• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kizlar coooooookk sıkıldim ben ya bebeklerimiz gelse de ilgilensek yapicak biseyde kalmadi ole oturuyoz tv karsisinda hava da kotu zaman gecmek bilmiyo poooffff

günaydın kızlar bugün 10.00 gibi uyandım ilk defa tabi gece 10 kez kalktım :)) ama yinede sabah geç uyanmak iyi geldi

doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim :16::16:

doğum günün kutlu olsun canım

Kizlar coooooookk sıkıldim ben ya bebeklerimiz gelse de ilgilensek yapicak biseyde kalmadi ole oturuyoz tv karsisinda hava da kotu zaman gecmek bilmiyo poooffff

evet ya artık gelsin bebişlerimiz hele bugün çok sıkıcı :47::47:

sağol cnm korktum zaten daha elimi sürmem :)

ayyyyyyyyy allah rahmet eylesin ben çok severdim ayna grubunu ya :(

bende çok severdim canım çok üzüldüm :(

kıslar bişey sorucam unnado dan alışveriş yapan varmı nasıl güvenilir bir sitemi ?

şafak 10 ve benim kızda hala tık yok herkes teker teker doğuruyo ben ne zaman doğuracam yaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52::52:

doğunca görürsün canım ister istemez öyle oluyor benim bebeğim bide sorunluydu 2aylıkken morarma ve bayılması vardı normalden çok daha fazla ilgiye ihtiyaç duyuyordu neyseki geçti bende her kadın gibi eşime düşkünüm ama şu bir gerçekki bu benim düşüncem doğru yada yanlış 10kocaya kıızımın saçının tekini değişmem evlat başka bişey çünkü yaşayıp görmek lazım....

Sitem mi ettin sen bana :) Yaşamadan bilemem haklısın ama etrafımda bi sürü kadın görüyorum çocuklarını yanlarına alıp yatıyorlar koca nerde yatmış ne yapmış önemli değil.Yemeği yapıldıysa iki parçada ütülü kıyafeti varsa tamam. Sen eşinle bunun için mi evlendin diye sorasım geliyor inan ki.

gelmiyoooo :49::49::49::49: şaka bi yana korkuyom zaten hem sen niye bu gece diyon ya gündüzler çuvala mı girdi gündüz doğurayım ben gece gece doğurmayayım hastanem uzak :55::55::55::55::55:
benim bildiğim doğumlar genelde gece olur. sende bu gece doğur ama hastanen uzaksa sabah erkenden doğur bari :9::9:
ben şahsen gece doğurmayı tercih ederim çünkü gündüz trafik yoğun olabiliyor. eğer öyle olursa yollarda doğurabilirim :9::9: ama annem gelmeden doğurmak istemiyorum. inşallah öyle bişey olmaz.

benim doktorumda geç çağırıyo hala canım. hasta bezi çok itici yaa eğer çok kanamam olursa bebek bezi kullanmayı tercih ederim vala ama olmazsa gece pedi var onu kullancam

Cnm 35+ sin zaten bnce bu haftadan sonra her hafta cagirmaya baslar..
Bende hasta bezi kullanmak istemeyenlerdenim..normal adet dongumdeyken ped bile kullanmak olum geliodu
hasta bezi dahada cirkin:(

tüm doktorlar arasnda ne kadar fark var yaaa...
ben normal-gece-günlük ped olaraktan hepsinden 10 tane aldım yanımaaa :1::1::1::1::1:
sezeryanda sonda takılıyormuş yaaa kan orayamı birikcek acep ???

bugün oğlumun tırnakları parmak ucuna gelmiş. hatta yüzünü bile çizebilirmiş ayy çizmesin yaa doğunca beni çizsin kendini çizmesin paşam kıyamam ben onaa

ayy kızzz saçmalamaaa tırmalamaz tırmalamazz merak etme senn :16::16::16:

günaydın tontişkolar ah ahhhhhh ben dün ne halt ettim bi bilseniz evi temizliycem derken sandalyeyi odaya koyucaktım sen akvaryumun camına çarp ilkönce anlamadım bişey oldugunu sonra baktım yerde su var ana koca akvaryumun camı çatlamış su akıyo bir panik oldum patlıycak die eşimi aradım hemen işten çıkıp geldi patlasaydı allah korusun aşağı fırlatırdı seni dedi ay daha çok korktum akvaryumcuyu çagırdık geldi silikonla falan suyun akması durdu ama adam odaya girmeyin patlama riski var dedi şimdi yeni akvaryum yapılıp gelicek pazartesiye ancak yetişirmiş ozamana kadar ev ateş hattı gibi yani :) ben düğüne de gidemiycem eşim ben akşam üstü gidip takı takıp gelirim dedi su falan basarsa die durmıycak yani offff offff boşu boşuna hem masraf çıktı hem iş çıktı ya ne sakarım ben ya

amannn canım sen sana birsey olmadıgına şükrett
göbekten ne yaptıgımızı bizde bilmiyoruza kiiii
nazar cıkmışşşşş

yaa valllaaa canımm nasıı sıkılıyorr bir bi-lsennnnnnnnnnn
sıkıntıdan zeytinyaglı dolma sarcam oturuppp oderece yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pöfffffffffffffffffffff
hergün sacma sapan iş cıkartıyorum kendimeeeeeeeeeeeeee
bugün yerleri sildimm
yarın ütü
ertesi gün çamasır asss
1 saatlik işi 3-4 güne bölüyorummmmmm deli gibiiii

canım nice mutlu yıllaraaa
yeni yasına en güzell hediyenle girceksinnn
hatta girdin say senn ne farkederrrrrrrrrrrrrrrrr

selam kızlar doktordan geldik randevumuz vardı.nst tahliller herşey iyi çıktı çok şükür.2.800 olmuş bebişte :nazar: bizden böyle... :emir_bebek:
fd01 doğum günün kutlu olsun canım.

kızlar ya benimde üzerimde bi üşengeçlik var ki deli olucam canım ayaga bile kalkmak istemiyor. elime yapmak için ne alsam söyleniyorum.

Back
X