2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

zevkimiz ayniymis cnm bende son resimdekini begendimde...digerlerinide gonderince acaba dedim.....gonlum lacide...

ben 1.. Yi beğendim. Bebek arabası yerine pusetler kullanışlı. Gerçi bunlar da büyük görünmüyor...

cnm uzerine cift tiklayinca buyuyor.....bu arada biraz onceki degerlerini okudum ama hic anlamadigim icin yorum yapamadim....cnm az kaldi 32.haftadasin o kadar hastanalerde yattin zoru atlattin...simdi murada erme zamani...

cnm uzerine cift tiklayinca buyuyor.....bu arada biraz onceki degerlerini okudum ama hic anlamadigim icin yorum yapamadim....cnm az kaldi 32.haftadasin o kadar hastanalerde yattin zoru atlattin...simdi murada erme zamani...

:)) büyük görünmüyor derken araba değil de puset kullanuşlı gerçi bu arabalar da puset gibi neredeyse hantal değil demek istemiştim:)) tıklayıp baktım...

Sağ ol canım. Bu arada senin işinde sorunlar vardı vardiyayla ilgili yanlış mı hatırlasdım yoksa?:))

Umarım yanlış bölüme yazmıyorumdur. Bende aralık annesiyim inşallah. bebeğinize body tulum vs alırken ikili tulumlar görmüşsünüzdür.ikili tulumlar iç içe giydirmek için mi? bide bebekler malum kışın doğacak bodylerini uzun kollumu aldınız.kaç tane aldınız. 10 tane abartımı olur yoksa 4-5 tane yeterli mi? tecrübeli anneler yardım ederse çok sevinirim.

bunlar kayınvalidemin aldıkları kızlar.civilden...

Bunlar da benim aldıklarım :)). civil-lcw karışık... kırmızı olan filli hediyeydi..

Son düzenleme:

ÇOK ŞEKERLER BUNLAR CANIM İYİ GÜNLERDE GİSİN HANFENDİ İNŞALLAH

canım hepsi birbirinden güzeller özellikle en sonda yeşil popişinde ayıcık olanı lcw da da görmüştüm ve çok beğendim

Son düzenleme:
pınar çok güzeller güle güle kullanın. pijamanı ben de beğendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…