2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

hepsi çok çok güzeller canım Allah güle güle giymeyi nassip etin inşallah.. bu arada gap indirimi hala devam ediyomu?

hepsi çok çok güzeller canım Allah güle güle giymeyi nassip etin inşallah.. bu arada gap indirimi hala devam ediyomu?

Canım ben haftasonu aldım. 2 günde bitmemiştir herhalde. Ama fiyatlar çok uygun. 2 tişörtünü 5'er liraya aldım, pazara da gittim daha pahalıydı. Penye şortlar 10 lira, kumaş şortlar 20, gömlekler 20 lira. Bence fırsatı kaçırmayın...

teşekkürler chnb senin adın neydi bu arada

nesrin canım. senin?

ikili tulum ne canım? body uzun kollu iyi olur. 10 iyi...

kızlar bayıldım aldıklarınıza hepsi çok güzel sağlıkla huzurla giydirirsiniz inşallah hepsini:))) bende yakında ablamın getirdiği cicişlerin resimlerini eklicem:)))

herkese günaydın arkadaşlar markafonide bebetto ve aziz bebenin çok güzel ürünleri var.fiyatlarıda çok uygun.

esin ,rabia ve ismi aklıma gelmeyenler kızlar çok güzel şeyler almışsınız güle,güle kullansın bebişleriniz

kızlar çok cici seyler bunlar yaa...
heoinız iyi gınlerde giyindirin ve kullanın inşallah....

İŞTE BUNLARDA BENİM OĞLUMUN EŞYALARI TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ

maşallah sen alışverişi bitirmişsin sanırım canım.ya bu arada çok güzel şeyler bunlar.
acaba aldıklarınızı nerden aldığınızı da yazar mısınız bizede fikir olsun??

maşallah sen alışverişi bitirmişsin sanırım canım.ya bu arada çok güzel şeyler bunlar.
acaba aldıklarınızı nerden aldığınızı da yazar mısınız bizede fikir olsun??

BİTTİ ALLAH ŞÜKÜR TATLIM ŞİMDİ OĞLUMUZUN GELMESİNİ BEKLİYORUZ
MOBİLYALARINI ESKİŞEHİRDEN ALDIK BEŞİĞİNİ VE ARABASINIDA
MOBİLYAMIZ BELİS MOBİLYADAN DOĞA MODELİ ARABAMIZDA PİERE CARDİN
BEN ALDIKLARIMI İNTERNETTEN ALDIM GENELDE
ANNEMLER VE KAYINVALİDEMDE GÖRDÜKLERİ YERLERDEN ALMIŞLAR BİLEMİYORUM YANİ NERDEN ALDIKLARINI
DAHA İYİSİ SİZLERİN OLSUN İNŞALLAH ALLAHIM KAZASIZ KURTARSIN

Son düzenleme:

en son aldıklarm baya olmuştu,yüklemeye üşendiydim

kızımın patişlerinden sağdakini 2.5 tl ye,soldakini de 2 tl ye almıştım
külotlu yün çorabını ise inanılmaz ama 1 tl ye almıştım
hem kalın,hem kaliteli..pazardan hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…