günaydın güzel anneler ve melekleri
bende gündüzleri turp gibiyim geceleri sancıdan ölüyorum sabaha kadar inliyorum adet sancısına benzer bel ağrıları vss sizdede oluomu adet sancıları özellkle son haftadakilerde
Günaydın canım.
ben de aynıyım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende gündüzleri turp gibiyim geceleri sancıdan ölüyorum sabaha kadar inliyorum adet sancısına benzer bel ağrıları vss sizdede oluomu adet sancıları özellkle son haftadakilerde
damla geçmiş olsun.
fd01 güle güle kullan.beşiğe bayıldım.
Günaydın canım.
ben de aynıyım.
bende neredeyse bir haftadır var o sancılar yerimden kalkıpta zor gidiyorum lavaboya gündüz değilde geceleri çok ağrım oluyor![]()
ohh azcık içim rahatladı normal bir durum galiba,bende kayınvalideme sordum adet sancısı gibi sancı çekiyorum dedim
o da bende de sancı başladıktan 10 gün sonra doğurdum dedi:)) ben 10 günden fazla çekiıorum bu sancıları
Güle güle kullanın canım çok güzel hepsi. anakucağının markası modeli ne?
cnım çok güzeller bebişin sağlıkcakla kullansın benimde oğlumnu büyüyebilen yatakta ben bişeyi yanlış koymuşum galiba hani alt açma yeri var ya beşikte baş tarafını oraya yaptım dönenceyide oraya ascaktım senin yaptığın doğru gaibaEki Görüntüle 555730 ben ters yapmışım sanırım
çok güzeller iyi günlerde kullanın...bayılıyorum bebek alış verişine hamileliğin en keyifli tarafı bu tabi bi de tekmeler:)))
Damla gecmis olsun
Biftek hepsi cokguzel gule gule kullanin. Bebek arabanin markasi nedir birde ne kadara aldiniz bende onu soriyim
sende normalmi doğuracaktın
sezaryenmiydi yoksa unutuyorum ya
kızlar tek tek oldu ama aklıma geldikçe çekip yüklüyorum
masalcı kuzumuz ve taklacı köpeğimiz ve çilekli elbisemiz
Eki Görüntüle 555773
Eki Görüntüle 555774
Eki Görüntüle 555775
kızlar tek tek oldu ama aklıma geldikçe çekip yüklüyorum
Eki Görüntüle 555773
Eki Görüntüle 555774
Eki Görüntüle 555775
hayırlı olsun canım benim kocamdan ses yok bende bişey demedim acaba ince düşünürde alır mı hediye:)))benimki anlamaz böyle şeylerden almasada kırılmam çünkü almak istemediğinden deyil düşünemediğindendirağzımla al desem hemen alır ama yani süpriz bilmez
![]()
çok şirinler canııımkızlar tek tek oldu ama aklıma geldikçe çekip yüklüyorum
Eki Görüntüle 555773
Eki Görüntüle 555774
Eki Görüntüle 555775
canım ben 26 kasım da sabah 9:30 sezeryan olcam allh nasip kısmet ederse
adet sdancısı değil de baskı hissi çok oluyor bende.
çokkk güzeller canm iyi günlerde kullanın inş. ben de salıncak düşünüyordum ama daha almadım.