2012 aralik annelerininn gobek showlari basliyorrr :))

ayyy tatlım benim:)) az kalmış az bekle sabret zaman hemen geçiyor:)) ya bende istemiyorum çalışmayı ama ne bilim işim çok rahat yani başımda patron yok,sabah 8 akşam 5 çalışıyorum,nasıl yapacağım bilmiyorum,ben hem çocuk hem kariyer yapmak istiyorum:))

hayırlısı olsun inş canım yaaa çalışma saatin iyiymiş. aralık anneleri topiğine gelsene canım ordada sohbet var:)

kızlar ben iki 3 gündür içimde sanki kıpırtılar hissediyorum ama emin olamıyorum yaaa
bir de hiç kilo almadım şu ana kadar korkuyorum bebegi besleyemiyorum acaba diye

bebek odası alıcaklar ne kadar şanslı
bnde çalışıyor olsaydm kesin alırdım
elbette beyaz renk en mantıklısı,planlı ya da plansız 2.3. gebeliklerde cinsiyet farkı oldumu zor olur

bebek odası alıcaklar ne kadar şanslı
bnde çalışıyor olsaydm kesin alırdım
elbette beyaz renk en mantıklısı,planlı ya da plansız 2.3. gebeliklerde cinsiyet farkı oldumu zor olur

Arkadaşım üzülme ben çalışıyorum ama bende almıcam oda takımı kraft beşikler varya toplanan onlardan alıcam.çalıştığım işyeri dolap yapıyor küçük bir beyaz dolap yaptırmayı düşünüyorum bence beşik alıp ilerde çocuk büyüyünce oda almak daha mantıklı nacizane fikrim tabiii....

Kizlarrrrrr burda hic gobek yok 5 sayfa ilerledim sadece bir gobek gordum. Diger sqyfada kaynassaniza burda gobekleri gorelim. Canim gobek gormek istiyor

maşallah kızlar sizin göbüşler çıkmış ne güzel benim hiç göbeğim çıkmadı hala eski pantolonlarımı giyiyorum, benimki içerden büyüyo heralde, sağlıklı olsunda içerde büyüsün:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…