canım ben senin yerinde olsam en az 6 ay başlamam işe bi pedegogdan dinlemiştim ilk 6 ay çok önemli diyodu anne baksın diyodu . Sorma canım yaaa artık benim rüyalarıma giriyo hep doğmuş olarak görüyorum seviyorum konuşuyorum onla öyle rüya görünce insan çabucak kucağına almak istiyo ama daha 5,5 ayım varr benim(off offf
ayyy tatlım benim:)) az kalmış az bekle sabret zaman hemen geçiyor:)) ya bende istemiyorum çalışmayı ama ne bilim işim çok rahat yani başımda patron yok,sabah 8 akşam 5 çalışıyorum,nasıl yapacağım bilmiyorum,ben hem çocuk hem kariyer yapmak istiyorum:))
Insan içinde hissedince hareketlerini falan dahada sabırsızlanıır onu görmek için
bebek odası alıcaklar ne kadar şanslı
bnde çalışıyor olsaydm kesin alırdım
elbette beyaz renk en mantıklısı,planlı ya da plansız 2.3. gebeliklerde cinsiyet farkı oldumu zor olur
Kizlarrrrrr burda hic gobek yok 5 sayfa ilerledim sadece bir gobek gordum. Diger sqyfada kaynassaniza burda gobekleri gorelim. Canim gobek gormek istiyor
hadi tatlım senin göbüş çıkmıştır eklesene
benim göbüş bazen var bazen yok :) sabah yok akşam var. sen eklesene canım seni hiç görmedim ben
maşallah tatlım kocaman olmuş fsıtık allah nazarlardan saklasın ikinizide
maşallah tatlım ikinizede . ohh ne güzel tişortüde giymeye başlamışsın dolmuş içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?