabah bulanti ile uyandim yemyesil bi su cikardim.
Kahvaltiya oturduk biraz yedim yine ayni..
Simdi devrildim yatiyorum.umarim gecer bugun bu durum..
günaydın tontişler :) sizlere bişey sorucam dünkü süsün tüyleri geldi şimdi 1 tane taktım sizce nasıl duruyo begenmezseniz takmıycam :)Eki Görüntüle 554587 Eki Görüntüle 554590
Slm kızlar nasılsınız?
Güzel bir gün geçiririz inşallah hepimiz
Ben okuldayım yazılıları okuyorum hala bitmedi(
notları teslim edip sözlüleri de girip gitcem eve...belki önümüzdeki haftadan itibaren izinli olurum...
şu an yanımda yemek yiyorlar ayyy nasıl midem bulanıyo kokusundan anlatamam![]()
Kızlar kızlar kızlar
dün gece saat 4de belime bir ağrı girdi kasıklarımdan bacaklarıma doğru yayılıyor
özellikle sol tarafa arada sancı geliyor ama belimin tam ortasında ki ağrı hiç geçmiyor
Normalde kontrolüm salı günü şimdi doktoru arasam normal belirtiler diyecek bende doktorumu aramadan randevu aldım direk bugün saat 4'e
Çatım zaten ağrıyordu şimdi birde bu ağrılar eklendi en azından ağrı kesici bir serum taksın yaaa uyumak istiyorum biraz![]()
slmmm kizlarrrrrr
benimde bugun rdv um vardi,dr um 1 cm acikligimin oldugunu ve artik heran gelebilecegini soylediiii:18:
yani artik dogsa bile herseyini tamamlamis dedi,suanda bile dogurabilirsin dedi
normalde engec 12 si demisti veeeeeee 3 aralik dedi,normalde o tarihten once gelir dedi gelmezse 3 unde gel dedi:18:
aralik bebisleride aceleci galibaaaaallah hepimize hayirli guzel dogumlar nasip etsin inssss,dua edin kizlarrrr banaaa
![]()
slmmm kizlarrrrrr
benimde bugun rdv um vardi,dr um 1 cm acikligimin oldugunu ve artik heran gelebilecegini soylediiii:18:
normalde engec 12 si demisti veeeeeee 3 aralik dedi,normalde o tarihten once gelir dedi gelmezse 3 unde gel dedi:18:
aralik bebisleride aceleci galibaaaaallah hepimize hayirli guzel dogumlar nasip etsin inssss,dua edin kizlarrrr banaaa
![]()
geçmiş olsun canım umarım düzelirsin niye böyle oldu ki
Teşekürler canımgeçmiş olsun canım
slmmm kizlarrrrrr
![]()
slmmm kizlarrrrrr
![]()
canım arada benimde öyle oluo dün mesela nasıl arada canım yandı o sırada wc ye gitme hissi duydum sonra normale döndü arada yokluo bebişler sanırım
evt cnm alttan bakti yavasca aciliyo dedi,cunku bebegim altta baya baski yapiyo ve acitiyoo,bide bikac haftadir baya sancim vardiidoktorun alttan mı muayene etti canım .hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin bebişin
evt cnm senle ayniyiz ,bakalim sana ne diycek,benim tarihi bi hafta one atti hatta 10Aman heyecanladım bak şimdi benimkiyle senin ki aynı hemen hemen bende sancıda var hafif 4te bende bana ne diyecek bakalım![]()