Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz daha doğurmadık canım. üstelik çoğumuzun ilk bebeği. Yanlış topiğe yazdın galiba :) ama naçizane yanında yatırmamanı tavsiye ederim...
Tekrar mrb kızlar)ayy ne guzel uyumuşum k edi gıbı
))1.kagıdı arıycam bulamazsam 2.artık ksmet
)ınş bulurum..su enzırme atletını ne marka aldınız bebefox mu nedır ondan başka maçta alan var mı ??bugun kızıma sepet arıycam bezlerini kırlıleını koymak için umarım bulurum;((ağdaya gıdıcem bı kuaför yaparım öle akşamı buluruz herhalde bugun de
)
Dr gıdenler ıyı haberlerle gelesinler 38. 39. Hafta olanlar hadı doğurun artık önümüzü açın))))
Kizlar gunaydin..esimi yolculadim gecmisi de okudum yeni bi gune baslangicimi yaptim..
Dun 2.kez kontrole gittim..ordada bebegimn kilosu 3850-4000 arasi cikti..bu gittigim dr annemin cok yakin arkadasiydi
ve sadece sunu soledi sen bnm kardesim olsan sana normal dogum yaptirmam..
Bende israr etmemeye kaderime boyun egmeye karar verdim:)normal dogum diye israr edip kendimi parcalatmak istemiorum cunku daha zormus..
Haftaya ptesiye kadr beklemedeyiz..eger sancim gelmezse haftaya ptesi sezeryan tarihi belli olucak..muhtemel haftaya sali yada carsamba tombul yanakli kizima kavusucam:)
Eki Görüntüle 557250
az önce çektim kızlar
Bak şimdi bi şeyi çok merak ettim. çocuk doğunca kadınlar kocalarını umursamıyor mu? yoksa sadece ben mi eşime bu kadar düşkünüm.
oyy yesinler senin göbüşünü içindeki paşayıda tabikide çok şirin çıkmış...
Bak şimdi bi şeyi çok merak ettim. çocuk doğunca kadınlar kocalarını umursamıyor mu? yoksa sadece ben mi eşime bu kadar düşkünüm.
al tabi canım yaaa:)
eşim evde olunca eşimden sıra gelmiyo banada hiç o yüzden bizim eve 2. bilgisayar şart vala:)
Canımmm ne oldu senin kontrol gittin mi gidecek misin daha ?
Eki Görüntüle 557250
az önce çektim kızlar
Eki Görüntüle 557250
az önce çektim kızlar
ay masallah ne kibar bir gobisin var erkek olunca boyle oluyor herhalde...birde benimkini gorenler kiz degil erkek diyorlar yaaa
..
Selam kizlar telden yaziyorum. Nst de bsey cikmadi. Bebegm 36 hafta 5 gunluk cikti. Nrmalde bi hafta onde gdiyodu tembellesti heralde. Kilosu 3 kg olmus. Yanma icn ftil verdi. Kntrolum haftaya![]()