Maşallahhh arasımızaaa
inanırım canım biz açlar gibi her şeyden almak istiyoruz işte :)))
sorma cnm ya bende doymadım almaya bıde cınsıyet farklı olunca tutamasdı kımse benı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallahhh arasımızaaa
inanırım canım biz açlar gibi her şeyden almak istiyoruz işte :)))
oflu teyzesı ınan bunu 2 kere gıyıdık malesef doyamadan kuculdu ama ayaksızı daha kullanıız bak benım kara kafalı oğluma
pis deme kız çocuğa..zaten bızım pıs gıbı olursa sık sık degıştırırsınız maşalla işiyo kaka yapıyo cıcılerıne
sorma cnm ya bende doymadım almaya bıde cınsıyet farklı olunca tutamasdı kımse benı
Yaren oglun cok yakışıklı maşallahhhh![]()
çok güzelmiş canım güle güle güzel günlerde kullan. hem siyah tüm kıyafetlerle uyumlu da olur.
pis deme kız çocuğa..
inşallah senin cicilerine de kaka yapar
:))
ee benimde ilk olunca böyle oluyo
bakalım ben neler giydircem oğluşumaaa![]()
maşallah aras'a Allah nazarlardan saklasın
sa nmakı yapmaddı gecen gece kaka yaptı actım acmamla koca bı gazla bırlıkte sarı sarı kakalar tum pıjamamı kapladı ışeme olaylarını hıc saymıyorum
Yaren oglun cok yakışıklı maşallahhhh![]()
hım ınşalla senınkıde yapar patır patır
haha ben dıyom benım pıs oğlum dıye od böcuk böcuk bakıyo bana mıskokulu oğlum benım
ben de en çok o tulumlu hallerine bayılıyorum ama gelinimiz sağ olsun beni uyardı ben de çok almadım onlardan
Eki Görüntüle 555491 Eki Görüntüle 555490 oflu teyzesı ınan bunu 2 kere gıyıdık malesef doyamadan kuculdu ama ayaksızı daha kullanıız bak benım kara kafalı oğluma
aman cn cagırma yoksa benım gıbı anıden kut alırsın kucagına
haha ben dıyom benım pıs oğlum dıye od böcuk böcuk bakıyo bana mıskokulu oğlum benım