2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

senin beyin boşlukta o yüzden anlamanı beklemiyorum zaten benim yalakalarım derken kimlere laf atıyorsun benim yalakalarım olamaz sadece arkadaşlarım olur ama senin hayatta sanırım hiç gerçek arkadaşın olmamış bunu anlayabilecek kapasitede değilsin.... o gruba geri döndün... yazdın mı yazdın ben bunu bilir bunu söylerim yok gibiyim falan anlamam ben .... benim seninle uğraşıcak zamanım yok bana cevap yazma sıkıldım senden artık ya öfff

anlamam diyen sensin :) zaten anlayacak beynin yok iyisimi benim dediklerimi tekrarlayacağına hiç bişey söylemede rahat et. çok şükür benim senin hiç bir zaman sahip olamayacağın kadar değerli dostlarım var sahte değil ama samimi! sen benim yalaka derken kimleri kastettiğimi gayet iyi biliyosun. onlardan biride o grupta ha çok kıskandıysan sende gel :) buda sana yazacağım son yazıdır bundan sonra seni bişeyden sayıp cvp yazmayacağım istediğini söyleyebilirsin :))))))))))))))))

Son düzenleme:
bu arada düşündümde sen benimle neyi tartışıyorsun sana grupla ilgili bişey diyenmi olduda hemen atladın konuya .
birde anlamam yazmışsın felan demişsin yahu anlamazsan anlama sanane ister yazarım ister yazmam. istediğim gruba çıkar girerim seni ne ilgilendiriyor . uğraşacak vaktim yok diyorsun seni ilgilendirmeyen hatta sana söylenmeyen bir laf yüzünden bir sürü şey yazdın . dediğin gibi yalakaların olmayabilir ama sen kimin avukatlığını yapıyosun ben onu anlamadım . senin işin gücün yokmu benim nereye ne yazdığımla uğraşıyorsun. kafanın boş olduğu belli dolduracak şey arıyorsun. işine bak işine uğraşma benimle git dostlarınla ilgilen. senin yüzünden o gruptan çıkmıştım artık burayada girmiyeceğim başka topiklere yazacağım aman o taraflarada gelipte bulaşık olma emi. artık sende kendi kendine burada yaz dur belki tatmin olursun nasıl olsa ben ne yazdığını görmeyeceğim
. diğer arkadaşlarımdan özür dilerim sizleri seviyorum bebişleride öpüyorum

Son düzenleme:

dur dur sen gitme ben zaten takılmıyorum buraya ben gideyim

Cnm bebeğinin durumu nasil simdi? Gelisimi iyi mi?

Cnm bebeğinin durumu su an nasil? Sarılıği bayagi yüksekmisste merak ettim. Benimde kızım su an sarılık degeri 20.bi gun fototerapi aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…