2012 aralik annelerininn gobek showlari basliyorrr :))

buda benim göbişim. oğlumda içerde benziyomu bakın bakıyım erkek karnına?

Eki Görüntüle 428075

tatlım senin göbekte kız gibi sivrilik yok hadi hayırlısı bakalım yaaaa benim ne zaman çıkıcak yaaaa kıskandım sizi valla
kıskanma kıskanma cok yakındır artık cıkıpta önünü göremedigin gönlerde gelecek acele etme

Eki Görüntüle 427848
Eki Görüntüle 427847
bi bakın canlar hep göbekliyidim anlamadım bebekmi göbekmii
aaa benimki biraz abartı olmuş battaniyem çizigli penyem çizgili idare edin artık

aha çizgili penye daha hem bebek hem göbek

bi çizgili badi de benden
buda benim göbişim

Son düzenleme:
bende hergün bakıyorum ama az var bende bazen balon gibi şişiyo

Son düzenleme:
maşallah ne güzel belli olmuş ya benimki ne zaman bu kadar olacak ya:18:

Son düzenleme:
erkek bebişe çok benzio öle de hissettim cnm..hadi hayırlısı...
sagol canımm bencede öle hep erkek hissediyom
ayy ne güzel yaa sizlerin çıkmış göbeği maşallah. erkeğe benziyo tatlım
sagol tatlım az kaldı seninde çıkcak zaten artık bende 1 ihtimal bıraktım kıza
anammmm bebek buuu
ben daha pek anlamıyorum dahada şişmesini bekliyorum 4. ayımızdayız artık
maşallah ne güzel belli olmuş ya benimki ne zaman bu kadar olacak ya:18:

sagol canımm seninde çıkması lazım artık ama bazılarının iç karnı geniş oluyomuş 6 ay olana kadarda çıkmazmış olsunn amannn nasılsa çıkcak başka çaresi yokk sonra ayaklarımızı göremiycezz heryere bizden önce göbegimiz gircek

buda benim 11+3 lük göbüşüm :) kızmı erkekmi tahmin edin bakalım :!!!!

Eklentiler

• $Resim 002.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $Resim 003.webp
    5 KB · Görüntüleme: 75
benmde öle idi canım oglanda 6aylık karnımdı şimdiki 2.hamileligi olanların daha erken cıkıyormus göbüşleri demekki dogruymuş

banada derlerdi ben inanmazdım hemnde ilk hamileşliğimdede bu kilomla hamile kaldım bundada öle ama karnım birden fırladı resmenn.

banada derlerdi ben inanmazdım hemnde ilk hamileşliğimdede bu kilomla hamile kaldım bundada öle ama karnım birden fırladı resmenn.

aynen canım yha ne güzel ilk hamişligimde karnım yoktu hamile kıyafetini özellikle giyerdim otobuste bana yer versinler veyha sırada beni fazla bekletmesinler die 6ayık karnım minnacıktı:26: 9aylık oldum dogum hanede ebe neye geldin dedi karnımı 6aylık sandı heral

buda benim 11+3 lük göbüşüm :) kızmı erkekmi tahmin edin bakalım :!!!!

kız kız kız süslü püslü kız bebek olsun inşallah. önce sağlıklı olsunda.

cidden ya resim koyanların hepimizin 2. sanırım ve göbekler meydanda maşallah. benimde ilk hamilelğimde 5. aya kadar eski kıyafetlerimi giyiyordum. dün robalı bluz giydim uzun. altındada pantolonun düğmesi açık üstüne kemer takmışım ayyyy komik komik başka birşey değil

ayy ck heveslendim akşama bende cekeyim unutmazsamm..ekliycem hemenn..
benim akşamları çk gazım oluyorr..göbek iki katına cıkıyo:) şimdi ceksem pek belli değil:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…