Amin hepimiz kolay doğmlarla bebeğimize kavuşuruz inş..
Benim sözlerimi yanlş anlamşsın cnm tabiki normal diye diretmıyorum diretmemde aslaa,gerekli bir durum varsa tabii sezeryanda olurum. Benım demek istediğim kendm asla tercih etmem,o bir normal doğm şekli değil ameliyat ooluyo malesef. Bnm canımı sıkan şey doktorların kolayına gelip ortada bşy yokken sezeryana yonelmessi.
VE bebeğin kakasını yeme vs demışşsın o öle normalde sürekli olan bbi durum diildir sanırım çünkü heran her sanıye doktorda ultrasonda olamıyoruZz malesef

allaha emanet hepimizin bebekleri .. Ben normal kontrolume gidicem yıne haftada bir olan ve sancım yoksa,suyum iise,bebeişte iise direk 40.hafta doldu die sezeryana girme zorunluluğum yok ki, yani normal doğumu bekleyen bi çok arkdş var nasıl beklıyolar heran ultraonda kaka yapıp yapmadğnı göremıyolar ki :) (Allah korusun ..) eskilerde hele hiç böle herhafta kontrol olmazmşş hem ultrason olmayan zmnlara gitmeyelim :) sancısı suyu nişanı gelen gidermiş. hernyse çok uzattım ama kndimi doğru anlatayım istediim :)
Zaten son haftama girdim bakalım bşyler olmazsa 40dan sonra önce suni ile normali isticem mümkünse yoksa gerekiyosa sezeryanla aldırcaz ..