2012 aralik annelerininn gobek showlari basliyorrr :))

aman amannn maşallahh belli olmuş senin oglan hayırlı olsun benimki kesinleşmedi hala kıza benziyomuşş 23 ünde bida bakcaklar 2. düzey usgde iç organalrı incelencekmiş ozmn ögreniriz inşallah

hayırlısı olsun canım onda kesin öğrenirsin sende benim kendi doktorumda 31 inde söylicek kızmı erkekmi olduğunu:) ben biliyorum erkek olduğunu gerçi

hayırlısı olsun canım onda kesin öğrenirsin sende benim kendi doktorumda 31 inde söylicek kızmı erkekmi olduğunu:) ben biliyorum erkek olduğunu gerçi

aslında hiç fark etmiyo tüp bebegim benim yerinde dursunda tekkkk sadece alış veriş için merak ediyorumm
banada hep erkek gibi geliyoduu ama şimdi kız gibi olunca bişi hissetmiyorumm kıpırtıların başlamış ne güzelll zayıf olmanın avantajlarıı ben daha geçen hafta hissettim kelebek gibi pırrr ediyoo yaglardan fazla hissedemiyorum

hmm Allahım kucağımıza almayıda nasip etsin tatlım. valla ben hep kız hissediyodum belirtilerde o yöndeydi eşim felan kendimizi kıza odaklamıştık erkek olduğunu öğrenince şok olduk diyebilirim bende dünden beri hissediyorum . senin bide kıza benziyo demiş ya doktorun kızlar geç hissedilirmiş tatlım

maşallah canım nazar değmesin size
aminn cnmm inşallahh sag salim kavuşurşum melegimiee
maşallah ne kadar büyümüş

sagol cnm görünce fottoyu bende inanamadım ama büyümüş işte maşallah bide yakınında etkisi var herhaldeee geçen ay 190 gr dı bebegim pztesi yine gitcem bakalım ne kadar olmuşş

20 Haftalık Gebeyim 2 Ci Bebegmizi Bekliyoruz Cinsiyeti 3 Aylıkken Belli Oldu Bizde Erkek Bebek Bekliyoruz..

Eki Görüntüle 465539 Eki Görüntüle 465540
evet kızlar 16+1 lik göbüşüm ve oğluşum artık belli oluyo gibi:)

fıstık gibisin ne tatlı zayıfsın
Allahım ben napıcam
daha 7 haftalıkken otobüste minibüste yer vermeye başlamışlardı
bu sabah tartıldım 92.500 çktm.2,5 kilo aldım 5 ayda
inş. daha fazla almam kızlaaaaaaaaaaaaaar :2:
lakin 60-65 e kadar düşmek istiyorum doğumdan hemen sonra

ayy çok saol tatlım şımartıyosun beni. inş sende çok fazla kilo almazsın tatlım bol bol yürüyüş yap benim teyzem yürüyüş sayesinde çok kilo almadı hergün yürüyodu

ayy çok saol tatlım şımartıyosun beni. inş sende çok fazla kilo almazsın tatlım bol bol yürüyüş yap benim teyzem yürüyüş sayesinde çok kilo almadı hergün yürüyodu
bnde hergün yürümeye çalışıyorum,eşimle falan.
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.
yüzmeye de göndermek istiyor eşim,bakalım nolucak :26:
daha 22 yaşındaym,ilk defa bu kadar çok kilo aldm.
he daha önce 16-17 yaşımda falan 85 olmuştum ve büyük bir azimle 20 kilo vermiştim altı ayda.
ama şimdi seneler sonra birer birer geri aldım verdiklerimi,sebep hareketsizlik,içki,abur cubur,fast food
neyse ya kilolar verilir,aslında çok kafayı takmamam lazım.bebişim sağlıkla güzellikle gelsin de

yaşına göre çokmuş tatlım inş bebişin doğduktan sonra veririsin peşinde koşmaktan kilo kalmaz zaten tatlım abur cuburu kes canım. benim eşimde zayıflığımdan çok şikayetçi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…