• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Bende 3 gün kala yapmıştım canım çıkmıştı istersen dene
Merhabalar benim bat 28 kasım belirti olunca az önce test yaptım sizce pembelik var mı hafif dün yaptım gölge gibiydi bugünde öyle ama pembelik var gibi geldi
IMG_1685.webp
IMG_1685.webp
IMG_1690.webp

Evet albi marka teşekkür ederim inşallah 🙏🏻
Bir ara çok kullandım albi testini bana ne yalancı çizgi ne de kuruma çizgisi vermedi pek. Belki saatler sonra hafiften kuruma yapabiliyor ama yalancı çizgi hiç göstermedi. Ben güveniyorum o markaya çok da erken dönemde tespit edebiliyor varsa. İnşaAllah sağlıkla ilerler 🤲💕🌸

marmelad01 marmelad01 Dil-i bitab Dil-i bitab kızlar şimdi ateşe göre dpo10 bugün. Dün açık kahvemsi sulu bir akıntım oldu devamı gelmedi. Akıntım koyulaşır adet olurum diye düşündüm bugün ateşim düşmedi daha da gelmedi akıntı sadece su geliyor sanki. Sizce adet öncesi mi yoksa yerleşme ihtimali var mı ?
Yerleşme olma ihtimali var ateşin nasıl bugün bi tık düşüş de varsa umut artar.

marmelad01 marmelad01 çok sevindim senin adına ara ara mesajlarını okuyorum yaşadığın tüm olumsuzlukları unutturacak minik mucize seninledir inşAllah🤲
Muhtemelen adete yakın yumurtlama yaşamışsın ateş takibi yapmış mıydın

Bir ara çok kullandım albi testini bana ne yalancı çizgi ne de kuruma çizgisi vermedi pek. Belki saatler sonra hafiften kuruma yapabiliyor ama yalancı çizgi hiç göstermedi. Ben güveniyorum o markaya çok da erken dönemde tespit edebiliyor varsa. İnşaAllah sağlıkla ilerler 🤲💕🌸
Yaa içim rahatladı biraz çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah

İnşallah çok teşekkür ederim adet gününü beklesem mi hemen yarın kan versem mi bilemedim yarın adete 4 gün kalmış olacak
Bence yarın testi tekrarla elinde varsa ona göre verirsin kanı ama dayanamam diyorsan ver kaybetcek birşey yok sonuçta. Ben ilk pozitifi akşam görmüştüm sonra sabah ilk idrarla yaptım onuda pozitif görünce kan vermeye koştum o yüzden beklede diyemiyorum insan çok heycanlanıyor netleşsin istiyor bian önce 😅

36.7 gidiyordu bugün 36.6 ölçtüm sabah 6 da sonra tekrar uyudum dün çok yorulmuştum 11.30 da 36.9 ölçtüm
Geç saat ölçümleri dikkate alma canım Max yarım saat önce ya da sonra doğru sayılıyor
Uyandıktan sonra 0.1 derece artıyor saat başı genellikle
Güzel gidiyor şuan inşAllah sonu da güzel olur

Geç saat ölçümleri dikkate alma canım Max yarım saat önce ya da sonra doğru sayılıyor
Uyandıktan sonra 0.1 derece artıyor saat başı genellikle
Güzel gidiyor şuan inşAllah sonu da güzel olur
İnşallah 🫠 Dün kasık göğüs bel ağrım yoğundu sonrada o akıntı gelmişti. Bugün hep dinlendim ağrılarım daha hafif batmalar sancılar olabiliyor hemen test yaptım tabiki negatif. Ne zaman yapmak gerekir acaba leke geldikten sonra?

marmelad01 marmelad01 çok sevindim senin adına ara ara mesajlarını okuyorum yaşadığın tüm olumsuzlukları unutturacak minik mucize seninledir inşAllah🤲
Muhtemelen adete yakın yumurtlama yaşamışsın ateş takibi yapmış mıydın
İnşallah canım ilaç gibi gelir bana🙏
Evet ben adetten bir hafta önce yumurtladığımı düşünüyorum takvime not almıştım. Ateş takibi yapmadım ama merak edip adetten bir gün önce ve adet günü ölçtüm. Adetten önce 36.1 adet günü 36.0 ölçtüm. Dün testim silik çıkınca bugün de baktım 36.9 olmuş

İnşallah canım ilaç gibi gelir bana🙏
Evet ben adetten bir hafta önce yumurtladığımı düşünüyorum takvime not almıştım. Ateş takibi yapmadım ama merak edip adetten bir gün önce ve adet günü ölçtüm. Adetten önce 36.1 adet günü 36.0 ölçtüm. Dün testim silik çıkınca bugün de baktım 36.9 olmuş
1 haftada idrar belli olur mu ki ikinci yumurtlama olabilir mi

Kızlar bat 28 bugün sadece hafif iki göğüs egildıkce dokundukca ağrım var ve hep normalde bu zamanlar açık sarı akıntım olurdu şuan bir şey yok acaba belirti mi bu da şimdi yok cevaplarsınız sevinirim.

Back
X