Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar gunaydin,aramizda dogum yapanlar var sanirim oncelikle tebrik ederiz,dogumu yaklasan arkadaslarada kolayliklar diliyorum,hayirli olsun insallh.Ben bilgisayarin basina oturamadigim icin telden giriyorum,pek yazamiyorum ama forumu takip etmeye calisiyorum.Ben ilk defa ikigun once karnimda sanciyla uyandim,hava atiyordum benim hic agrim sizim yok diye:)35+3 deyim suan,dun gece ise acaip siddetli bir sanciyla uyandim,ama benimki ilginc kasiklarimda yada belimde degildi bebegin oldugu yerden sol tarftan ve karin kismimdan yukaridan giriyor agrilar ve acaip kasilma vardi sanki karnim tas gibiydi,heryerden sıkıyorlardı sanki karnimi,araliklarina gelince cok uzun suruyordu oyle gelip gitmedi yani 10 dk fln surdu,yarim satte,15 dk,saat basi geldi duzenli degildi ama sbaha kdr uyutmadi,annemle korktuk gercekten annem benden cok korktu..benzer sekilde agri ceken oldumu acaba aranizda?dogum yaklasmis olabilirmi((birde benim oglumda gecen kontrolumde kalbinde delikten suphelendi dr.bu carsamba eko cekilecekti,dha rhatsizligini bile anlamadan dogum olurmu ki
biriki gun dha devam ederse dr.a gidicem artik...
sohbet yine bizim aramızda kaynadı![]()
kizlar gunaydin,aramizda dogum yapanlar var sanirim oncelikle tebrik ederiz,dogumu yaklasan arkadaslarada kolayliklar diliyorum,hayirli olsun insallh.Ben bilgisayarin basina oturamadigim icin telden giriyorum,pek yazamiyorum ama forumu takip etmeye calisiyorum.Ben ilk defa ikigun once karnimda sanciyla uyandim,hava atiyordum benim hic agrim sizim yok diye:)35+3 deyim suan,dun gece ise acaip siddetli bir sanciyla uyandim,ama benimki ilginc kasiklarimda yada belimde degildi bebegin oldugu yerden sol tarftan ve karin kismimdan yukaridan giriyor agrilar ve acaip kasilma vardi sanki karnim tas gibiydi,heryerden sıkıyorlardı sanki karnimi,araliklarina gelince cok uzun suruyordu oyle gelip gitmedi yani 10 dk fln surdu,yarim satte,15 dk,saat basi geldi duzenli degildi ama sbaha kdr uyutmadi,annemle korktuk gercekten annem benden cok korktu..benzer sekilde agri ceken oldumu acaba aranizda?dogum yaklasmis olabilirmi((birde benim oglumda gecen kontrolumde kalbinde delikten suphelendi dr.bu carsamba eko cekilecekti,dha rhatsizligini bile anlamadan dogum olurmu ki
biriki gun dha devam ederse dr.a gidicem artik...
cnm maşalla dıyeşım öbuş dumduz durumda belıme sarılan amerıken bezıne baglıyorum ılk doğumdada hemn dumduz olmuştu
11 kg vermıştım en son
10 kg kaldı
aras bey emıyo emdıkce hem buyuyo hem annesını ınceltıyo
Kizlar gunaydin..esimi yolculadim gecmisi de okudum yeni bi gune baslangicimi yaptim..
Dun 2.kez kontrole gittim..ordada bebegimn kilosu 3850-4000 arasi cikti..bu gittigim dr annemin cok yakin arkadasiydi
ve sadece sunu soledi sen bnm kardesim olsan sana normal dogum yaptirmam..
Bende israr etmemeye kaderime boyun egmeye karar verdim:)normal dogum diye israr edip kendimi parcalatmak istemiorum cunku daha zormus..
Haftaya ptesiye kadr beklemedeyiz..eger sancim gelmezse haftaya ptesi sezeryan tarihi belli olucak..muhtemel haftaya sali yada carsamba tombul yanakli kizima kavusucam:)
hayırlısı olsun canım sezeryan olan da çok sonuçta benim arkadaş normal doğumdu hatta sancıları 5 dk bir düşmüş ama normal yapamamış sezeryan oldu sağlıkla gelsin tombul yanaklı kızın
kızlar bi sorum olacak. benim bebeğim 18 günlük. geceleri 2-3 saatte bir ağlayıp emmek istiyor. bende yatağıma alıp emziriyorum. sonra uykuya dalıyoruz beraber. 3 saat sonra tekrar ağlıyor yani sabaha kadar bu böyle devam ediyor (gerçi 1 gbi yatıyoruz biz gece 2 kez emzirmiş oluyorum) 6 7 gbi uyanmış oluyorum bidaha uyumuyorum kahvaltı hazırlama faslı falan işte. gündüz de uyumuyorum tabi. gece uykum da çok bölünmüş oluyo. annelik böle bişey kızlar şikayet etmiyosun bile bu durumu :) neyse konuyu dağıttımOyyı maşallah ona annesi:))))
Kizlar gunaydin..esimi yolculadim gecmisi de okudum yeni bi gune baslangicimi yaptim..
