Kızlar günaydın:)) dün 3'lü testimizin sonucu çıktı,çok şükür bir sorun yokmuş.bu arada ya ben hala bebek odası almadım alan varmı aranızda ve ne kadara aldınız?
cnm ne güzel çok sevndim ama ben ne 2 li yaptırdım ne de 3lü yaptırıcam.
Halbuki o kadar da çok sebebim var yaptırmak için..
Ama her ne olursa olsun,bebeklerde zihinsel ya da fiziksel bir sorun var ise aldırmak çok büyük günah.
O da bizim sınavımız işte.
çok araştırdım ve kur'an da da aynen böyle geçiyormuş (ben okumadım,okumuş olanlara sordum)
bu arada bebişinin cinsiyeti ne?
teşekkürler cnm,neden yaptırmayacaksın anlayamadım,tabiki allah korusun bir sorun olsa dahi doğururdum,günahından değil annelik içgüdüsünden dolayı,bebeğimiz kız teyzesi:))
aiyyy kızzzzzzBnmki daha belli değil valla.
Bebek odası alabilecek olmana çok sevndm böyle pembiş pembiş sarılı lilalı
Gündüzleri orada yatırırsın,geceleri odandaşanslısın valla
cnm dedim ya sırf dini açıdan diye.bnde her ne olursa olsun doğurmak istiyorum tabi.ama zeka testlerinin tek amacı bu sanıyorum,zihinsel bir sorun varsa önceden görmek için?? :26:
Kızlar günaydın:)) dün 3'lü testimizin sonucu çıktı,çok şükür bir sorun yokmuş.bu arada ya ben hala bebek odası almadım alan varmı aranızda ve ne kadara aldınız?
günaydın canım gözün aydın. Sonucunda iyi çıkmış bende daha almadım ama benim alıcağımın fiyatı belli
günaydın cnm tşkr ederim,ne kadara alacaksın,oda mı yoksa yatak mı sadece
cnm senin yerinde olsam yaptırırdım,çünkü allah korusun bir sorun var ise bile ona göre yatak seçimini yada ne bilim kullanılan herşeyin alışverişini yapar iken daha bilinçli davranırsın,bende cinsiyet için sabırsızlanıyordum ama çok şükür ki en sonunda öğrendik:)) daha almadım odasını ya benim burda herşey çok pahalı,türkiye gibisi varmı( bir arkadaş paylaşmıştı bebek odası resimi ona 1500 tl demişler,ben geçen hafta aynısını sordum 2790 dediler düşün aradaki farkı,yani bir odayı almaya kalktığımda en ucuzu 2500 tl o da indirimli fiyatı yani daha geride de bir sürü masraf var,allah yardımcımız olsun
1500 dediler canım oda alıcam takım olcak yani hatta dün akşam rüyamda almışım:)))
vallahi bedava hayatım:)) ben hala renk konusunda karar veremedim,pembe alayım istiyorum ama herkes ortak bir renk al diyor,en azından diğer çocuğun erkek olursa ona kullanırsın,diğerine de genç odası alırsın diyorlar:)) yalnız bakarmısın ben daha doğurmadan 2.nin alışverişini düşünüyorum:))
haklısın ben hiç öyle düşünmemiştim,bilmiyordum farklı amaçla da bakıldığına falan.
bu arada bol şans diliyorum sana alış-verişin içinherşey için
canım bencede ortak renk al ben beyaz alıcam mesela ikinci belki kız olur inşşşşşşş o yüzden seçimimi beyazdan yana kullandım hem beyaz sanki daha güzel duruyo bebek çantasını felanda ortak renk aldım arabasınıda öyle yapıcam ikincileride düşünmek lazım ben hep öyle düşünerek yapıyorum alışverişimi
allah gönlüne göre versin hayatım,bende beyaz düşündüm sonra,odasının duvarları beyaz ama odasının duvarlarını pembe duvar kağıdı yaparakda renklendirebilirim,birde ben beyazı çok severim içi açılıyor insanın,bakalım bugünde gideceğim bakmaya bir iki yer daha var oralarda neler var bakacağım,siz çok şanslısınız türkiye de o kdar çok çeşit var ki,hem uygun da fiyatları,burası kktc öyle değil
evet çeşit çok var tatlım inş sende içine sinen ve para konusundada uygun bi oda bulursun canım uyku setini felan pembe alırsın sende annesi ben onuda ortak renk almayı düşünüyorum
en çok insanın zoruna giden de aslında şu,biliyorum ya kendi memleketimde ne kadar olduğunu,burda abartı rakam göürnce mecbur alıyorsun kazık yemiş duygusu seni rahatsız ediyor:)) evet bende uyku setini falan pembe düşündüm,ayyy bir doğsada sevsem:)) ya ben şimdi doğum izni 2 ay öncesi ve sonrası ya,onu düşünüyorum 2 aylık iken nasıl işe geleceğim diye,nasıl bırakacağım diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?