- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
Yeni konumuz hayırlı olsunnn :))
Doğum yapan annişler yavaş yavaş başlıyalım bebişlerimiz daha iyi annelik nasıl yapabiliriz..Doğum sonrası sancılar,dikişler ne alemde...
Paylaşımlara başlıyalım..
Bebeğim ilk haftadan sarılık geçirdi kızlar. 25lere kadar çıktı. 1 gece hastanede ışık tedavisi gördü. her bebekte oluyormuş sizde korkmayın.. ilk duyduğumuzda yıkılmaşa döndük..HAstaneye bırakıp eve tek gelmek çok kötü koyuyo.. Şimdilik iyiye gidiyor inş. Doktor yükselmez dedi tekrar. Bol bol süt emdiricez sarılık kendini atsın diye. Biz 11 günlük olduk bu arada..:))
Bebeğim ilk haftadan sarılık geçirdi kızlar. 25lere kadar çıktı. 1 gece hastanede ışık tedavisi gördü. her bebekte oluyormuş sizde korkmayın.. ilk duyduğumuzda yıkılmaşa döndük..HAstaneye bırakıp eve tek gelmek çok kötü koyuyo.. Şimdilik iyiye gidiyor inş. Doktor yükselmez dedi tekrar. Bol bol süt emdiricez sarılık kendini atsın diye. Biz 11 günlük olduk bu arada..:))
Bebek 3 günlükken gittik biz 12.8 çıktı. haftasında birden yükselmiş anlamıyosun vucudunda da yoktu sarı lekeler sadece yüzünde ve göz aklarında sarılar vardı.. referans da 15 in üstü tehlikeli fototerapi veriyolar. göbeği hastanede düştü. yıkıyoruz biz valla 2 günde bir. gazınıda her emzirdikten sonra çıkartıyorum. kendi kıvranıyor yoksa.. sarılık ama uyku yapar bunu bil. bizimki sürekli uyuyor. zorlan uyandırıyorum.. eğer seninkide uyuyorsa kan aldır tekrar..
bizim de yüzü sarardı. bizimki 2 saatte bir uyanıyor emmeye. ben de 3 günde yıkayacağım. biz çıkarammıyoruz kendi alttan çıkarıyor. büyük oğlum üstten gark diye koca sesle çıkarırdı. bu oğlum da yok...
bizim de yüzü sarardı. bizimki 2 saatte bir uyanıyor emmeye. ben de 3 günde yıkayacağım. biz çıkarammıyoruz kendi alttan çıkarıyor. büyük oğlum üstten gark diye koca sesle çıkarırdı. bu oğlum da yok...
benimki de geceyle gündüzü ayırt edemiyor. gece kalkıp oturuyor. o uyumayınca bende uyumak istemiyorum. uyur uyanık duruyoruz öyle...bebeğimm gaz sancısı çekiyor kaç gündür. rezene çayı verdim dün gece.. artık yediklerimede dikkat etmeyelim bunu anladım..
biz doğurduk anacım. büyütmeye başladık. tavsiyelerimizi dinleyin. bence çok faydasını görürsünüz.Kiz daha doguramadik ki buyusunler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?