Dun 2.kez kontrole gittim..ordada bebegimn kilosu 3850-4000 arasi cikti..bu gittigim dr annemin cok yakin arkadasiydi
ve sadece sunu soledi sen bnm kardesim olsan sana normal dogum yaptirmam..
Bende israr etmemeye kaderime boyun egmeye karar verdim:)normal dogum diye israr edip kendimi parcalatmak istemiorum cunku daha zormus..
Haftaya ptesiye kadr beklemedeyiz..eger sancim gelmezse haftaya ptesi sezeryan tarihi belli olucak..muhtemel haftaya sali yada carsamba tombul yanakli kizima kavusucam:)
kızlar bi sorum olacak. benim bebeğim 18 günlük. geceleri 2-3 saatte bir ağlayıp emmek istiyor. bende yatağıma alıp emziriyorum. sonra uykuya dalıyoruz beraber. 3 saat sonra tekrar ağlıyor yani sabaha kadar bu böyle devam ediyor (gerçi 1 gbi yatıyoruz biz gece 2 kez emzirmiş oluyorum) 6 7 gbi uyanmış oluyorum bidaha uyumuyorum kahvaltı hazırlama faslı falan işte. gündüz de uyumuyorum tabi. gece uykum da çok bölünmüş oluyo. annelik böle bişey kızlar şikayet etmiyosun bile bu durumu :) neyse konuyu dağıttımiişte beraber uyumamızın sakıncası varmı ? sizde böle yapıyomusunuz. dikkatli oluyorum tabi ama yınede korkuyorum . benim gbi yapan varmı ?
ben gündüzleri çok geç kalkıyorum gece de böyle ayaktayım işte uyuyamıyorumm
demin kasım annelerini okudum da hepsi sütünün olmadığından şikayetçi..bende bu haftadan sonra rezene çayı içmeye başlıyayım diyorum
başka fikri olann![]()
kızlar bi sorum olacak. benim bebeğim 18 günlük. geceleri 2-3 saatte bir ağlayıp emmek istiyor. bende yatağıma alıp emziriyorum. sonra uykuya dalıyoruz beraber. 3 saat sonra tekrar ağlıyor yani sabaha kadar bu böyle devam ediyor (gerçi 1 gbi yatıyoruz biz gece 2 kez emzirmiş oluyorum) 6 7 gbi uyanmış oluyorum bidaha uyumuyorum kahvaltı hazırlama faslı falan işte. gündüz de uyumuyorum tabi. gece uykum da çok bölünmüş oluyo. annelik böle bişey kızlar şikayet etmiyosun bile bu durumu :) neyse konuyu dağıttımiişte beraber uyumamızın sakıncası varmı ? sizde böle yapıyomusunuz. dikkatli oluyorum tabi ama yınede korkuyorum . benim gbi yapan varmı ?
Selam kızlar ,
Herkes iyi mi ? Geçmişi okuyamadım çoook çoook konuşulmuş yine eve bilgisayar almanın zamanı geldi de geçiyo :)
Hepinizi öpüyoruz![]()
3 saat seni kesintisiz uyutuyosa valla şahanaeymişşş...ben hiç korkmayım o zaman.şu anda 3 saat aralıksız uykum yok çünkü türlü türlü şikayetlerden dolayıı.
canım daha küçük diyebilirsin belki ama inan çoğu alışkanlık bu dönemlerde kazanılıyo.bu durum bi süre sonra memede uyuma isteği , sensiz uykuya dalmama , beşiğinde yanlız uyumama , odasını ayırmaya çalıştığında fazla sıkıntı yaşama gibi şeylere sebep olabilir.ayrıca eşinle beraber vakit geçirmek de sıkıntı olabilir.başbaşa demek illaki saatlerce çocuk yokmuş gibi zaman geçirmek değil ki bu mümkün değill.benim en korktuğum odur bebeğin ihtiyaçlarını karşılama ritüelleri içinde birbirinize ilgi , sevgi ve çekicilik durumlarında azalmalarr...yani beşiğinde uyuma alışkanlığı mutlaka kazandırr.sen rahat edersin canım...bunu biraz da bilimsel kimliğimle söylüyorumm:)